RESERVEER PARADOR DE CUENSA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE OF RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE CUENCA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

KIJK ALVAST EVEN ROND VOOR DE DEUR VAN DE PARADOR DE CUENCA OP DEZE 360 GRADEN

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR CUENCA

We zullen het geweldig vinden dat de Parador de Cuenca uw beste optie is om deze werelderfgoedstad van uitzonderlijke schoonheid en onvergetelijke hoekjes te leren kennen . Het hotel is een klooster op een benijdenswaardige locatie in de Hoz del Huécar , een compendium van steile muren en weelderige vegetatie aan de rand van de stad, met uitzicht op de magische hangende huizen . U vindt er het glazen klooster en de oude kapel, vandaag omgebouwd tot een gezellige cafetaria, ons zwembad en het prachtige panoramische uitzicht over de stad dat u vanuit enkele van onze kamers (superior kamers) zult zien.

Cuenca zit vol met interessante hoekjes. De stad zelf is prachtig. Bezoek het populaire  Plaza Mayor , omgeven door geschiedenis en monumenten en bijna verkeersvrij. Bezoek de kathedraal van Santa María en San Julián en mis natuurlijk niet de indrukwekkende verticaliteit van de hangende huizen , die van bovenaf aan de rand van de rivier de Huécar hangen.

Iets meer dan 30 kilometer van Cuenca kunt u een bezoek brengen aan een prachtige gril van de natuur, de beroemde Betoverde Stad , een natuurlijke omgeving van kalkstenen rotsformaties waar de illusie wordt gecreëerd van wandelen tussen straten, pleinen, hoge gebouwen, bosjes, dieren, Romeinse bruggen. zelfs schepen, allemaal bewaakt door het hoofd van een enorme reus.

Vanuit de Parador de Cuenca kun je een stad van magische schoonheid leren kennen die je niet onverschillig zal laten.

RESERVEER DE TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTO NU ONLINE HIER

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

HET DINER

Manchegan regionale keuken
De Parador de Cuenca is een van de grote bastions van de traditionele Cuenca-gastronomie, een keuken die wordt gekenmerkt door eenvoud en originaliteit, in een bijgewerkte versie. Een menu met typische gerechten van herders, muilezeldrijvers en herders zoals zarajos, migas, ajoarriero of morteruelo waarvan men geniet in de oude refter van de monniken.

 

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN

HET DINER
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

AAN TE BEVELEN...

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

meer info

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje