RESERVEER DE PARADOR DE VILALBA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE OF RONDREIS

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

.

meer info en prijzen
 
 

KIJK ALVAST EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADOR DE VILALBA

 

PARADOR DE VILALBA

Waar geschiedenis en natuur samenkomen en het culturele erfgoed de historische persoonlijkheid van land ver van het lawaai van de grote stad laat zien, ligt het rustige Vilalba. Hier, op de Camino del Norte naar Santiago, wacht u een indrukwekkende toren, een erfenis van het middeleeuwse Galicië dat tegenwoordig deel uitmaakt van het Parador Hotel in deze stad in Lugo, de hoofdstad van de vruchtbare regio "Terra Chá". De structuur van het hotel biedt afgelegen en gastvrije ruimtes; In de toren delen 6 prachtige kamers hun middeleeuwse stijl met de Salon de los Andrade, versierd met muurschilderingen en wapenschilden. In het onderste deel van deze kamer bevindt zich de nieuwe gastronomische ruimte van Enxebre, een plek om te genieten van de gastronomie van het gebied. Naast de majestueuze toren, in een stenen gebouw in regionale stijl, bevinden zich de rest van de kamers, de bar, het banketrestaurant en andere gemeenschappelijke ruimtes. Tussen de twee gebouwen, een rustige tuin met het beste uitzicht op de toren.

Je kunt de twee stedelijke centra die het dichtst bij de stad liggen niet missen. Mondoñedo , op 25 km afstand, is een kleine geplaveide stad omgeven door groene bergen, uitgeroepen tot historisch-artistieke plaats. Daarin is de sfeer magisch, in de winter glijdt de mist door smalle straatjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, en in de zomer schittert de prachtige kathedraal, uitgeroepen tot Nationaal Monument, nog sterker. Stop niet met het zoeten van je smaakpapillen met de heerlijke Tarta de Mondoñedo. Een andere stad die u graag zult bezoeken, is Lugo , op 35 km afstand, waar de Romeinse muur op u wacht, een Werelderfgoed vanwege zijn perfecte staat van instandhouding en een van de best bereide keukens in Galicië, waar tapas een religie is.

Bekijk de Parador uit de lucht in 3D

PRIJZEN EN RESERVEREN

GALACISCHE REGIONALE KEUKEN

Galicische regionale keuken
Het Castelo dos Andrade Restaurant, genesteld in de statige middeleeuwse toren, is een maatstaf voor de Galicische regionale keuken, gespecialiseerd in de binnenlandse keuken van Lugo. Een menu dat authenticiteit weerspiegelt door traditionele gerechten zoals octopus a feira, empanada, pannenkoeken of varkensschouder van Lugo.

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN

GALACISCHE REGIONALE KEUKEN

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 

MONDONEDO KATHEDRAAL

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

meer info

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje