IK GA HET ANDERS DOEN...GA VERDER ALS MISTER 3 SIXTY

IK GA HET ANDERS DOEN...GA VERDER ALS MISTER 3 SIXTY

Mijn naam is Kees Kooijmans van reisstudio Travel Slide Rotterdam Airport,  in het verre verleden reisleider geweest  en manager bij Club Escolette. Door corona heb  ik mijn stenen reisbureau op Rotterdam Airport moeten sluiten. De reiswereld is veranderd maar ik vind mijn vak nog steeds erg boeiend. Ik ga nu vanuit Spijkenisse op zoek naar een nieuwe uitdagingen

Er liggen nog mooie kansen waar ik mij de komende jaren nog mee bezig wil houden o.a video's ook in de 360 graden, digitale brochures en 3D fotografie

Ik wil graag mijn kennis delen en u inspireren voor het maken van de juiste keuze voor een geweldige vakantie.  Ik ben een cruiseliefhebberen  mijn grootste uitdaging is dan ook om de meest inspirerende website voor  cruisevakanties te maken.                                            

VEEL KIJK PLEZIER EN ALVAST EEN FIJNE VAKANTIE, KEES DE TRAVEL INSPIRATOR

BEKIJK NU OOK DEZE PRESENTATIE OP DE VR BRIL!

BEKIJK NU OOK DEZE PRESENTATIE OP DE VR BRIL!

Maak een foto via je telefoon en bekijk deze presentatie via de VR bril. Of ga via de VR bril naar de website van Travel Slide kijk bij Over Mij en log in op de presentatie.

VIRTUALE REALITY GAAT KANSEN KRIJGEN IN DE TOEKOMST VAN DE REISBRANCHE

 

Klik op de grijze cirkels om stapjes naar voren of achteren te maken en gebruik de linker muisknop ingedrukt om naar rechts of links te kijken.

 

GEBRUIK VOOR EEN PRESENTATIE DE VR BRIL

Wil je de klanten of collega's echt inspireren gebruik dan de VR bril voor de presentatie. Platte video's , 360 graden tot 3D zijn dan de mogelijkheden.Succes verzekerd!

GEBRUIK VOOR EEN PRESENTATIE DE VR BRIL
HET MAXIMALE ZIEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

Recht boven op de deze pagina ziet u een knopje om de pagina met een witten ondergrond te bekijken. Het is mogelijk om op uw eigen pc de standaard letter grootte te vergroten

U vindt bij elk 360 graden beeld aan de rechter of linker kant een vierkantje .Klik hier op dan heeft u een volledig beeld. Klik de linker muisknop in om het beeld in 360 graden te bekijken.Op sommige beelden staan er pijlen klik hierop en wandel dan door het gebouw of de plaatst.Bekijk onze digitale Google Earth kaart maar lees ook daar eerst de instructie.

Er zijn ook 360 graden met gekleurde buttons daar vindt u video of andere 360 graden foto's

Nieuw zijn de beelden met een QR code, maak een opnamen van de QR code via de telefon , login, klik op het masker rechts onder. Schuif dan het masker naar rechts, het beeld laad zich op. Plaats de telefoon in de mobile VR bril. Richt het kleine puntje midden in het beeld op de buttons groen is tekst, oranje beeld en rood is ga terug

Alle Matterport presentaties zijn in 3D te bekijken via de Quest 2 en de nieuwe 3. Log in via de bril op de website van Travel Slide en volg de gebruiksaanwijzingen.

Ik wens u veel kijkplezier

360-gradenfotografie, ook wel bekend als panoramafotografie, heeft zijn oorsprong in de 19e eeuw. De eerste experimenten met panoramische afbeeldingen dateren uit die periode. Echter, moderne digitale technologieën hebben deze vorm van fotografie nieuw leven ingeblazen en hebben het mogelijk gemaakt om interactieve en immersieve 360-gradenbeelden te creëren. Met de opkomst van digitale camera's en softwaretools is 360-gradenfotografie de afgelopen decennia aanzienlijk geëvolueerd en populairder geworden.

Het kan gebruikt worden bij en door

Virtuele rondleidingen: Reisbureaus en hotels kunnen 360-gradenfoto's gebruiken om virtuele rondleidingen door hotels, resorts, cruiseschepen en andere accommodaties te bieden. Potentiële klanten kunnen hierdoor de omgeving verkennen alsof ze er fysiek aanwezig zijn, waardoor ze een beter beeld krijgen van de faciliteiten en de sfeer.

Bestemmingspromotie: Toerismebureaus en reisorganisaties kunnen 360-gradenfoto's gebruiken om populaire bestemmingen te promoten. Door immersieve beelden van landschappen, bezienswaardigheden en culturele attracties te tonen, kunnen ze potentiële reizigers inspireren en aantrekken.

Het gevaar voor de reisagent:
Online boekingsplatforms: Boekingswebsites voor accommodaties en reispakketten kunnen 360-gradenfoto's integreren in hun platforms, zodat klanten een beter beeld krijgen van de accommodaties en bestemmingen voordat ze een reservering maken. Dit kan het vertrouwen van klanten vergroten en hun besluitvormingsproces vergemakkelijken.

Al met al kan 360-gradenfotografie een waardevol hulpmiddel zijn in de reisbranche, omdat het reizigers een meer meeslepende en realistische preview biedt van bestemmingen en ervaringen, wat kan leiden tot betere reisbeslissingen en meer tevreden klanten.

UITDAGING 'BRUGGE IN 360 GRADEN'

Bekijk op de website pagina van 'Brugge 360 graden' naar de plaatsen waar ik in Brugge ben geweest, video's, veel informatie maar ook 360 graden beelden met Belgische gesproken informatie.Wandel nu met de mobile VR bril of nog beter de Quest in 360 graden door de mooie stad Brugge.

TIP: Guesthouse Le Cle Brugge

meer info

UITDAGING 'BRUGGE IN 360 GRADEN'
 NIEUWE TECHNIEKEN OM U TE INSPIREREN...

NIEUWE TECHNIEKEN OM U TE INSPIREREN...

Om u te inspireren gebruik ik graag en video's en 360 graden foto's deze staan kleiner op de website.Als u het vierkantje aan de rechter of linker  kant aan klikt krijgt u een volledig scherm (dit werkt niet op de telefoon.) Bij de 360 graden videos en  foto's, als u de muis  links in klikt kunt u rondkijken er zijn ook beelden met pijlen dan is het mogelijk er door heen te lopen. Ik werk ook graag met Google Earth en Google maps, dit geeft de mogelijkheid om de ligging van het hotel te laten zien in 3D en mooie video's te bekijken.

Mijn voorkeur gaat  naar duurzamer accommodaties, die u op prijs kan vergelijken. Om u te inspireren en te helpen bij de juiste keuze van uw vakantie en voor Better Holidays

KIJK EENS DIGITAAL OP GRAN CANARIA

 
meer info over bergen luisteren tweetalig ingesproken!
 

BEKIJK OP DEZE DIGITALE KAART DE VIDEO'S VAN DE VERSCHILLENDE CRUISE HAVENS

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje