RESERVEER PARADOR DE JARANDILLA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE OF RONDREIS VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE DE JARANDILLA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

 

meer info en prijzen
 
 

LOOP ALVAST EVEN ROND OP HET TERRAS VAN PARADOR JARANDILLA OP DEZE FOTO

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE JARANDILLA DE LA VERA

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

In het centrum van de boomgaard van La Vera en Tiétar, tussen kloven van water, natuurlijke poelen, kastanje- en eikenbossen en natuurlijke landschappen die de rijkdom van de historische en monumentale omgeving opnieuw bevestigen , passeert de Parador de Jarandilla de la Vera de eeuwen, kasteel-paleis waar keizer Karel V maanden verbleef.Buiten het hotel zult u genieten van de torens, het paradeterrein en het uitstekende zwembad, met olijf- en sinaasappelbomen. Binnen adem je een sfeer van rust en intimiteit, ideaal voor een heel bijzonder verblijf ... En in het restaurant, de Extremadura kruimels, getrommelde aardappelen, tomatensoep, speenvarken, stoofpotje of de repápalos met melk en kaneel, zullen ze verleid uw smaakpapillen.
 

Jarandilla is een van die charmante steden die in de loop van de tijd mooier wordt. Vanuit de burgerlijke architectuur kunt u het huis van Don Luis de Quijada en verschillende middeleeuwse bruggen bezoeken. Hier vind je ook veel religieuze gebouwen zoals het klooster van San Francisco, of de kerk van Nuestra Señora de la Torre.

Maar iets dat u ongetwijfeld graag zult meemaken, is het Los Escobazos-festival , dat elk jaar op 7 december wordt gehouden. Het hoogtepunt van de viering is het vertrek van het vaandel van de Maagd, gedragen door een ruiter vergezeld van talrijke ruiters en de hele stad die met verlichte bezems de straat op gaat.

En als u van de natuur in dit gebied houdt, kunt u hiervan genieten door prachtige plaatsen te bezoeken zoals de Garganta del Jaranda, of nabijgelegen steden zoals Garganta la Olla. U kunt wandelen door prachtige landschappen van Extremadura waar rust en vrede heerst die de natuur uitstraalt.

Bekijk de ligging uit de lucht in 3d

PRIJZEN EN RESERVEREN

HET DINER

Regionale keuken van Extremadura
De gerenommeerde producten van de La Vera-boomgaard vormen de basis van het gastronomische aanbod van de Parador de Jarandilla, traditionele keuken van deze regio van Extremadura die wordt gekenmerkt door eenvoud en verfijning. Een menu dat wordt gedomineerd door Iberische ham van eikelvarkens uit de Dehesa de Extremadura, kazen, groenten en paprika uit La Vera.
 
 

DE MENUKAART EN RESERVEER ALVASY

HET DINER
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

HET KLOOSTER VAN YUSTE

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

DE PARADOR A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

DE PARADOR A LA CARTE...
DIGITALE KAART PARADORES

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje