KIJK EVEN ROND OP DEZE MOOIE 360 GRADEN FOTO VAN SAGRES HET UITERSTE PUNTJE VAN PORTUGAL

DE DUURZAMER VAKANTIE NAAR PORTUGAL BEGINT OP ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

Portugal is enorm geliefd als vakantieland. En terecht. In Portugal is heel veel moois te zien: de sprookjespaleizen in Sintra, de duizelingwekkende ravijnen in de Serra da Estrela, Lissabon met haar romantische wijken, de sneeuwwitte dorpjes in de Alentejo en natuurlijk de prachtige stranden van de Algarve. Je kunt er (h)eerlijk eten en luisteren naar de weemoedige fado-muziek.

Ontdek dat vakantie in Portugal meer is dan de kust van de Algarve, trendy Lissabon en bruisend Porto en het eiland Madeira Onontdekte plekjes, overweldigende natuur, rust en ruimte zijn hier volop te vinden, óók in het hoogseizoen. Ga genieten van prachtige historische stadjes, de nog altijd levende tradities, de vriendelijke mensen en de pure keuken. Grote kans dat je dan voor altijd verliefd wordt op dit prachtige l

 

 

SE CATEDRAL DE FARO

Van de oorspronkelijke constructie uit de 13e / 14e eeuw van de kerk Igreja de Santa Maria, die in de 16e eeuw tot kathedraal van Faro is verheven, zijn nog enkele architectonische elementen over, zoals de klokkentoren en twee kapellen.

De beelden en het houtsnijwerk van de kathedraal van Faro behoren tot de meest waardevolle kunstverzamelingen uit de 17e en 18e eeuw van de Algarve. Bijzonder zijn vanwege hun artistieke waarde

De oude binnen stad is ook de moeite waard

Vanaf het heeft u een mooi uitzicht kijk even rond op deze 360 graden foto

meer info de algarve

ALGARVE-SAGRES

In de Algarvezijn overal bijzondere plekjes te vinden. Het magische Sagres is er absoluut een van. Sagres ligt aan de gelijknamige baai en dicht bij het meest zuidwestelijke puntje van het Europese vasteland. Zes kilometer verderop, bij de vuurtoren op Kaap Sint Vincent, beleef je het unieke 'einde van de wereld-gevoel'. Een stuk exotischer klinkt deze bestemming op z'n Portugees: Cabo de São Vicente.

Loop even over strand klik op de pijlen.

meer info algarve

LISSABON FADO MUZIEK

Het is erg klein, dus de zitplaatsen zijn krap en de enige plekken die deze keer over waren, waren direct voor de Portugese gitaren en zangers. We bestelden een paar glazen rode wijn voordat ze de lichten dimden en de deuren sloten voor elke korte set. Er was een vrouw, daarna volgden twee mannen, allemaal heel verschillende stijlen, van hartverscheurend tot meer luchtig en bijna komisch tot diep en krachtig. We hadden geen idee wat ze zeiden, maar ik kon zien waar alle ophef over ging. Geweldig om minstens één keer te ervaren!

Loop er even doorheen klik op de pijlen

meer info lissabon

LISSABON

Kasteel van Sint Joris, oftewel Castelo de São Jorge, staat in de wijk Alfama en daarmee ook op een van de zeven heuvels in Lissabon.

Voor een prachtig uitzicht op de stad en de rivier de Taag ben je bij deze bezienswaardigheid aan het juiste adres en daarom is hij ook zo populair. Bij binnenkomst zie je een brozen beeld van Dom Afonso Henriques die op het plein genaamd Praça D’Armas staat. Verder zijn er nog andere kanonnen te bewonderen.

Als u goed kijkt kunt u bezienswaardigheid Ponte 25 de Abril zien liggen als u naar de rand van het plein loopt. Sommige delen van de torens en de stadsmuur zijn nog heel en het is erg mooi dat u om het gehele kasteel kunt lopen. Lissabon is daardoor van verschillende kanten te bewonderen.

Kijk even rond op deze 360 opnamen

meer info lissabon

MET EEN HUURAUTO ZIET U MEER

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS Reserveer deze nu hier

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

WIJ HEBBEN SPECIAAL VAN LISSABON GOOLGE MAPS KAART GEMAAKT.

Deze vindt u op de bestemming pagina, wij hebben er vidoe's , 360 graden en het is mogelijk om een 360 graden strandwandeling te maken via streetview in 360 graden.

KIJK HIER


Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541