RESERVER PARADOR DE VIC SAU IN DE RONDREIS A LA CARTE ZELF SAMEN

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

RESERVEER PARADOR VIC SAU VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen
 

BEKIJK ONZE 360 GRADEN PRESENTATIE VAN DE ECO BEWUSTE PARADOR DE VIC SAU, KLIK OP DE BUTTONS

 

PARADOR VIC SAU

DIT IS EEN ECOBEWUSTE PARADOR MET LAADPAAL

Het hotel ligt op een van de mooiste plekken in de regio Osona, met het Guillerías-gebergte op de achtergrond en het Sau-reservoir aan zijn voeten. De Parador herwint de traditionele sfeer van een Catalaanse boerderij , en de goed onderhouden tuin, de kamers, waarvan vele met terrassen en een prachtig seizoensgebonden zwembad met uitzicht op het uitzonderlijke landschap van de plaats, maken het een fantastische plek om los te koppelen en te ontspannen.
 

De rust van de omgeving is ideaal voor u om sporten te beoefenen die verband houden met de natuur en avontuur, maar ook om Barcelona te bezoeken , want het is de dichtstbijzijnde Parador bij Barcelona (82 km via de snelweg), die dagelijkse bezoeken aan de kosmopolitische metropool en terugkeer naar het hotel in een mum van tijd.

Naast excursies naar plaatsen zoals de Pantano de Sau of het klooster van Sant Pere de Casserres, in de omgeving van de Parador, is het de moeite waard om Vic te bezoeken . Het historische centrum is een wandeling door de geschiedenis, waar u juwelen zult ontdekken zoals de Romeinse tempel, de muren of de kathedraal.

De schoonheid van de Parador en zijn omgeving, de voortreffelijke keuken , de nabijheid van het prachtige Barcelona en tegelijkertijd de rust die de natuur uitstraalt, maken dit een uitzonderlijke plek die u graag zult bezoeken.

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADOR EN HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

hotel Prijs en reserveren

CATALAANSE REGIONALE KEUKEN

CATALAANSE REGIONALE KEUKEN

De traditionele Catalaanse keuken, en vooral de typische gerechten uit de regio Osona, op basis van wild en varkensvlees, zijn de belangrijkste kenmerken van het gastronomische aanbod van Parador de Vic Sau. Een menu waarvan u kunt genieten met een spectaculair panoramisch uitzicht op het stuwmeer van Sau en de Sierra de las Guillerías.
 
 

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 

Bij aankomst wordt u stil als u het uitzicht ziet van het zwembad en het grote meer, de ligging van deze website is geweldig, ook de rit vanaf de grote weg naar de Parador is spannend en  goed is aangegeven.

 

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 90 TOT € 135

ONTBIJT € 17,  DINER € 31

BESCHIKBAARHEID
 

DE PLAATS VIC

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga, Madrid Barcelona hier heeft Europcar, Centauro en Uiber de mogelijkheid om een Fiat te huren voor een redelijke prijs  ter reserveren.

Ik heb de vraag uitstaan of bij alle Paradores de Fiat opgeladen kan worden.

Onze verwachting is dat dit de komende jaren verder zal worden uit gebreid en wordt het eenvoudiger om een  eco bewuste vakantie te maken.

MEER INFO

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje