HIER STAAN ALLE PARDOR HOTELS IN SPANJE MET LAADPALEN

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga, Madrid Barcelona hier heeft Europcar, Centauro en Uiber de mogelijkheid om een Fiat te huren voor een redelijke prijs  ter reserveren.

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

DIT IS DE PARADOR DE NERJA WAAR TWEE LAADPALEN STAAN BEKIJK ONZE 3D PRESENTATIE VAN DIT HOTEL

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga, Madrid Barcelona hier heeft Europcar, Centauro en Uiber de mogelijkheid om een Fiat te huren voor een redelijke prijs  ter reserveren.

Ik heb de vraag uitstaan of bij alle Paradores de Fiat opgeladen kan worden.

Onze verwachting is dat dit de komende jaren verder zal worden uit gebreid en wordt het eenvoudiger om een  eco bewuste vakantie te maken.

MEER INFO

Op dit moment zijn dit de  Paradores hotels met oplaadpunt voor de elektrische auto's :

HERBERG 

AANTAL OPLAADPUNTEN 

TYPE OPLAADPUNTEN 

AIGUABLAVA  2 Simonplugdrive rb02
ALCALA DE HENARES  2 Tesla+Cetac
ALCAÑIZ  2 Cetac
ARGOMANIZ  2 Tesla
AVILA  2 Tesla+WB ebasic
BENAVENTO  1 Cetac
CADIZ  4 Tesla+ Cetac
CANGAS DE ONIS  1 Tesla+Universal
CARDONA  1 Tesla
CAZORLA  1 Cetac
CORDOBA  2 Tesla
CORIAS 1 Tesla
CUENCA 1 Cetac
EL SALER 1 Tesla
JAEN  1 Tesla+wall connector
LERMA  2 Tesla
LIMPIAS 2 Tesla+Cetac
LORCA  2 Tesla
MOJACAR  1 Cetac
NERJA 2 Tesla+ Cetac
OROPESA  Cetac
PLASENCIA 3 Tesla+ Cetac
RONDA  1 Circuitor wb+ basic
SALAMANCA  1 Tesla+ Cetac
SANTIAGO DE COMPOSTELA  2 Tesla
SANTILLANA DEL MAR  1 Cetac
LA SEU D'URGELL  1 Cetac 32a+16a
SORIA  1 Tesla
SANTO DOMINGO BERNARDO DE FRESNEDA  1 Cetac
TERUEL  1 Cetac
TORTOSA  1 Cetac
VIC-SAU  1 New wallbox Menekes
VILALBA  1 Tesla

 

 

DE SPAANSE PARADORES HOTELS DOEN ER ALLES ER AAN OM DUURZAMER TE ZIJN

Paradores zijn historische en culturele hotels die verspreid liggen over heel Spanje. Ze bevinden zich vaak in gerestaureerde kastelen, kloosters en andere historische gebouwen.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect geworden in de activiteiten van de Paradores. Ze hebben verschillende initiatieven genomen om hun ecologische voetafdruk te verminderen en milieuvriendelijke praktijken te bevorderen.

Enkele maatregelen die de Paradores hebben genomen zijn onder andere:

Energie-efficiëntie: De Paradores hebben geïnvesteerd in energiebesparende technologieën, zoals LED-verlichting en zonnepanelen, om het energieverbruik te verminderen.
Waterbesparing: Ze hebben maatregelen genomen om het waterverbruik te verminderen, zoals het installeren van waterbesparende apparatuur en het promoten van bewustwording bij hun gasten.
Afvalbeheer: Paradores hebben programma's voor afvalscheiding en recycling geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen.
Lokale producten en keuken: Ze moedigen het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten aan in hun restaurants, waardoor de afstand voor voedseltransport wordt verminderd en de lokale economie wordt ondersteund.
Natuurbehoud: Sommige Paradores bevinden zich in natuurreservaten of beschermde gebieden. Ze werken samen met lokale autoriteiten en organisaties om het milieu en de biodiversiteit te behouden.
Hoewel er altijd ruimte is voor verbetering, hebben de Paradores in Spanje stappen gezet om duurzamer te worden en verantwoordelijkheid te nemen voor hun impact op het milieu.
 

 
 

ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES

ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES

Reisstudio Travel Slide is op zoek naar de eco bewuste hotels in Nederland maar ook er buiten. Er zijn al best veel hotels met laadpalen bijvoorbeeld op Mallorca ruim 60 hotels met laadpunten en daar heeft Sunny Cars ook elektrische auto's in de verhuur. Er gaan deze zomer meer verhuur bedrijven komen met elektrische auto's en wordt het mogelijk van de eco bewuste luchthaven Rotterdam Airport naar een bestemming te vliegen om zo gezamenlijk tot een Better Holiday te komen

Bekijk Nederland, Frankrijk, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italie,  Denemarken, Scandinavia,

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

EXTRA LAADPALEN VOOR DE PARADORES IN SPANJE

Paradores is een samenwerking aangegaan met ChargeGuru voor het plaatsen van 294 laadstations voor elektrische auto’s in 88 van hun vestigingen. Voor dit project hebben het openbare hotelbedrijf en de installateur van oplaadpunten voor elektrische auto’s 4,2 miljoen euro geïnvesteerd. Paradores zijn luxe staatshotels die gevestigd zijn in kastelen, kloosters, paleizen en andere monumentale gebouwen of op bijzondere plaatsen. Er zijn 97 Paradores in Spanje en 1 Parador in Portugal.

In 2024 moeten alle palen er staan!

EXTRA LAADPALEN VOOR DE PARADORES IN SPANJE

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info