RESERVEER DE STOERE PARADOR CARDONA A LA CARTE OF IN EEN SAMENGESTELDE RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR CARDONA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

WANDEL ALVAST EVEN OVER HET DAK VAN PARADOR DE CARDONA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

 

PARADOR DE CARDONA VANAF ROTTERDAM AIRPORT

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL MET LAADPAAL

Wilt u door de tijd reizen naar de Middeleeuwen? Bij de Parador de Cardona voelt u dat u het gedaan heeft. Het hotel is een prachtig middeleeuws kasteel dat eeuwenlang op een voorgebergte ligt en het charmante stadje Cardona bewaakt. Het is een versterkte omheining uit de 9e eeuw waar u ook de Minyona-toren en een prachtige kerk kunt bezoeken, beide uit de 11e eeuw. Wij zorgen voor de aankleding zodat het kasteel al zijn charme behoudt en de grachten, torens, muren en gotische elementen in al hun pracht worden gewaardeerd. Het panoramische uitzicht over de stad en de door de rivier de Cardener omgeven landerijen , constant vanaf elk punt waar u naar kijkt, is een geschenk waar u elke ochtend wakker van wordt.

Cardona heeft de charme van middeleeuwse villa's behouden, bezaaid met hoekjes van onvergelijkbare schoonheid en smalle straatjes waar je niet kunt stoppen met slenteren. Hier kunt u het Salt Mountain Cultural Park bezoeken , een mijngebied met spectaculaire binnengalerijen waar u een museum en de oude machines van de extractieschacht kunt zien. De spectaculaire aard van de plaats, met de verschillende bladen en aderen van de afzetting en de diversiteit aan mineralen maakt het uniek in de wereld. Je zult het geweldig vinden.

Uw verblijf in de Parador de Cardona kan het ideale startpunt zijn voor routes te voet of met de fiets , zoals de Molinos de la Sal, waar u de voetsporen van de stenen van drie oude molens naast de rivierbedding volgt. Andere natuurlijke routes om van te genieten zijn de Vía Salaria, de Camino de los Monjes en El Camino de la Frontera, die u door de paden leiden die de gebieden van de oude Andalusische grens omringden.

In de Parador de Cardona bieden we u een unieke ervaring om opnieuw contact te maken met rust, natuur en geschiedenis en waar u kunt genieten van de geneugten van de Catalaanse keuken . Als je komt, herhaal je.

Bekijk het hotel uit de lucht in 3D

RESERVEER HIER NU DE TICKETS, PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

KASTEEL CARDONA

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

BARCELONA OP 45 KM

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

DIGITALE KAART PARADORES

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje