RESERVEER DE PARADOR DE GUADALOPE A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE OF RONDREIS ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE GUADELOPE VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen
 
 

NEEM ALVAST EVEN PLAATS AAN EEN TAFELTJE VAN PARADOR DE GUADALUPE OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE GUADALOPE

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL

De Parador de Guadalupe combineert geschiedenis, ontspanning en goede gastronomie samen met het koninklijk klooster, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het prachtige Mudejar-klooster is het centrum van het leven van de Parador en is de perfecte plek om te ontspannen tussen de citroen- en sinaasappelbomen. Vanuit het zwembad kunt u genieten van het uitzicht op het koninklijk klooster van Guadalupe. U kunt ook een wandeling maken in de tuin, tussen de olijfbomen en andere inheemse planten, terwijl u luistert naar het geluid van het water uit de fonteinen in Arabische stijl. In de winter is de woonkamer de perfecte plek om uit te rusten, waar u kunt genieten van de open haard terwijl u een boek leest of een kopje koffie drinkt.

De Parador heeft drie gebouwen. Twee ervan dateren uit de 15e-16e eeuw en werden gebouwd onder het koninklijk klooster van Guadalupe als het College van Grammatica en Zuigelingen en het Men's Hospital van de stad om de pelgrims bij te wonen die de Maagd van Guadalupe kwamen vereren.

Guadalupe is een stad in het hart van het Viluercas-Ibores-Jara Geopark door UNESCO, waar je jezelf kunt verliezen in de geplaveide straatjes en de huizen met traditionele architectuur kunt ontdekken. Dit kleine stadje herbergt een waardevol historisch-artistiek complex uit de 15e en 16e eeuw. Je mag de Plaza de Santa María en de oude Joodse wijk niet missen. En als u tijd heeft, is het de moeite waard om nabijgelegen bergsteden zoals Cañamero, Logrosán of Berzocana te bezoeken.

Bekijk de ligging in 3d

RESERVEER HIER ONLINE HET TICKET, PARADOR

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

REGIONALE KEUKEN UIT CACERES

REGIONALE KEUKEN UIT CACERES

Tegenover het iconische klooster van Guadalupe, proeft u in restaurant Parador de beste moderne traditionele keuken uit Extremadura. Eenvoudige, monastiek geïnspireerde lokale keuken met gerenommeerde producten uit de voorraadkast van Cáceres. Ham, worst, kaas, retinta kalfsvlees 10%% autochtoon ras... samen met representatieve recepten zoals zorongollo, migas, monacale kabeljauw of gerechten met wild en champignons.
 

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

BERZOCANA

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

 

 

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

DE PARADOR A LA CARTE...

DE PARADOR A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje