RESERVEER DE PARADOR TEUREL A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE EN DE RONDREIS ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

RESERVEER PARADOR DE TEUREL VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

KIJK EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADOR DE TERUEL, KLIK OP DE PIJLEN

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE TERUEL

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

Gelegen aan de rand van de historische stad, drukt de Parador de Teruel de mengeling van culturen en stijlen uit die sommige van de meest representatieve gebouwen verbergen. Het hotel is een paleis geïnspireerd op de Mudejar-stijl , gedecoreerd met marmer, tegelwerk, spitsbogen en Arabische details die de essentie vormen van vrolijke en open kamers, gedecoreerd in pastelkleuren. Daarin kunt u door een grote tuin wandelen, waar het zwembad, de tennisbaan en geschikte ruimtes voor het houden van congressen, werkvergaderingen en sociale evenementen op u wachten.

Het mooie Teruel is een magische stad, verbonden met de romantiek van de geschiedenis van de Lovers, waarin meerdere kunstwerken, theater en literatuur zijn geïnspireerd. Slenterend door de straten ontdekt u de oude binnenstad van Albarracín , alleen voor voetgangers, met doorgangen onder bogen, trappen en portalen van statige herenhuizen die in de schemering bewoond lijken door mysterieuze schaduwen. Het complex gevormd door de kerk en toren van San Pedro wacht ook op u, waar u het Mausoleum van de geliefden zult vinden . Een ander essentieel bezoek zijn de Mudéjar-torens en de kathedraal van Santa María de Mediavilla, een van de meest karakteristieke mudéjar-constructies in Spanje.

Ook de natuur is binnen handbereik. In de stad kunt u het Parque de los Fueros bezoeken en, al aan de rand, plaatsen zoals de Rambla de Valdecebro of de Tortajada-lagune, een oase van rust en stilte die schilderachtige landschappen biedt.

BEKIJK DE DE LIGGING VAN DE PARADOR IN 3D

RESERVEER HIER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

HET DINER EN ALVAST RESERVEREN

Aragonese regionale keuken
De Parador in de hoofdstad Teruel biedt een echte traditionele Aragonese keuken, gebaseerd op gerenommeerde lokale producten met kwaliteitslabels zoals ham, olijfolie, lamsvlees of Calanda-perzik. Een brief gekenmerkt door de authenticiteit van de typische recepten van de zone van pastorale wortels.

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN

HET DINER EN ALVAST RESERVEREN
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 
 

ALBARRACIN

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES
DE PARADOR A LA CARTE...

DE PARADOR A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje