MAAK EEN RIT LANGS  UNESCO WERELDERFGOED IN NEDERLAND OOK HOTELS MET LAADPALEN

MAAK EEN RIT LANGS UNESCO WERELDERFGOED IN NEDERLAND OOK HOTELS MET LAADPALEN

Nederland heeft een rijke geschiedenis en een grote diversiteit aan historische en culturele erfgoederen die uniek zijn voor de regio en de wereld. UNESCO Werelderfgoedstatus wordt verleend aan erfgoederen die van uitzonderlijk belang zijn voor de mensheid en die een uniek en onvervangbaar onderdeel zijn van ons gemeenschappelijke culturele erfgoed. Het doel van het behoud en bescherming van deze erfgoederen is om hun culturele, historische en artistieke waarde te behouden en om ze over te dragen aan toekomstige generaties.

WORDT HET EEN LANG WEEKEND OF IN EEN WEEK LANGS ALLE UNESCO BESTEMMINGEN IN NEDERLAND.

MAAK EERST  EEN KEUZE UIT DE PLAATSEN EN OBJECTEN (klik er op) EN STEL DAN JE REIS ZELF SAMEN

Amsterdam   Curacao   Beemster    Edam   Franeker   Kinderdijk   Lemmer   Rotterdam   Schokland  

Utrecht    Vechten   Veenhuizen   Waddenzee

Loop over de grachten en luister even naar de info
 

VIDEO'S VAN HET UNESCO WERELDERFGOED IN NEDERLAND

World Heritage explained - animated short about the UNESCO
Ontdek de UNESCO werelderfgoederen van het Koninkrijk der Nederlanden
Bijzonder Gebouwd | 08 | Van Nelle Fabriek
These 300-Year-Old Dutch Windmills Are Still Spinning Today | National Geographic
UNESCO Werelderfgoed Ir. D.F. Woudagemaal - Lemmer - Friesland NL
Ontstaan waterlinies
Waterlinie museum TRAILER
Beemster Polder - UNESCO World Heritage Site
Waarom is de Amsterdamse grachtengordel uniek?
Schokland - Het eiland in de Zuiderzee
UNESCO World Heritage Koloniën van Weldadigheid | Veenhuizen
Welcome to the Wadden Sea World Heritage
Willemstad, the capital of Curaçao, a UNESCO world heritage site
Waarom het Eise Eisinga Planetarium werelderfgoed is
MAAK EEN BEZOEK AAN EEN UNESCO WERELDERFGOED BESTEMMING IN NEDERLAND

MAAK EEN BEZOEK AAN EEN UNESCO WERELDERFGOED BESTEMMING IN NEDERLAND

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, zelf gemaakte 360 graden foto's en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere vakantie. Ik werk hier voor samen met het ANVR/SGR reisbureau Schiebroek  010 4614316 Ik ga op deze website proberen om u te inspiren  voor een bezoek aan een Unesco werelderfgoed bestemming in Nederland met de gewone auto of de electrische auto.

Ik heb per bestemming een aatal hotels geselecteerd, op duurzaam, laadpaal en de activiteiten

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne tijd.

ALLE UNESCO WERELDERFGOED BESTEMMINGEN  IN NEDERLAND

ALLE UNESCO WERELDERFGOED BESTEMMINGEN IN NEDERLAND

Nederland, hoewel klein in omvang, is rijk aan culturele en historische schatten die erkend zijn door UNESCO als Werelderfgoed. Deze plaatsen vertegenwoordigen niet alleen de diepe geschiedenis en tradities van het land, maar ook zijn innovatieve geest en bijdrage aan de wereldcultuur.

De Amsterdamse Grachtengordel: Deze iconische waterwegen, aangelegd in de 17e eeuw, vormen het hart van Amsterdam. Ze illustreren de stad's historische stedelijke ontwikkeling en zijn een prachtig voorbeeld van stedenbouwkundige planning en architectuur uit die tijd.MEER INFO


Molens van Kinderdijk-Elshout: Deze groep van 19 windmolens, gebouwd rond 1740, is een opvallend voorbeeld van de technologie die Nederland gebruikte om waterbeheer en landdroging mogelijk te maken. Ze vormen een idyllisch beeld tegen het Nederlandse landschap.MEER INFO


Waddenzee: Gedeeld met Duitsland en Denemarken, is dit het grootste getijdengebied ter wereld en een essentieel gebied voor de biodiversiteit. Het herbergt talloze planten en dieren, waaronder zeehonden en trekvogels.MEER INFO


Schokland en omgeving: Eens een eiland in de Zuiderzee, vertelt Schokland het verhaal van de strijd van Nederland tegen het water. Het is een symbool van de Nederlandse strijd tegen de zee en een plek met archeologische rijkdom. MEER INFO


Stelling van Amsterdam: Deze 135 km lange ring van forten en waterwerken rond Amsterdam werd gebouwd tussen 1883 en 1920. Het is een voorbeeld van een uitgebreid verdedigingssysteem dat de stad moest beschermen.


Rietveld Schröderhuis: Gelegen in Utrecht, is dit huis ontworpen door de architect Gerrit Rietveld in 1924, een meesterwerk van de moderne architectuur en een prominent voorbeeld van de De Stijl-beweging.


Van Nellefabriek in Rotterdam: Dit gebouw is een klassiek voorbeeld van de industriële architectuur en werd gebouwd tussen 1925 en 1931. Het illustreert de sociale en culturele veranderingen die de industriële revolutie in Nederland met zich meebracht. MEER INFO


Historisch gebied van Willemstad, Curaçao: Deze stad op het eiland Curaçao, met zijn unieke koloniale architectuur en haven, weerspiegelt de diverse culturele invloeden en het maritieme verleden van het land.


Droogmakerij de Beemster (Beemster Polder): De Beemster Polder, aangelegd in de vroege 17e eeuw, is een uitzonderlijk voorbeeld van landwinning en wordt gekenmerkt door zijn strakke geometrische planning.MEER INFO


Ir. D.F. Woudagemaal: Dit stoomgemaal in Lemmer, gebouwd in 1920, is het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld en een monument voor de Nederlandse waterbeheersingstechnologie. MEER INFO

 


Elke Werelderfgoedplaats in Nederland biedt een unieke kijk in de rijke historie en het culturele erfgoed van het land. Van de rustige wateren van de Waddenzee tot de innovatieve architectuur van het Rietveld Schröderhuis, Nederland’s erfgoed is een weerspiegeling van zijn verleden, heden en toekomst.

HET GROOTSTE UNESCO WERELDERFGOED IN NEDERLAND, DE AMSTERDAMSE GRACHTEN

HET GROOTSTE UNESCO WERELDERFGOED IN NEDERLAND, DE AMSTERDAMSE GRACHTEN

De Grachtengordel van Amsterdam is een historisch stadsdeel in Amsterdam, Nederland dat bestaat uit een netwerk van grachten, straten en gebouwen die gebouwd zijn in de 17e eeuw. De Grachtengordel is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege zijn culturele en historische waarde, als voorbeeld van een unieke stadswijk die ontworpen is op basis van innovatieve stedenbouwkundige principes.

 

De Grachtengordel bestaat uit vier parallelle kanalen die samen een halve cirkel vormen rond het oude centrum van Amsterdam. De grachten zijn verbonden door verschillende bruggen en straten die langs de grachten lopen. Langs de grachten staan historische gebouwen die vaak voorzien zijn van prachtige gevels en ornamenten, zoals de koopmanshuizen die destijds werden gebouwd door de rijke Amsterdamse kooplieden.

Het opnemen van de Grachtengordel van Amsterdam op de UNESCO Werelderfgoedlijst onderstreept het belang van dit historische stadsdeel voor de wereldgeschiedenis en draagt bij aan de bescherming en het behoud van dit bijzondere stukje erfgoed. Het is tevens een belangrijke toeristische trekpleister voor Amsterdam en een bron van trots voor de inwoners van de stad. 

 

EXTRA PAGINA

SELECTIE VAN AMSTERDAMOVERNACHTEN IN EEN DUURZAAM HOTEL OOK MET LAADPALEN

ACCOMMODATIES   *****  LIGGING

INFO/RESERVEREN

LAADPAAL DUURZAAM 360TOUR BIJZONDERHEDEN
Bastion Amsterdam Zuid ****  hier hier ja level 3    
Jakarta ****  hier hier ja level 3 kijk  
Corendon Village ****  hier hier ja level 1 kijk  
ANDERE HOTELS
 
 
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest
Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest

Bastion Hotel Amsterdam Zuidwest ligt op 5 minuten rijden van de snelweg A10. Het biedt privéparkeergelegenheid en een rokerslounge.

Duurzaam level 3 met laadpaal

 
Corendon Amsterdam Village Hotel
Corendon Amsterdam Village Hotel

Het hotel heeft twee bars en een eigen restaurant. In de gehele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar en er rijdt een gratis pendeldienst van/naar de luchthaven.

Duurzaam level 1, laadpalen 

 
Hotel Jakarta Amsterdam
Hotel Jakarta Amsterdam

Hotel Jakarta Amsterdam is een uniek, duurzaam boetiek hotel in Amsterdam aan de rivier het IJ, op de voormalige locatie waar schepen vertrokken naar Jakarta. 

Duurzaam level 3, met laadpalen

 
WAT IS ER TE DOEN IN AMSTERDAM

WAT IS ER TE DOEN IN AMSTERDAM

Ga naar naar meer informatie over Amsterdam wat de activiteiten in Amsterdam zijn er reserveer online

EXTRA PAGINA
HET MAXIMALE ZIEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

Recht boven op de deze pagina ziet u een knopje om de pagina met een witten ondergrond te bekijken. Het is mogelijk om op uw eigen pc de standaard letter grootte te vergroten.

U vindt bij elk 360 graden beeld aan de rechter of linker kant een vierkantje .Klik hier op dan heeft u een volledig beeld. Klik de linker muisknop in om het beeld in 360 graden te bekijken.Op sommige beelden staan er pijlen klik hierop en wandel dan door het gebouw of de plaatst.Bekijk onze digitale Google Earth kaart maar lees ook daar eerst de instructie.

Er zijn ook 360 graden met gekleurde buttons daar vindt u video of andere 360 graden foto's

Nieuw zijn de beelden met een QR code, maak een opnamen van de QR code via de telefon , login, klik op het masker rechts onder. Schuif dan het masker naar rechts, het beeld laad zich op. Plaats de telefoon in de mobile VR bril. Richt het kleine puntje midden in het beeld op de buttons groen is tekst, oranje beeld en rood is ga terug.

Als het beeld even weg valt via F5 komt dit weer terug.

Ik wens u veel kijk plezier

ROTTERDAM DE VAN NELLE FABRIEK

Klik op de buttons                                                                                                                                                                                                                                   Terug naar het menu

MEER INFO
 
 
UNESCO WERELDERFGOED IN ROTTERDAM DE VAN NELLE FABRIEK

UNESCO WERELDERFGOED IN ROTTERDAM DE VAN NELLE FABRIEK

De Van Nellefabriek in Nederland is een van de UNESCO-werelderfgoedlocaties en staat sinds juni 2014 op deze prestigieuze lijst. Deze voormalige fabriek, gelegen in Rotterdam, is een icoon van 20e-eeuwse industriële architectuur en wordt vaak beschouwd als het voornaamste industriële monument in Nederland.

Hier zijn enkele kenmerken en de historische betekenis van de Van Nellefabriek:

Architectuur en Ontwerp: De fabriek is ontworpen door de architecten Leendert van der Vlugt van het architectenbureau Brinkman & Van der Vlugt en ingenieur J.G. Wiebenga, en is een toonbeeld van het Nieuwe Bouwen, de Nederlandse bijdrage aan het modernisme. Het complex werd gebouwd tussen 1925 en 1931. Het was vooruitstrevend vanwege zijn open en functionele ontwerp, het gebruik van staal en glas waardoor het licht de werkplekken kon overspoelen, en de esthetiek die productie en efficiëntie uitstraalde.


Industriële Innovatie: De Van Nellefabriek was oorspronkelijk gebouwd als een fabriek voor de verwerking van tabak, koffie en thee, en was in zijn tijd zeer innovatief. Het integreerde geavanceerde productietechnieken en had bijzondere aandacht voor de werkomstandigheden van de arbeiders, iets wat toen ongebruikelijk was.


Culturele Betekenis: De fabriek wordt gezien als een materiële uitdrukking van de sociale en economische veranderingen die plaatsvonden in de 20e eeuw, met nieuwe ideeën over productie en maatschappij. Het is een symbool van vooruitgang en moderniteit.
Huidig Gebruik: Na de sluiting van de fabriek is het complex herontwikkeld en tegenwoordig huisvest het verschillende bedrijven in de creatieve en culturele sector. Het dient ook als een locatie voor evenementen en rondleidingen, waarbij bezoekers de architectonische en historische waarde kunnen ervaren.


Behoud en Beheer: Als onderdeel van het UNESCO-werelderfgoed moet de Van Nellefabriek aan strikte conservatie- en beheersregels voldoen om te zorgen dat het zijn historische en culturele waarde behoudt. Er zijn inspanningen geleverd om de oorspronkelijke architectuur te behouden, terwijl het complex ook nieuwe functies heeft gekregen.


De erkenning door UNESCO benadrukt de universele waarde van de fabriek en draagt bij aan de bescherming ervan voor toekomstige generaties.
 
 

 

EEN AANTAL DUURZAAM HOTELS OOK MET LAADPAAL IN ROTTERDAM

ACCOMMODATIES   *****  LIGGING

INFO/RESERVEREN

LAADPAAL DUURZAAM 360TOUR BIJZONDERHEDEN
Hotel Nhow *****  hier hier ja level 3+ kijk  
Ibus budget RTHA ***  hier hier ja level 1    
ss Rotterdam ***  hier hier ja level 1 kijk  
 
 
Hotel nhow Rotterdam
Hotel nhow Rotterdam

Het nhow Rotterdam ligt op de Wilhelminapier in het gebouw 'De Rotterdam', en biedt kamers met gratis WiFi en uitzicht op de Maas en de skyline van de stad.

Duurzaam level 3, laadpalen in de parkeergarage

 
ibis budget Rotterdam The Hague Airport
ibis budget Rotterdam The Hague Airport

Dit 2-sterrenhotel ligt in de wijk Overschie in Rotterdam, op 200 meter van Rotterdam The Hague Airport. Het beschikt over een gemeenschappelijke lounge.

Duurzaam level 1, met laadpaal

 
ss Rotterdam Hotel en Restaurants
ss Rotterdam Hotel en Restaurants

Ontdek ss Rotterdam, een voormalig schip van de Holland-Amerika Lijn, met gezellige accommodaties aan de haven in de bruisende wijk Katendrecht. De 2 restaurants met open keuken

Duurzaam level 3, laadpalen

 

MET STIP IN ROTTERDAM: HOTEL PINCOFFS

Ervaar de warme, persoonlijke sfeer van Suite Hotel Pincoffs. Dit bekroonde boutique hotel in Rotterdam is gevestigd in een rijksmonument uit 1879 aan de rivier, in het hart van de stad. Binnen vind je een sprankelende mix van monumentale details, design, antiek en krachtige fotografie. De kamers en suites van het charmante Pincoffs bieden een prachtig uitzicht over de rivier, de bruggen en de skyline.

BEKIJK DE DE 3D PRESENTATIE!

reserveren
WAT IS ER IN ROTTERDAM TE DOEN

WAT IS ER IN ROTTERDAM TE DOEN

Bekijk hier de activiteiten nen musea tickets, reserveer voor de beste prijs

meer info
 
DE MOLENS BIJ KINDERDIJK ZIJN UNESCO WERELDERFGOED

DE MOLENS BIJ KINDERDIJK ZIJN UNESCO WERELDERFGOED

Kinderdijk is een klein dorpje in de provincie Zuid-Holland, Nederland, bekend om zijn historische windmolens. In 1997 werden de 19 windmolens van Kinderdijk opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege hun cultuurhistorische waarde en hun bijzondere rol in de Nederlandse waterbouwkunde.

De molens van Kinderdijk werden in de 18e eeuw gebouwd om de wateroverlast van de Alblasserwaard, een laaggelegen gebied in de buurt van Rotterdam, te beheersen. De molens zorgen voor de afwatering van het gebied en maken het mogelijk om droge voeten te houden. In de loop der tijd zijn de molens een belangrijk onderdeel geworden van het Nederlandse landschap en de cultuur.

De molens van Kinderdijk zijn een belangrijk voorbeeld van de Nederlandse technische expertise

.De UNESCO-erkenning van de molens van Kinderdijk als Werelderfgoed draagt bij aan de bescherming en het behoud van deze belangrijke historische monumenten en onderstreept het belang van de Nederlandse waterbouwkunde en technische expertise voor de wereld.

EEN AANTAL DUURZAAM HOTELS MET LAADPAAL ROND KINDERDIJK

ACCOMMODATIES   *****  LIGGING

INFO/RESERVEREN

LAADPAAL DUURZAAM 360TOUR BIJZONDERHEDEN
Bastion Barendrecht *** hier hier ja level 3+    
Fletcher Witte Brug *** hier hier ja level 1 kijk  
Leonardo Papendrecht ****  hier hier ja level 3+    
 
 
Bastion Hotel Barendrecht
Bastion Hotel Barendrecht

 Het Bastion Hotel Barendrecht heeft een 24-uursreceptie, comfortabele kamers en een uitgebreide keuze gerechten van het à-la cartemenu in het sfeervolle restaurant.

Duurzaam level 3+, met laadpaal

 
Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Brug
Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Brug

Het charmante, rustige hotel De Witte Brug ligt in het hart van het vredige polderlandschap nabij Lekkerkerk. Het is gevestigd in een gebouw in gezellige boerderijstijl.

Duurzaam level 1 met laadpaal

 
Leonardo Hotel Papendrecht

Dit 4-sterrenhotel ligt in een typisch Hollandse polder en biedt elegante kamers en een stijlvol restaurant. Het volledig rookvrije Leonardo Hotel Papendrecht verhuurt fietsen.

Duurzaam level 3+, laadpaal

 
wat is er te doen

wat is er te doen

Bestel de tickets en de tijd nu!                                                                                                                                                                                             Terug naar menu

meer info

DE BEEMSTER

Klik op de presentatie                                                                                                                                                                                                                                               Terug naar het menu

meer info
 
 
POLDERLANDSCHAP DE BEEMSTER UNESCO WERELDERFGOED

POLDERLANDSCHAP DE BEEMSTER UNESCO WERELDERFGOED

De Beemster is een polderlandschap in de provincie Noord-Holland, Nederland. Het gebied is in de 17e eeuw ontworpen en aangelegd als een droogmakerij en is sinds 1999 opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege zijn unieke cultuurhistorische waarde en innovatieve waterbouwkundige ontwerp.

De Beemster is ontworpen door de Nederlandse ingenieur Jan Adriaanszoon Leeghwater en is een vroeg voorbeeld van de toepassing van geometrische principes in de landbouw en de stedenbouw. Het landschap van de Beemster bestaat uit een raster van rechthoekige percelen, omringd door brede sloten die dienen als waterbeheersingssysteem. De percelen worden gebruikt voor de landbouw en vormen een belangrijk onderdeel van het Nederlandse agrarische erfgoed.

De UNESCO-erkenning van de Beemster als Werelderfgoed draagt bij aan de bescherming en het behoud van het landschap en de cultuurhistorische waarde ervan. Het is tevens een belangrijke erkenning van de unieke bijdrage van Nederland aan de waterbouwkunde en de innovatieve oplossingen die werden ontwikkeld om het land te beschermen tegen overstromingen en de voedselvoorziening te garanderen.

 

EEN SELECTIE VAN DUURZAMER HOTELS MET LAADPAAL ROND DE BEEMSTER

ACCOMMODATIES   *****  LIGGING

INFO/RESERVEREN

LAADPAAL DUURZAAM 360TOUR BIJZONDERHEDEN
Hotel Alkmaar ***  hier hier ja level 3+ kijk  
 King's Inn City ***  hier hier ja level 2    
 
 
Alkmaar King's Inn City Hostel
Alkmaar King's Inn City Hostel

Doe of je thuis bent in één van de 36 klimaatgeregelde kamers. Er is wifi en kabelinternet. Badkamers met een douche zijn voorzien. Bij de voorzieningen horen een kluis en een bureau en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.

 

 
Hotel Alkmaar
Hotel Alkmaar

Het centrum van Alkmaar bevindt zich op 2 km afstand en is gemakkelijk bereikbaar. Hier kun je onder meer het beroemde Waagplein en het Kaasmuseum bezoeken

Duuezaam level 3, met laadpaal

 
wat is er te doen omgeving alkmaar

wat is er te doen omgeving alkmaar

Alles over kaas!

Meer info
 
UNESCO WERELDERFGOEDDE WADDENZEE, HET MUSEUM HET FISKERHUSKE

UNESCO WERELDERFGOEDDE WADDENZEE, HET MUSEUM HET FISKERHUSKE

De Waddenzee is een uniek natuurgebied gelegen aan de noordelijke kust van Nederland, Duitsland en Denemarken. In 2009 werd de Nederlandse Waddenzee opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege de unieke ecologische waarde en de grote biodiversiteit van het gebied.

De Waddenzee is een dynamisch ecosysteem dat bestaat uit een netwerk van zandbanken, slikken, eilanden en geulen. Het gebied is van groot belang voor trekvogels, zeehonden, vissen en andere zeedieren. Het is een belangrijk broedgebied en rustplaats voor vogels en heeft een unieke flora en fauna die zich heeft aangepast aan de barre omstandigheden van het gebied.

Het opnemen van de Waddenzee op de UNESCO Werelderfgoedlijst draagt bij aan het behoud en de bescherming van het gebied, en onderstreept het belang van de unieke ecologische en culturele waarde van de Waddenzee voor Nederland en de rest van de wereld. Het is tevens een belangrijke erkenning van het belang van duurzame ontwikkeling en het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen voor toekomstige generaties.

't Fiskershúske is gevestigd in een historisch pand dat ooit diende als woonhuis en werkplaats voor vissers en hun families. Het museum biedt bezoekers een kijkje in het leven en werk van de vissersgemeenschap aan het begin van de 20e eeuw. Het interieur is zorgvuldig gerestaureerd en ingericht om de sfeer van die tijd te weerspiegelen.

In het museum zijn verschillende tentoonstellingen te vinden die laten zien hoe de vissers vroeger leefden en werkten. Bezoekers kunnen authentieke visserijgereedschappen, kleding, huisraad en andere voorwerpen uit die periode bekijken. Er zijn ook foto's, documenten en verhalen die de geschiedenis van de lokale visserij in beeld brengen.

Een bijzondere attractie van 't Fiskershúske is de replica van een Friese visserswoning, waar bezoekers een idee krijgen van hoe een vissersgezin destijds leefde. Daarnaast is er een expositie over de ramp van 1883, waarbij tientallen vissers uit Moddergat en naburige dorpen omkwamen tijdens een zware storm op zee.

Het museum organiseert ook regelmatig activiteiten en evenementen, zoals lezingen, rondleidingen en workshops. Hierdoor kunnen bezoekers een nog dieper inzicht krijgen in de maritieme geschiedenis en cultuur van de regio.

't Fiskershúske is een waardevolle bron van kennis en erfgoed, en biedt een unieke mogelijkheid om de geschiedenis van de visserij op de Waddenzee te ontdekken en te waarderen. Het draagt bij aan het behoud en de verspreiding van maritiem erfgoed en is een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen die geïnteresseerd zijn in de rijke geschiedenis van de Friese kustgemeenschappen.
 
 

 

HOTELS IN FRIESLAND DUURZAMER EN MET LAADPAAL

ACCOMMODATIES   *****  LIGGING

INFO/RESERVEREN

LAADPAAL DUURZAAM 360TOUR BIJZONDERHEDEN
West Cord Leeuwarden **** hier hier ja level 3 kijk  
Hotel Notiz Leeuwarden ****  hier hier ja level 3    
Hotel Heidehof Heereveen **** hier hier ja level 2    
 
 
Fletcher Hotel Heidehof Heereveen
Fletcher Hotel Heidehof Heereveen

 Het Fletcher Hotel Restaurant Heidehof ligt direct naast de 9-holesgolfbaan van Golfclub Heidemeer. Het is ook een ideale uitvalsbasis voor andere activiteiten. Gasten kunnen schaatsen op de beroemde schaatsbaan Thialf. 

 
Hotel Westcord Leeuwarden
Hotel Westcord Leeuwarden

Doe of je thuis bent in één van de 135 kamers met espressoapparaten en een flatscreentelevisie. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier.

 
Notiz Hotel Leeuwarden
Notiz Hotel Leeuwarden

Notiz Hotel Leeuwarden wordt gerund door nationale en internationale jonge horecastudenten van de internationale hotelschool. Het hotel ligt in het stadscentrum en beschikt over gratis parkeergelegenheid.

 
WAT IS ER TE DOEN

WAT IS ER TE DOEN

Mooie wandelingen, fietsen ga eens langs Pieterburen                                                                                                                                            Terug naar menu

meer info
 
UNESCO VEENHUIZEN GEVANGENIS MUSEUM

UNESCO VEENHUIZEN GEVANGENIS MUSEUM

KOLONIEN VAN WELDADIGHEID HET GEVANGENISMUSEUM
De Koloniën van Weldadigheid is een historisch project uit de 19e eeuw dat zich richtte op het helpen van arme mensen in Nederland en België. Het project werd geleid door de Nederlandse generaal Johannes van den Bosch en omvatte zeven koloniën in Nederland en één in België.

Het doel van de koloniën was om arme mensen te helpen en hen te leren om voor zichzelf te zorgen. De armen werden uit de steden gehaald en naar de koloniën gebracht, waar ze onderdak, eten, kleding en werk kregen. In ruil daarvoor moesten ze werken op het land en leren hoe ze zelfvoorzienend konden zijn.

Het Nationaal Gevangenismuseum is gelegen in het dorp Veenhuizen in de provincie Drenthe in Nederland. Het museum is gevestigd in een voormalige strafgevangenis en heeft als doel om bezoekers inzicht te geven in de geschiedenis van het gevangeniswezen en de ontwikkeling daarvan.

Het museum bestaat uit verschillende gebouwen die vroeger werden gebruikt als gevangenis. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen door de cellen, gangen en werkplaatsen van de gevangenis. Er zijn verschillende interactieve tentoonstellingen en activiteiten voor kinderen en volwassenen, zoals het uitproberen van een ouderwetse dwangbuis, het ontdekken van verschillende soorten gevangenissen en het ervaren van het leven achter de tralies.

Een bezoek aan het Nationaal Gevangenismuseum is een unieke ervaring die zorgt voor meer begrip en bewustwording van het gevangeniswezen en de maatschappelijke impact daarvan.

EEN AANTAL DUURZAMERE HOTELS ROND VEENHUIZEN MET LAADPAAL

ACCOMMODATIES   *****  LIGGING

INFO/RESERVEREN

LAADPAAL DUURZAAM 360TOUR BIJZONDERHEDEN
Hotel Bitter&Zoet ****  hier hier ja level 3+    
Hotel Wesseling ****  hier hier ja level 3+    
Hotel Veldenbos Nunspeet *** hier hier ja - kijk  
Hotel van der Vals Assen ***** hier hier ja level 1    
 
 
Hotel Bitter en Zoet
Hotel Bitter en Zoet

Hotel Restaurant Bitter en Zoet ligt in het historische Veenhuizen, een bijzonder dorp in Drenthe. Het hotel beschikt over charmante tweepersoonskamers 

Duurzaam level 3+ met laadpaal

 
Hotel Wesseling
Hotel Wesseling

Al generaties lang staat het hotel bekend als een authentiek familiehotel waar persoonlijke gastvrijheid de basis vormt voor oprechte gezelligheid.

Duurzamer level 3+ en laadpaal

 

 
Van der Valk Hotel Assen
Van der Valk Hotel Assen

Het biedt moderne accommodatie met wellnessfaciliteiten, waaronder een fitnesscentrum, een zwembad, een rustruimte, verschillende soorten sauna's

Duurzaam level 1 met laadpaal

 
WAT IS ER TE DOEN

WAT IS ER TE DOEN

Bezoek het gevangenis museum

meer info

WOUDAGEMAAL LEMMER

Start de presentatie klik op de buttons.                                                                                                                                                                                                              Terug naar het menu

MEER INFO
 
 
HET UNESCO WERELD ERFGOED WOUDAGEMAAL IN LEMMER

HET UNESCO WERELD ERFGOED WOUDAGEMAAL IN LEMMER


Het Ir. D.F. Woudagemaal is het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld en is gelegen in Lemmer, provincie Friesland, Nederland. Het gemaal is in 1920 gebouwd om overtollig water uit de Friese boezem te pompen en het droog te houden. In 1998 werd het Woudagemaal opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege zijn bijzondere culturele en technische waarde.

Het Woudagemaal is ontworpen door de Nederlandse ingenieur Dirk Frederik Wouda en is een indrukwekkend staaltje van technisch vernuft uit de 20e eeuw. Het gemaal heeft een capaciteit van meer dan 4 miljoen liter water per minuut en wordt nog steeds ingezet bij extreme wateroverlast om het waterpeil in de Friese boezem te beheersen.

De UNESCO-erkenning van het Woudagemaal als Werelderfgoed onderstreept het belang van dit technische monument en draagt bij aan de bescherming en het behoud ervan. Het is tevens een belangrijke erkenning van de Nederlandse waterbouwkunde en technische expertise en een belangrijke toeristische trekpleister voor de regio Friesland.

MEER INFO

DUURZAMERE HOTELS MET LAADPAAL IN DE BUURT VAN LEMMER

ACCOMMODATIES   *****  LIGGING

INFO/RESERVEREN

LAADPAAL DUURZAAM 360TOUR BIJZONDERHEDEN
Hotel 't Gerecht *** hier hier ja level 1    
Parkhotel Tjaarda ****  hier hier ja level 3+    
 
 
Boutiquehotel 't Gerecht
Boutiquehotel 't Gerecht

Boutiquehotel 't Gerecht ligt in Heerenveen, op 300 meter van het Posthuis Theater. Het heeft anti-allergene kamers. Het biedt een terras, gratis WiFi in alle ruimtes en een bar. 

Duurzaamheid level 1 met laadpaal

 
Parkhotel Tjaarda
Parkhotel Tjaarda

Parkhotel Tjaarda ligt in een pittoresk dorpje op 10 minuten rijden van Heerenveen, in de provincie Friesland. Het biedt gratis WiFi en spafaciliteiten zoals een binnenbad en een sauna

Duurzaamheid level 3+, met laadpaal

 
WAT IS ER TE DOEN IN LEEUWARDEN

WAT IS ER TE DOEN IN LEEUWARDEN

Bekijk hier de verschillende activiteiten in Leeuwarden

meer info

SCHOKLAND

Klik op de buttons voor meer beelden                                                                                                                                                                                                                                             Terug naar menu

MEER INFO
 
 
UNESCO WERELD ERFGOED, SCHOKLAND IN DE PROVINCIE FLEVOLAND

UNESCO WERELD ERFGOED, SCHOKLAND IN DE PROVINCIE FLEVOLAND

Schokland is een voormalig eiland in de provincie Flevoland, Nederland, dat in de 19e eeuw werd drooggelegd als onderdeel van de Noordoostpolder. In 1995 werd Schokland opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege zijn unieke culturele en geologische waarde.

Schokland is een belangrijk archeologisch en historisch monument en was ooit een belangrijke nederzetting van de prehistorische Swifterbantcultuur en later van de middeleeuwse bevolking. Het eiland werd in de 19e eeuw getroffen door een aantal overstromingen en uiteindelijk opgenomen in de Noordoostpolder.

De UNESCO-erkenning van Schokland als Werelderfgoed draagt bij aan de bescherming en het behoud van dit unieke landschap en de bijbehorende historische en culturele waarde. Het onderstreept het belang van de Nederlandse geschiedenis en het belang van de inspanningen om het erfgoed te behouden voor toekomstige generaties. Het is tevens een belangrijke toeristische attractie voor de regio en een bron van trots voor de Nederlandse bevolking.

HOTELS MET LAADPAAL IN DE BUURT VAN SCHOKLAND

ACCOMMODATIES   *****  LIGGING

INFO/RESERVEREN

LAADPAAL DUURZAAM 360TOUR BIJZONDERHEDENhotel
Hotel Leonarda Almere **** hier hier ja level 3+    
Hotel Old Ruitenborgh ****  hier hier ja level 3 kijk  
 
 
Leonardo Hotel Almere City Center
Leonardo Hotel Almere City Center

Het Apollo Hotel Almere city heeft een eigen bar genaamd De Bierfabriek waar zelfgebrouwen bier wordt geserveerd en heerlijke gerechten in het eigen restaurant.

Duurzaamheid 3+ met laadpaal

 
Stadspaleis Hotel & Restaurant OldRuitenborgh
Stadspaleis Hotel & Restaurant OldRuitenborgh

Dit hotel is gevestigd in een traditioneel landhuis naast Park Old Ruitenborgh. Het biedt klassiek ingerichte kamers met gratis WiFi. Het centrum van Vollenhove ligt op 500 m afstand.

Duurzaam level 3 met laadpaal

 
WAT IS ER TE DOEN IN ALMERE

WAT IS ER TE DOEN IN ALMERE

Bekijk hier de verschillende activiteiten in Almere

meer info
 
UNESCO WERELD ERFGOED, DE HOLLANDSE WATERLINIE MUSEUM VECHTEN

UNESCO WERELD ERFGOED, DE HOLLANDSE WATERLINIE MUSEUM VECHTEN

De Nieuwe Hollandse Waterlinie is een historische verdedigingslinie in Nederland die in de 19e eeuw werd aangelegd. De linie loopt van Muiden aan de voormalige Zuiderzee tot aan de Biesbosch en was bedoeld om Holland te beschermen tegen vijanden vanuit het oosten.

De Nieuwe Hollandse Waterlinie was een belangrijk onderdeel van de Nederlandse defensie tot het begin van de 20e eeuw, maar werd daarna steeds minder belangrijk. Tegenwoordig is de linie vooral een toeristische attractie en een monument van de Nederlandse geschiedenis.

In 2019 werd de Nieuwe Hollandse Waterlinie voorgedragen voor UNESCO Werelderfgoed status. Op 26 juli 2021 heeft UNESCO de Nieuwe Hollandse Waterlinie samen met de Stelling van Amsterdam, ook een waterlinie, toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst. Deze toevoeging erkent de unieke waarde van deze waterlinies als bijzondere getuigenissen van de Nederlandse strijd tegen het water en de voortdurende ontwikkeling van watermanagement.

Fort Vechten is een historisch fort gelegen in de gemeente Bunnik, provincie Utrecht, Nederland. Het fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een verdedigingslinie die in de 19e eeuw werd aangelegd om Holland te beschermen tegen vijandelijke lege

DUURZAAM HOTELS MET LAADPAAL ROND VECHTEN

ACCOMMODATIES   *****  LIGGING

INFO/RESERVEREN

LAADPAAL DUURZAAM 360TOUR BIJZONDERHEDEN
Hotel Ete ****  hier hier ja level 3+    
Hotel Mitland ****  hier hier ja level 3+    
Hotel v/d Valk **** hier hier ja level 3+    
Hotel Bastion Arnhem **** Hier hier ja level 1    
 
 
Eye Hotel
Eye Hotel

Het hotel bevindt zich in een populair fietsgebied en biedt fietsverhuur. Het Spoorwegmuseum ligt op 1 km afstand van Eye Hotel.

Duurzaam level 3+ met laadpaal

 

 
Hotel Mitland
Hotel Mitland

Dit hotel ligt aan het water en biedt uitzicht op het oude Fort de Bilt. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van de spafaciliteiten, de fitnessruimte en het zwembad. 

Duurzaam level 3+ met laadpaal

 
Van der Valk Hotel de Bilt-Utrecht
Van der Valk Hotel de Bilt-Utrecht

an der Valk de Bilt-Utrecht is een 4-sterrenhotel en is gelegen bij de prachtige bossen van het Houdringe landgoed. Er is 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet beschikbaar.

Duurzaam level  3+ met laadpaal

 
WAT IS ER TE DOEN ROND UTRECHT

WAT IS ER TE DOEN ROND UTRECHT

Bekijk hier de activiteiten

meer info
 
UNESCO WERELD ERFGOED, HET RIETVELD SCHRODERHUIS IN UTRECHT

UNESCO WERELD ERFGOED, HET RIETVELD SCHRODERHUIS IN UTRECHT

Het Rietveld Schröderhuis is een architectonisch meesterwerk dat in 1924 is ontworpen door de Nederlandse architect Gerrit Rietveld. Het huis is gelegen in Utrecht en is een van de meest invloedrijke voorbeelden van de Nederlandse De Stijl-beweging, die gericht was op eenvoud en geometrische vormen.

 

Het Rietveld Schröderhuis is in 2000 opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege de unieke architectuur en zijn invloed op de ontwikkeling van de moderne architectuur. Het huis is een belangrijk voorbeeld van de experimentele architectuur uit het begin van de 20e eeuw en heeft grote invloed gehad op het werk van veel architecten wereldwijd.

Het Rietveld Schröderhuis is open voor het publiek en bezoekers kunnen een rondleiding krijgen door het huis en meer te weten komen over de geschiedenis en de architectuur van het gebouw. Het is een belangrijke bezienswaardigheid in Utrecht en een belangrijk monument van de Nederlandse architectuurgeschiedenis.

DUURZAAM HOTELS MET LAADPAAL IN UTRECHT

 
 
City Center Lodge Utrecht
City Center Lodge Utrecht

Het City Center Lodge Utrecht ligt aan de rand van het stadscentrum van Utrecht Heeft een gemeenschappelijke lounge.

Duurzaam, level 3 met laadpaal

 
Court Hotel Utrecht City Centre
Court Hotel Utrecht City Centre

Het Court Hotel Utrecht City Centre ligt in het historische hart van Utrecht. Geniet van je verblijf in de comfortabele en trendy kamers. Wandel snel naar de bezienswaardigheden 

Duurzaam level 3+ en laadpaal

 
ibis Utrecht
ibis Utrecht

Het hotel beschikt over een bar en een restaurant waar internationale gerechten op het menu staan. Je kunt tegen een toeslag parkeren.

Duurzaam level 1 met laadpaal

 
WAT IS ER TE DOEN IN UTRECHT

WAT IS ER TE DOEN IN UTRECHT

Wandeling of de Dom beklimmen?

 
UNESCO FORT EDAM

UNESCO FORT EDAM

De "Waterlinies" van Nederland zijn opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ze vertegenwoordigen een reeks verdedigingslinies die water gebruikten als barrière tegen mogelijke indringers. Door het waterpeil te beheersen met een complex systeem van sluizen, dijken en sluizen, konden grote stukken land onder water worden gezet om steden en regio's te beschermen tegen vijandelijke krachten.

Er zijn twee belangrijke waterlinie verdedigingssystemen in Nederland:

De Stelling van Amsterdam: Deze linie omringt de stad Amsterdam. Hij is gebouwd tussen 1880 en 1920 en bestaat uit een ring van 42 forten en andere militaire structuren.
De Nieuwe Hollandse Waterlinie: Een oudere en langere verdedigingslinie dan de Stelling van Amsterdam, die zich uitstrekt van Muiden in het noorden tot de Biesbosch in het zuiden.

UNESCO FORT EDAM
Het Slot Edam maakt geen deel uit van de Hollandse Waterlinies. De Hollandse Waterlinies zijn een stelsel van verdedigingswerken en inundatiegebieden die werden gebruikt als verdedigingslinies in Nederland. Ze omvatten onder andere de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Het Slot Edam, gelegen in de stad Edam, is een historisch kasteel, maar het maakt geen deel uit van de waterlinies. Het kasteel diende voornamelijk als residentie voor de lokale heren van Edam en had een defensieve functie in die zin dat het diende ter verdediging van de stad.

Hoewel het Slot Edam interessant is vanuit historisch en architectonisch oogpunt, behoort het niet tot de specifieke verdedigingswerken die deel uitmaken van de Hollandse Waterlinies.

werk in uitvoering

werk in uitvoering

 

 
CURACAO WILLEMSTAD UNESCO WERELDERFGOED

CURACAO WILLEMSTAD UNESCO WERELDERFGOED

Punda is het oudste deel van Willemstad en heeft smalle geplaveide straatjes met kleurrijke koloniale gebouwen. Het hart van Punda is de Handelskade, waar u de beroemde rij pastelgekleurde gebouwen aan het water kunt bewonderen. Hier vindt u ook veel winkels, boetiekjes, restaurants en bars. Een populaire bezienswaardigheid in Punda is Fort Amsterdam, een historisch fort uit de 17e eeuw dat nu dienst doet als regeringsgebouw.

Aan de overkant van de Sint Annabaai ligt Otrobanda, wat letterlijk "de andere kant" betekent. Deze wijk heeft ook prachtige historische gebouwen, maar heeft een meer lokale sfeer. U kunt door de straten van Otrobanda dwalen en genieten van de authentieke Caribische sfeer. Een hoogtepunt van Otrobanda is het Riffort, een oud fort dat nu is omgebouwd tot een winkel- en entertainmentcentrum met restaurants, winkels en een uitkijkpunt met een panoramisch uitzicht over de stad.

 
Casa Mazzai Willemstad
Casa Mazzai Willemstad

Dit vakantiehuis is voorzien van 2 slaapkamers, een keuken met een oven en een magnetron, een flatscreen-tv, een zithoek en 1 badkamer met een inloopdouche

Duurzaam level 1 met laadpaal

 
Courtyard by Marriott Curacao
Courtyard by Marriott Curacao

Courtyard by Marriott Curacao ligt in Willemstad, op 2 km van de Koningin Emmabrug, en biedt accommodatie met een buitenzwembad,  een fitnesscentrum en een restaurant.

Mel laadpaal

 
Mangrove Beach Corendon Curacao Resort
Mangrove Beach Corendon Curacao Resort

Met een buitenzwembad, een fitnesscentrum en een tuin. Deze accommodatie heeft een gemeenschappelijke lounge,  restaurants, een waterpark en een terras.

Duurzaam level 3+

 
WAT IS ER TE DOEN OP CURACAO WILLEMSTAD

WAT IS ER TE DOEN OP CURACAO WILLEMSTAD

Maak eens een boottocht of wandeling

meer info
Booking.com
 

Unesco plaatst Eise Eisinga Planetarium op Werelderfgoedlijst

Het Eise Eisinga Planetarium in Franeker, Nederland, is een opmerkelijk historisch artefact en een prachtig voorbeeld van wetenschap en ambacht uit de 18e eeuw. Het is het oudste nog werkende planetarium ter wereld en een belangrijke toeristische trekpleister in Friesland.

Hier is een beschrijving van het Eise Eisinga Planetarium in relatie tot de UNESCO Werelderfgoedlijst:

 
Eise Eisinga Planetarium - UNESCO Werelderfgoed:

Historische Achtergrond: Gebouwd tussen 1774 en 1781 door Eise Eisinga, een Nederlandse amateur-astronoom en wolkammer. Het planetarium werd gecreëerd om het publiek te onderwijzen en gerust te stellen over een voorspelde botsing tussen de aarde en de planeten in 1774.
Technisch Meesterwerk: Het planetarium bevindt zich aan het plafond van wat vroeger de woonkamer van Eisinga was. Het toont een nauwkeurige beweging van de zon en de bekende planeten. Het mechanisme, aangedreven door een pendelklok, werkt nog steeds en de planeten bewegen in real-time, precies volgens hun werkelijke beweging in het zonnestelsel.
Culturele Betekenis: Het planetarium getuigt niet alleen van de wetenschappelijke kennis van de 18e eeuw, maar ook van de vaardigheid en het vakmanschap van een enkel individu, Eise Eisinga. Het laat zien hoe één persoon met passie en kennis een blijvende impact kan hebben op de samenleving.
UNESCO Werelderfgoedstatus: Het Eise Eisinga Planetarium werd in 2021 opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst. De erkenning door UNESCO onderstreept het unieke karakter en de universele waarde van dit historische astronomische instrument.
Behoud en Bezoek: Het planetarium is nu een museum dat voor het publiek toegankelijk is. Bezoekers kunnen het ingewikkelde mechanisme bewonderen, meer te weten komen over de geschiedenis van het planetarium en over de astronomische kennis van de 18e eeuw.
 
Het Eise Eisinga Planetarium is een bijzonder voorbeeld van historische wetenschap en technologie en verdient zeker zijn plaats op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Als je van plan bent het te bezoeken of meer details nodig hebt, is het raadzaam de officiële website of lokale bronnen te raadplegen.

 

DUURZAAM HOTELS MET LAADPAAL ROND FRANEKER

 
 
Hotel & Restaurant Weidumerhout
Hotel & Restaurant Weidumerhout

Naast de 10 kamers in de boerderij zijn er ook 10 luxe kamers in de vorm van een kubus ter reserveren. Deze units beschikken over kamerhoge ramen voor een ​​buitenbeleving

Duurzaam 3 met laadpaal

 
Hotel Restaurant De Stadsherberg
Hotel Restaurant De Stadsherberg

Hotel Restaurant De Stadsherberg heeft een eigen terras en ligt aan de waterzijde van de Noorder Gracht, op 5 minuten rijden van het centrum van Franeker in Friesland

Duurzaam level 2, met laadpaal

 
Notiz Hotel Leeuwarden
Notiz Hotel Leeuwarden

Notiz Hotel Leeuwarden wordt gerund door nationale en internationale jonge horecastudenten Dit luxe hotel biedt een scala aan kamers, elk met een Auping-bed.

Duurzaam level 3+ met laadpaal

 
WAT IS ER TE DOEN IN LEEUWARDEN

WAT IS ER TE DOEN IN LEEUWARDEN

Wandeling of diergaarde

meer info
Booking.com
 
LAAD U ZELF OP...

LAAD U ZELF OP...

Misschien denkt u er aan om een elektrische auto aan teschaffen en dan is het stoer om dit in Nederland eens uit te proberen. Huur er eentje bij u in de buurt wij zorgen er voor dat u geen laadstress zal hebben  stel de reis zelfsamen of laat ons dat doen.

LAAD U ZELF OP MET EEN LEUK WEEKEND WIJ ZORGEN VOOR DE AUTO, BELEVINGEN EN  OVERNACHTINGEN IN HOTELS MET EEN LAADPAAL

RESERVEER DE ELEKTRISCHE AUTO

KLIK OP DE BUTTONS VOOR MEER INFO EN VIDEO'S OVER HET UNESCO ERFGOED IN NEDERLAND

DE UITDAGING VAN ELK PUNT IN NEDERLAND DE 12 UNESCO OBJECTEN TE BEZOEKEN ZONDER LAADSTRESS

Het idee om IN 2024 van elke plaats uit Nederland met de elektrische auto in zeven dagen in Nederland de route te rijden, met overnachtingen in duurzamere hotels met laadpaal. Met de mogelijkheid te starten in Groningen of in Spijkenisse. Heel stoer zou het zijn om het Unesco Willemstad op Curacao in het programma op te nemen.

Bij de afstand berekening  heb ik per dag 35 km extra meegenomen 

 

1e dag    zaterdag*       Van Nelle Fabriek                                 overnachting op de WestCord ss Rotterdam                   Spijkenisse van Nelle- ss Rotterdam  afstand 70 km route

2e dag    zondag          Kinderdijk                                              overnachting Lekkerkerk de Fletcher Witte Brug    afstand 70 km route

3de dag maandag       Amsterdamse grachten                        overnachting Fort resort de Beemster afstand 160 km + route

4de dag dinsdag          Beemster     Afsluitdijk                         overnachting WestCord Leeuwarden afstand 180 km + route 

5de dag woensdag      de Wadden Gevangenis Museum       overnachten in van der Valk Drachten afstand 180 km+ route

6de dag donderdag     Gemaal en Schokland                           overnachten  OldRuitenborgh Vollehoven afstand 130 km route

7de dag vrijdag             Fort Vechten- Rietveld                         overnachten Mitland Utrecht afstand 155 km route

8de dag zaterdag        Muiderslot                                             Terug naar Spijkenisse afstand 170 km  route of overnachting   Corendon Village

9de  dag zondag          Schiphol  Curacao  5 nachten                 overnachting Corendon Mangrove

14de dag retour naar Amsterdam Schiphol

BEKIJK DE LIGGING VAN ALLE HOTELS EN UNESCO OBJECTEN IN 3D UIT DE LUCHT OF KLIK OP DE ONDERSTAANDE KAART VOOR MEER INFO

Met de eigen auto dan is de prijs  € ......p.p voor de overnachtingen, ontbijt, entree tickets en vastgestelde tijden   

Met een elektrische huurauto inclusief 1345 kilometers  € ..... p.p. 

Incusief  Curacao vlucht all inclusive en twee dagen  huur auto € ..... p.p. 

Prijzen en routes onder voorbehoud

*Van Nelle fabriek is alleen op za/zo

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje