PARKEREN OP ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT, COMFERT/ BUDGET...OF TAXI SERVICE...HUIS TOT HUIS?

PARKEREN OP ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT, COMFERT/ BUDGET...OF TAXI SERVICE...HUIS TOT HUIS?

Rond en op Rotterdam The Hague Airport zijn veel aanbieders voor het parkeren vergelijk de prijzen en misschien is de taxi service van huis tot huis een betere optie?

 

KLIK OP DE PIJLEN EN LOOP OVER DE AIRPORT IN 360 GRADEN , GEBRUIK DE LINKER MUISKNOP OM REICHTS EN LINKS TE KIJKEN

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE  VAKANTIE VANAF ROTTERDAM AIRPORT

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE VAKANTIE VANAF ROTTERDAM AIRPORT

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, zelf gemaakte 360 graden foto's en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere vakantie. Ik werk hier voor samen met een aantal touroperators Ik ga op deze website pagina proberen om u te inspiren voor een vakantie vanaf Rotterdam The Hague Airport

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne vakantie!

BUDGETVRIENDELIJKE REIZEN VOOR DE KLEINE PORTOMONNEE

BUDGETVRIENDELIJKE REIZEN VOOR DE KLEINE PORTOMONNEE

Om maximaal te genieten van je vakantie zonder je portemonnee te legen, is timing cruciaal. Door slim te kiezen wanneer je reist, kun je besparen op kosten dankzij de lagere vraag:

Eerste 14 dagen van april: Na de paasdrukte dalen de prijzen, terwijl het weer meestal aangenaam is.
Laatste week van juni: Voordat de schoolvakanties beginnen, zijn bestemmingen minder druk en vaak goedkoper.
Laatste 14 dagen van augustus: Profiteer van de laatste zomeraanbiedingen als veel gezinnen zich voorbereiden op het nieuwe schooljaar.
Rond 5 december: Een ideaal moment voor voordelige deals, aangezien de vraag afneemt met mensen gefocust op de feestdagen.
Deze perioden zijn ideaal door een combinatie van aangenaam weer en lagere prijzen, dankzij de principes van vraag en aanbod. Plan slim en maak je droomreis werkelijkheid, zelfs met een beperkt budget.

budget in nederland
 
 BESTE DEALS KIJK HIER
BESTE DEALS KIJK HIER

Rotterdam-Amsterdam-Maastricht-Groningen-Antwerpen-brussel-Charlerois-Luik-Oostende-Dusseldorf-Weeze-Munster-Keulen

 
 DE BESTE PRIJS KIJK HIER
DE BESTE PRIJS KIJK HIER

Rotterdam-Amsterdam-Maastricht-Groningen-Antwerpen-brussel-Charlerois-Luik-Oostende-Dusseldorf-Weeze-Munster-Keulen

 
HET RUIMSTE AANBOD KIJK HIER
HET RUIMSTE AANBOD KIJK HIER

Rotterdam-Amsterdam-Maastricht-Groningen-Antwerpen-brussel-Charlerois-Luik-Oostende-Dusseldorf-Weeze-Munster-Keulen

 
TIP VAN KEES: DE GOEDKOOPSTE TIJD VOOR EEN VLIEGVAKANTIE !

TIP VAN KEES: DE GOEDKOOPSTE TIJD VOOR EEN VLIEGVAKANTIE !

Wist je dat de goedkoopste tijd voor een vliegvakantie is rond de Sinterklaas. Veel Nederlanders blijven dan thuis het zelfde geldt ook voor de kerstmis vertrekken  maar op eerste kerstdag terug komen! Vliegtickets zijn goedkoop en de hoteliers willen ook hun hotel vullen.

het aanbod
ER ZIJN VERSCHILLENDE PARKEERPLAATSEN OP ROTTERDAM  AIRPORT

ER ZIJN VERSCHILLENDE PARKEERPLAATSEN OP ROTTERDAM AIRPORT

P1 - Premium Parking: Dit is de parkeergelegenheid het dichtst bij de terminal. Het is ideaal voor kort parkeren, bijvoorbeeld als je iemand komt ophalen of wegbrengen.
P1A - Business Parking: Ook dichtbij de terminal, deze optie is bedoeld voor zakenreizigers die snel toegang willen tot de luchthavenfaciliteiten.
P3 - Comfort Parking: Dit is een parkeergelegenheid op korte loopafstand van de terminal en is geschikt voor zowel kort als lang parkeren.
P5 - Budget Parking: De budgetoptie voor lang parkeren, meestal gebruikt voor vakantiegangers die voor een langere periode parkeren. Deze ligt verder van de terminal en is vaak alleen beschikbaar op reservering.

 
COMFORT PARKEREN OP ROTTERDAM AIRPORT

P2 is een comfortabele keuze! Je parkeert jouw auto op één van de officiële parkeerterreinen van Rotterdam The Hague Airport, dichtbij de terminal.

 
PARKEREN OP P4 ROTTERDAM AIRPORT

Parkeerterrein P4 is de perfecte keus voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat met je gezin. Het parkeerterrein ligt op 5 tot 8 minuten lopen van de terminal. 

 
PARKEREN ROTTERDAM AIRPORT BUDGET

Het budget parkeerterrein P5 ligt op ongeveer 10 minuten lopen vanaf onze terminal.Alleen via online te reserveren

 

PRIJZEN PARKEREN OF TAXI SERVICE ROTTERDAM AIRPORT

Vergelijk de prijzen van een taxi die u ophaalt en naar de luchthaven brent en u ook weer ophaalt en netjes thuis brengt. In de cirkel van 20 kilometer zou dit wel eens goedkoper kunnen kunnen. Bij veertien of langer is het ook goedkoper van een grote afstand van de luchthaven.

Terug naar boven

MEER INFO EN PRIJZEN

PRIJZEN PARKEREN OF TAXI SERVICE ROTTERDAM AIRPORT

QUICK PARKING ROTTERDAM AIRPORT

Rotterdam The Hague Airport heeft verschillende parkeermogelijkheden, zowel kort als lang parkeren. U kunt ervoor kiezen om op een overdekte of onoverdekte parkeerplaats te parkeren. Daarnaast zijn er premium parkeermogelijkheden en een park & ​​ride service beschikbaar. U kunt op de website van de luchthaven kijken voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van deze opties, maar ook om te reserveren.

Quick Parking is een parkeerbedrijf op Rotterdam The Hague Airport dat zich richt op het bieden van gemakkelijke en betaalbare parkeermogelijkheden voor reizigers. Het bedrijf biedt verschillende parkeeropties, waaronder openbare parkeerplaatsen, overdekte parkeerplaatsen en valetparkeren. Quick Parking is 24 uur per dag geopend en biedt shuttleservice naar en van het vliegveld.

 

 

 Airport bekijk hier de mogelijkheden van Quick Parking Rotterdam

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje