DE MOOISTE STRANDEN OP CORSICA MET DUURZAMERE HOTELS MET LAADPAAL VANAF ROTTERDAM AIRPORT

DE MOOISTE STRANDEN OP CORSICA MET DUURZAMERE HOTELS MET LAADPAAL VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Hier zijn 10 stranden op Corsica die de Blauwe Vlag hebben ontvangen, een internationale erkenning voor schone en goed onderhouden stranden met goede waterkwaliteit en faciliteiten:

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN VAKANTIE NAAR CORSICA

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN VAKANTIE NAAR CORSICA

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio op Rotterdam Airport moeten sluiten. Ben nog steeds online actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere vakantie. Ik werk hier voor samen met een aantal touroporoperators Ik ga op deze website proberen om u te inspiren  voor een strand vakantie of fly drive naar Corsica

P.S. Stel de reis zelf samen of ga voor persoonlijke service van het reisbureau dan verwijs ik u naar het reisbureau 010 4614316 of stuur een mail  info@reisbureauschiebroek.nl 

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne  vakantie .

BEKIJK DE MOOISTE STRANDEN OP CORSICA

BEKIJK DE MOOISTE STRANDEN OP CORSICA

Hier zijn 10 stranden op Corsica die de Blauwe Vlag hebben ontvangen, een internationale erkenning voor schone en goed onderhouden stranden met goede waterkwaliteit en faciliteiten:

Plage de Calvi - Calvi
Plage de Bodri - L'Île-Rousse
Plage de Palombaggia - Porto-Vecchio
Plage de Santa Giulia - Porto-Vecchio
Plage de San Ciprianu - Porto-Vecchio
Plage de Saleccia - Saint-Florent
Plage de La Roya - Lecci
Plage de Roccapina - Sartène
Plage de Mare e Sole - Grosseto-Prugna
Plage de Pinarello - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio


Dit zijn slechts enkele van de prachtige stranden op Corsica die voldoen aan de hoge normen van de Blauwe Vlag-certificering. Veel plezier met het verkennen ervan!

BEKIJK DE STRANDEN
DE MOOISTE EN DUURZAAMSTE STRANDEN MET DE BLAUWE VLAG OP CORSICA

DE MOOISTE EN DUURZAAMSTE STRANDEN MET DE BLAUWE VLAG OP CORSICA

Plage de Calvi - Calvi: Gelegen nabij de charmante stad Calvi aan de noordwestkust van Corsica, biedt dit strand gouden zand, helder blauw water en een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Het strand is goed uitgerust met faciliteiten en heeft vaak een levendige sfeer dankzij de nabijheid van de stad.


Plage de Bodri - L'Île-Rousse: Dit strand ligt in de buurt van de stad L'Île-Rousse aan de noordwestkust van Corsica. Het is een prachtig stukje kustlijn met fijn wit zand en kristalhelder water. Omgeven door rotsachtige kliffen biedt Plage de Bodri een prachtige natuurlijke omgeving.


Plage de Palombaggia - Porto-Vecchio: Een van de meest bekende en geprezen stranden van Corsica, Palombaggia Beach staat bekend om zijn ongerepte schoonheid, wit zand en turquoise water. Het is omgeven door dennenbossen en granieten rotsen, waardoor het een pittoresk en idyllisch landschap vormt.


Plage de Saleccia - Saint-Florent: Dit afgelegen strand wordt vaak beschouwd als een van de mooiste op Corsica. Het is alleen te bereiken via een boottocht of een off-road avontuur, wat bijdraagt aan de ongerepte en rustige sfeer. Met zijn witte zand en kristalhelder water is Plage de Saleccia een waar paradijs.


Plage de La Roya - Lecci: Dit strand, gelegen nabij Lecci aan de oostkust van Corsica, biedt een rustige en ontspannen omgeving. Het zand is goudkleurig en het water is helder, waardoor het een uitstekende plek is om te zwemmen en te zonnebaden weg van de drukte.


Plage de Roccapina - Sartène: Roccapina Beach staat bekend om zijn dramatische landschap, met uitzicht op de beroemde leeuwenrots die boven de kustlijn uitsteekt. Het strand zelf is omgeven door rotsachtige kliffen en biedt een prachtig uitzicht op de turquoise wateren van de Middellandse Zee.


Plage de Mare e Sole - Grosseto-Prugna: Mare e Sole Beach, gelegen aan de Golf van Ajaccio, is een rustig en sereen strand met fijn zand en kalme wateren. Het is een geweldige plek voor gezinnen en degenen die op zoek zijn naar een ontspannen strandervaring.


Plage de Pinarello - Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio: Pinarello Beach is gelegen in een beschutte baai en biedt ondiep, kristalhelder water dat ideaal is om te zwemmen. Het strand wordt omgeven door groene heuvels en biedt een schilderachtige omgeving voor een dagje zonnebaden en ontspanning.


Deze stranden belichamen de natuurlijke schoonheid en charme van Corsica en zijn zeker een bezoek waard voor iedereen die het eiland bezoekt.
 
 

MAAK EEN TOUR IN 360 GRADEN OVER DE MOOISTE STRANDEN VAN CORSICA

MAAK EEN TOUR IN 360 GRADEN OVER DE MOOISTE STRANDEN VAN CORSICA

Klik op het rechter vierkantje voor een volledig beeld en gebruik de muisknop om naar rechts en links te kijken. Klik op de pijlen om langs het strand te lopen. Veel kijk plezier.

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje