NATIONALE PARK DE TEIDE MOET U GEZIEN HEBBEN OP TENERIFE BEKIJK DEZE HIER NU IN 360 GRADEN

Het Nationale Park de Teide is het grootste park van de Canarische Eilanden. Het is een verplichte excursie op de agenda van wie Tenerife bezoekt.

Boven het unieke vulkaanlandschap met kraters en versteende lavastromen torent de indrukwekkende silhouet van de 3718 m hoge Teide uit. Het park is uitgerust met tal van voorzieningen op maat van de bezoekers: geasfalteerde wegen, twee bezoekerscentra, restaurants, verschillende, panoramische uitkijkpunten, een uitgebreid netwerk van wandelpaden en twee verblijfplaatsen (de Parador Nacional de Las Cañadas del Teide en de op 3270 m hoogte gelegen Berghut Altavista).

 

KIJK ALVAST EVEN ROND OP TENERIFE BIJ DE PARADOR DEL TEIDE KLIK OP DE PIJLEN

PARADOR DE LAS CANADAS DEL TEIDE

Je weet het nog steeds niet, maar je droomde ervan hier aan te komen lang voordat je de plaats kende. De Parador de las Cañadas del Teide is een berghuis gecamoufleerd tussen het landschap, met een indrukwekkend panoramisch uitzicht over de kegel van de vulkaan, de Cahorra caldera en de Montaña Blanca. De lucht is hier schoon en vullend, de wolkenzee maakt dit een idyllische plek en de lucht brengt de sterren dichterbij zodat je ze kunt ontdekken tijdens de astronomische waarnemingen die de Parador aanbiedt.
 

De parador heeft een indrukwekkend uitzicht op de top van de Teide. Een zwembad en een terras midden in de natuur zorgen ervoor dat u zich in een uitzonderlijke omgeving voelt. Binnen verwarmt en verlicht de traditionele open haard van een berghuis een ruime woonkamer met verschillende omgevingen, allemaal even gezellig.

Het hotel ligt in het hart van het Teide National Park, waar u archeologische vindplaatsen kunt bezoeken, wandelen en zoveel landschappen kunt bewonderen als u maar kunt bedenken. Als je een wetenschapsliefhebber bent, wil je weten dat in dit gebied van het eiland van de eeuwige lente de milieu- en geologische omstandigheden vergelijkbaar zijn met die van de planeet Mars, dus het is gemakkelijk om wetenschappelijke expedities in het gebied te vinden. In korte tijd kun je van de hoogste top van elke landmassa in de Atlantische Oceaan gaan, jezelf onderdompelen in de wateren van de oceaan en gaan duiken of in de zon liggen op de stranden.

RESERVEER HET TICKET, HET HOTEL EN DE HUURAUTO

 

RESERVEREN

MET EEN SUNNYCAR HUURAUTO ZIE JE MEER

Op vakantie gaan en de mooiste plekjes ontdekken met een huurauto… wie is er niet gek op? Maar tegelijkertijd draagt de uitstoot van uitlaatgassen wel bij aan klimaatverandering. Gaat u op vakantie, reis dan bewust en kies voor plekjes buiten de gebaande paden en toeristische hotspots. Met een huurauto komt u daar heel makkelijk! Kies voor kleine accommodaties, koop uw souvenirs bij lokale ambachtslieden en eet waar de locals dat doen. U ontdekt de smaken van de streek en de opbrengst komt ten goede aan de lokale economie en niet aan een keten. Kortom: ga met je huurauto off-the-beaten-track!

Door u rijstijl aan te passen verbruikt u bovendien minder brandstof. En compenseer uw CO2-uitstoot via Greenseat dan rijdt u helemaal groen. We vertellen u er graag iets meer over.

meer info prijzen en RESERVEREN

BEZOEK EENS BODEGAS MONJE

Bodegas Monje is gelegen in een uitzonderlijke enclave op het eiland Tenerife, in de plaats die bekend staat als "La Hollera" in de gemeente El Sauzal met uitzicht op de berg Teide. Een lange traditie van wijnproducenten begeleidt de familie Monje sinds 1750. Eiken vaten en huidige maceratiesystemen bestaan ​​naast elkaar om rode, witte en roséwijnen een karakter en speciale smaken te geven, die perfect passen bij de beste gastronomie van de Canarische Eilanden. Deze wijnmakerij organiseert ook culturele, gastronomische en vrijetijdsinitiatieven die de grenzen van wijn verleggen en terugbrengen naar de sociale omgeving waar het historisch vandaan komt, een echte toewijding aan wijntoerisme.

Wandel alvast even door deze Bodega

MER INFO

DE PLAATS CANDELARIA

De plaats Candelaria vindt u vlak bij Santa Cruz. De plaats is gelegen aan zee en zo ook het centrale plein Plaza Patrano de Canarias. En aan dit plein staat de bekendste basiliek van Tenerife: de Basilica de Nuestra Señora de la Candelaria. Zeker op de zondagen wordt het een levendig plein. In de directe omgeving van het plein vind je restaurants waar je lekker vis kan eten.

In de 14e eeuw verscheen aan de kust bij Candelaria een beeld van de ‘Virgen de Candelaría’ (de maagd van Candelaria). Sindsdien werd dit beeld vereerd. Hoewel het oorspronkelijke beeld verloren is gegaan in een modderstroom werd een nieuw beeld gemaakt. Dit beeld is de beschermheilige van de Canarische Eilanden geworden en dit beeld vind je in de basiliek van Candelaria.

Ga er op een zondag is kijken loop nu even rond klik op de pijlen

 
 

NOG ENKELE 360 GRADEN BEELDEN VAN DEZE PARADOR

 

Deze Parador is een prima uitval basis voor een paar dagen 'het andere Tenerife'

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje