RESERVEER DE PARADOR DE CAZORLA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE OF RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE CAZORLA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHO

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

WANDEL ALVAST DOOR DE TUIN VAN DE PARADOR CAZORLA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE CAZORLA

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL MET LAADPAAL

In het hart van het natuurpark Sierras de Cazorla, Segura en Las Villas , in de plaats die bekend staat als Sacejo, ligt de Parador de Cazorla, een oase van rust midden in de natuur. De hoogte maakt het panoramische uitzicht op hellingen vol pijnbomen onverslaanbaar. Alleen het geluid van de vogels zal uw rust in het zwembad of de wandelingen rond het hotel onderbreken. De sfeer van rust en de schoonheid van nabijgelegen enclaves zoals de Cañada de las Fuentes of de Linarejos-waterval, maken ze tot uw ideale ontmoetingsplaats als u gefascineerd bent door de natuur.
 

De Parador neemt de traditie van de typische Andalusische boerderijen over , iets dat u aan de buitenkant al zult waarderen. Het zwembad, met een indrukwekkend uitzicht over het natuurpark, en het lichte interieur, met een lounge waar u na sluitingstijd aangenaam kunt genieten bij de open haard, maken de Parador tot een gezellige plek.

Als je een liefhebber bent van jagen, of het nu gaat om sporten of koken, dan kun je hier genieten van die passie. De parador is het ideale startpunt voor wandel- of mountainbikeroutes door de bergen, om de bron van de rivier de Guadalquivir te bezoeken, duizendjarige taxussen en gieren te ontmoeten, de Cueva del Agua of de Romeinse ruïnes van de nabijgelegen stad Peal de Calf binnen te gaan; en natuurlijk om de stad Cazorla en het prachtige Castillo de la Yedra te bezoeken , dat het landschap van kleine huizen aan het begin van de grote bergketen verfraait.

DE LIGGING VAN DE PARADOR IN 3D

PRIJZEN EN RESERVEREN

BERG KEUKEN

BERG KEUKEN

Bergkeuken op grote hoogte en jacht op groot wild
Berggerechten met bushmeat zijn een van de kenmerken van de gastronomie van Cazorla. In de Parador, gelegen op 1.400 meter boven de zeespiegel, kunt u genieten van seizoensgebonden wildgerechten, met verschillende bereidingen van hertenvlees of damhert, zonder inheemse producten zoals Segureño-lamsvlees of eenvoudige en eenvoudige traditionele bereidingen zoals migas of rin ran te vergeten.

DE MENUKAART EN RESERVEREN
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 
 

UBEDA EN BAEZA

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga, Madrid Barcelona hier heeft Europcar, Centauro en Uiber de mogelijkheid om een Fiat te huren voor een redelijke prijs  ter reserveren.

Ik heb de vraag uitstaan of bij alle Paradores de Fiat opgeladen kan worden.

Onze verwachting is dat dit de komende jaren verder zal worden uit gebreid en wordt het eenvoudiger om een  eco bewuste vakantie te maken.

MEER INFO

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES
HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS  te huren.

MEER INFO EN ONLINE RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje