RESERVEER DE PARADOR DE AYEMONTE A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE AYEMONTE VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

GENIET ALVAST EVEN VAN HET UITZICHT VAN DE PARADOR AYAMONTE OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR AYAMONTE

Gelegen aan de oevers van de Guadiana, de grens tussen de zonnige en blauwe kust van Huelva en de prachtige Portugese Algarve, wacht de Parador de Ayamonte op u. Een charmant hotel dat perfect is om te genieten van de beste vakanties aan de kust van Huelva.

Vanaf dit bevoorrechte uitkijkpunt kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de monding van de Guadiana, deze prachtige witte stad en de Portugese kust. Het Parador de Ayamonete hotel is een idyllische plek met een indrukwekkende zonsondergang  waar u kunt genieten van het milde en warme klimaat, het licht vol nuances, het zeearoma. Het panoramische uitzicht vanaf het terras en vanaf het zomerzwembad is een voorrecht, en de plek is ideaal om uit te rusten na dagen op het strand en routes door de omgeving.

De  kamers van ons hotel zijn ruim en licht, gedecoreerd met pasteltinten, ze nodigen u uit om te ontspannen na een dag op het strand in het nabijgelegen Isla Cristina, Isla del Moral, of de Portugese Vila Real de San Antonio en Castro Marim, na te hebben genoten van maak een boottocht rond de monding van de rivier of speel in een van de nabijgelegen golfbanen.

Dit is een land van voortreffelijke zeevruchten, zon en zee, natuur en onvergetelijke festiviteiten, waar de sfeer zelf plezier uitstraalt. Een plek waar je niet meer weg wilt.

BEKIJK DE LIGGING IN 3D

RESERVEER HIER HET TICKET, HOTEL EN DR HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

DE PARADOR DE AYAMONTE HEEFT EEN GEWELDIGE KEUKEN

DE PARADOR DE AYAMONTE HEEFT EEN GEWELDIGE KEUKEN

De Parador de Ayamonte is de perfecte plek om uit te rusten na een lange dag sightseeing en het strand. Vanuit het zwembad kunt u genieten van de prachtige zonsondergang aan de monding van de Guadiana en de prachtige witte huizen van Ayamonte aanschouwen terwijl u dineert in het restaurant.

De keuken van de zee en het weiland met Portugese invloeden, zoals kenmerkend is voor de keuken van Huelva, combineert de gastronomie van de Parador de Ayamonte, gezien de bevoorrechte locatie, zee en bergen, met producten van topkwaliteit als hoofdrolspeler. De weilanden leveren Jabugo-ham, worstjes uit de Sierra de Aracena en eersteklas vlees. Een verscheidenheid aan vis en schaaldieren komt van de naburige markten, die met delicatesse en respect worden behandeld.

MENU KAART EN RESERVEREN
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

EL PARQUE NACIONAL

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

 

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

 

prijzen en reserveren

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje