RESERVEER DE PARADOR DE PONTEVEDRA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE PONTEVEDRA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

 

HET WAS DRUK VOOR DE DEUR VAN DE ECO BEWUSTE PARADOR DE PONTEVEDRA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

Klik op de pijl...

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

PARADOR PONTEVEDRA

In het historische centrum van de prachtige stad Pontevedra ligt de Parador, een 16e-eeuws renaissancepaleis en voormalige residentie van de graven van Maceda. Daarin wordt u begroet door een statige stenen trap die naar gezellige kamers leidt. Het gebouw, gedecoreerd met antiek en klassieke meubels van grote waarde, combineert koninklijke, nobele en statige lijnen, met verwijzingen naar landelijke dromen, in een omgeving die uitnodigt om baaien en stranden te verkennen, en om te genieten van goede zeevruchten en uitstekende wijnen.

Een wandeling door het elegante en goed onderhouden historische centrum van Pontevedra , grotendeels autovrij, is essentieel om de basiliek van Santa María la Mayor, een juweel van gotische architectuur, en de kerk van de pelgrimsmaagd, een schelpvormige kapel en mooie nacht verlichting. Het is ook de moeite waard om het Pontevedra Museum te bezoeken , met zijn collecties verspreid over vijf verschillende locaties: het Santo Domingo-klooster, het Sarmiento-paleis, het Castro Monteagudo-gebouw, het García Flórez-gebouw en het Fernández López-gebouw.

Een paar kilometer van de stad, de Rías Baixas die uitkomt op de Atlantische Oceaan, en daar kunt u genieten van fantastische zonsondergangen op plaatsen zoals A Toxa Island, stadsstranden zoals Silgar in Sanxenxo, of immense gouden zandstranden zoals A Lanzada.

RESERVEER HIER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE ONLINE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GALICISCHE REGIONALE KEUKEN

Traditie, smaak en authenticiteit bepalen het gastronomische aanbod van restaurant Casa do Barón in de Parador de Pontevedra. Een ruimte waar u de authentieke traditionele Galicische keuken kunt proeven, met een bijzondere invloed van de Rías Baixas. Een menu waar vis en schaaldieren de boventoon voeren, de octopus een feira, de ambachtelijke empanadas of de inheemse kazen.

GALICISCHE REGIONALE KEUKEN

WAT IS ER TE DOEN...

 
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje