HAMBURG IS EEN POPULAIRE CRUISEHAVEN IN DUITSLAND NU MET EXCURSIES

Hamburg is een populaire cruisehaven in Duitsland en biedt tal van bezienswaardigheden en activiteiten voor bezoekers. Hier zijn enkele dingen die je kunt doen als je aankomt in Hamburg tijdens een cruise:

 
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

INFORMATIE OVER HAMBURG ALS CRUISEHAVEN

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN HAMBURG

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN HAMBURG

Reserveer hier online voor de beste prijs!

RESERVEREN
 
BOOTTOCHT
BOOTTOCHT

Bewonder beroemde bezienswaardigheden langs de iconische haven van Hamburg. Vaar door de pittoreske Speicherstadt en bekijk indrukwekkende containerschepen van dichtbij op deze cruise met live commentaar in het Duits.

 
HET ELBPHILHARMONIE PLAZA
HET ELBPHILHARMONIE PLAZA

Ontdek de Elbphilharmonie Plaza in Hamburg (geen bezoek aan de concerthallen). De gids vertelt je alles over de geschiedenis van het gebouw, de bouwkosten en andere interessante wetenswaardigheden.

 
HOP ON HOF OFF
HOP ON HOF OFF

Ervaar het beste van Hamburg met een 1-daagse hop on, hop off-sightseeingtour. Berijd een dubbeldekkerbus en stap uit bij een van de 20 haltes van de tour langs lijn A om de stad te verkennen. Ontdek het Warehouse District, HafenCity, Reeperbahn en meer.

 
 
FIETSTOUR
FIETSTOUR

Tijdens deze fietstocht van 3,5 uur zie je de bekende plekken in Hamburg. Ervaar de charme van de Speicherstadt en HafenCity, zie de Michaelskerk, verken de Reeperbahn en de rivier de Alste, en ontdek de beroemdste wijk van Duitsland.

 
ONTDEK HAMBURG
ONTDEK HAMBURG

Ontdek Hamburg op een leuke manier met een speurtochtwandeling. Los raadsels op in je eigen tempo en bekijk alle belangrijke bezienswaardigheden van de haven, zoals de Elbphilharmonie, Speicherstadt of Landungsbrücken.
Algemene informatie

 
SANKT PAULI
SANKT PAULI

Begin aan een gevarieerde ontdekkingstocht door de wereldberoemde Sankt Pauli in Hamburg. Gidsen met voorkennis laten u de belangrijkste bezienswaardigheden van de Reeperbahn zien. Echt, authentiek, verrassend!

 

CAPTAIN CRUISE BIEDT OOK ANDERE CRUISES AAN VANUIT HAMBURG O.A...

Het kan best aantrekkelijk zijn om de Nederlandse cruise prijzen te vergelijken met die uit Duitsland. Vanuit het Noorden zeker sneller te bereiken.

alle afvaarten 2023/24
 
 

RESERVEER DE OVERNACHITING IN HAMBURG HIER

 
Booking.com

                       (advertentie)

 

Maleisië reizen

               (advertentie)

 

               (advertentie)

 

               (advertentie)

 

HAMBURG HEEFT VERSCHILLENDE CRUISE HAVENS

Hamburg heeft verschillende cruise terminals die dienen als start- en eindpunten voor cruises naar verschillende bestemmingen. Hier zijn de belangrijkste cruise terminals in Hamburg:

Cruise Center HafenCity: Dit moderne terminalcomplex ligt in het hart van de HafenCity, een van de meest trendy wijken van Hamburg. Het biedt faciliteiten voor inscheping en ontscheping, evenals winkels en restaurants in de directe omgeving.
Cruise Center Altona: Gelegen in de wijk Altona, biedt dit terminalgebouw faciliteiten voor cruisepassagiers en heeft het een goede verbinding met het stadscentrum van Hamburg.
Cruise Center Steinwerder: Dit is een belangrijke cruise terminal in Hamburg, gelegen in het gebied Steinwerder. Het biedt moderne voorzieningen en heeft een directe toegang tot de rivier de Elbe.
Cruise Center HafenCity 2: Naast het eerste Cruise Center HafenCity is er ook een tweede terminal, die dient als extra faciliteit voor het behandelen van cruiseschepen en passagiers.
Blohm+Voss Terminal: Deze terminal, beheerd door het scheepsreparatiebedrijf Blohm+Voss, kan ook fungeren als aanlegplaats voor cruiseschepen en is geschikt voor zowel inscheping als ontscheping.

 
 
CRUISE TERMINAL ALTONA

Gelegen in de wijk Altona, biedt dit terminalgebouw faciliteiten voor cruisepassagiers en heeft het een goede verbinding met het stadscentrum van Hamburg.

 
CRUISE TERMINAL HAFENCITY

Dit moderne terminalcomplex ligt in het hart van de HafenCity, een van de meest trendy wijken van Hamburg. Het biedt faciliteiten voor inscheping en ontscheping, evenals winkels en restaurants in de directe omgeving.

 
CRUISE TERMINAL STEINWERDER

Dit is een belangrijke cruise terminal in Hamburg, gelegen in het gebied Steinwerder. Het biedt moderne voorzieningen en heeft een directe toegang tot de rivier de Elbe.

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje