RESERVEER DE PARADOR DE LORCA A LA CARTE ONLINE VOOR DE FLY DRIVE MET DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE LORCA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

STOER DEZE MODERNE PARADOR IN LORCA HEEFT EEN MOOIE 360 GRADEN PRESENTATIE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

PARADOR DE LORCA

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL MET LAADPAAL

De Parador de Turismo is gebouwd op het terrein van het kasteel van Lorca en biedt een reis door de tijd, van de archeologische vindplaats onder het hotel, perfect geïntegreerd in het gebouw, tot de prachtige designfaciliteiten, het binnenzwembad en de ontspannende spa. Onder de overblijfselen van het verleden, kunt u hier de 15e-eeuwse synagoge, de islamitische stortbak, de Almohaden-muur of de citadel van het kasteel, genaamd La Fortaleza del Sol , zien, die een ruimte met een cultureel thema is geworden die een intense culturele en culturele ervaring biedt. entertainment door zijn tentoonstellingen, live geschiedenisscènes, workshops, kinderruimtes, enz.

Lorca heeft prachtige hoekjes die je graag zult ontdekken: middeleeuwse muren, christelijke torens die trots de stad bewaken, Joodse wijken, waterreservoirs, synagogen, sinaasappelboomgaarden en wijngaarden. Dit alles is de erfenis van drie beschavingen : de christelijke, de joodse en de moslim. In elke hoek zijn versierde gevels, adellijke wapenschilden, paleizen, kerken en broederschappen. Slenterend door de straten van Lorca zul je ontdekken waarom het de "Stad van honderd schilden" wordt genoemd , het adellijke verleden en het grote aantal barokke gebouwen zal je alleen met hun aanwezigheid de reden voor de naam uitleggen.

De Parador de Lorca kijkt uit over de prachtige stad aan uw voeten, een ideale bestemming om de cultuur, geschiedenis en traditie van deze prachtige hoek van de regio Murcia te ontdekken .

BEKIJK DE LIGGING IN 3D

PRIJZEN EN RESERVEREN

Murcische keuken

Murcische keuken uit de boomgaard, kust en traditie
Plantaardige producten uit de vruchtbare boomgaard van Murcia zijn de hoofdpersonen in het gastronomische aanbod van de Parador de Lorca. Een voorstel gebaseerd op de traditionele Lorca keuken, met Arabische, Joodse en Andalusische invloeden, waarin ook vis en schaaldieren van de kust een prominente rol spelen.

Murcische keuken
SPA&WELZIJN

SPA&WELZIJN

Ontspan in de Lorca Spa
Geniet van onze spa en het verwarmde zwembad met een prachtig uitzicht tijdens uw volgende bezoek aan Lorca. Wij raden u aan om het spa-circuit te combineren met een van de behandelingen uit ons Relax Menu. Organiseer een wellness uitje en prikkel je zintuigen: ontspanning en plezier voor lichaam en geest 

Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

 

MURCIA UNESCO WERELD EFRGOED

 
 
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES
HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS  te huren.

MEER INFO EN ONLINE RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en in Vlaardingen en  Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje