RESERVEER DE PARADOR DE TUI VOOR DE FLY DRIVE A LA CARTE OF IN EEN RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR TUI VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 

 
 

LOOP ALVAST EVEN DOOR DE TUIN VAN PARADORES DE TUI OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE TUI

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL

Waar Galicië de grens is met Portugal en de rivier de Miño de protagonist is van het groene landschap, ligt de historische stad Tui. In het centrum van de stad vindt u de Parador, die getrouw een traditioneel Galicisch landhuis reproduceert , in een bergachtige en fluviale omgeving, in de regio O Baixo Miño. Het hotel is ideaal voor het beoefenen van riviersporten in de omgeving, zoals kanoën, en activiteiten in contact met de natuur.
 

Het kennen van Tui zal een echte ontdekking voor je zijn. Hier is de enige kathedraal in de provincie Pontevedra, de prachtige kathedraal van Santa María, die u wandelend door het charmante oude centrum van de stad vindt , waar zomeravonden op terrasjes en plekken waar u een drankje kunt nuttigen in een zeer speciale manier. .

Op slechts 5 kilometer van Tui ligt het natuurpark Monte Aloia , waar u zult worden verrast door een origineel boshuis dat is omgebouwd tot een parkinterpretatiecentrum. Binnen een straal van niet meer dan veertig minuten van de stad, biedt de regio O Baixo Miño bevoorrechte plaatsen, zoals het vissersdorp A Guarda , met zijn kleurrijke huizen, zijn Indiase architectuur en zijn voortreffelijke gastronomie.

U zult ook dol zijn op Oia, een klein stadje dat uitkijkt over de onmetelijkheid van de Atlantische Oceaan , waar de golven van de zee het indrukwekkende cisterciënzerklooster van Santa María bespatten. O Rosal is een van de andere steden die unieke schatten bewaren, zoals een groep van ongeveer 70 molens verspreid over een berg, of de uitzonderlijke wijngaarden waar de prestigieuze wijnen met DO Rías Baixas worden verbouwd.

Bekijk deze parador uit de lucht in 3D

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GALICISCHE REGIONALE KEUKEN

Galicische regionale keuken
Met invloeden uit buurland Portugal en uit de Galicische keuken in het algemeen vertegenwoordigt restaurant Parador de Tui de grensgastronomie van Pontevedra. Een menu dat traditie, smaak en authenticiteit weerspiegelt met typische gerechten zoals rundvlees, regionale kazen, octopus a feira of kabeljauw, beïnvloed door de Portugezen.
 

 

BEKIJK DE MENUKAART EN RESERVER ALVAST

GALICISCHE REGIONALE KEUKEN

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 

DE OUDE STAD TUI

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES
DE PARADOR A LA CARTE...

DE PARADOR A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje