RESERVEER PARADOR DE CIUDAD RODRIGO A LA CARTE VOOR DE FLYDRIVE OF RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE CIUADAD RODRIGO VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen
 
 

KIJK EVEN IN ROND OP HET DAK VAN PARADOR DE CIUDAD RODRIGO OP DEZE 360 GRADEN .

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE CIUDAD RODRIGO

Tussen de culturele kracht van Salamanca en de prachtige charme van de Portugese historische dorpen ligt de Parador de Ciudad Rodrigo. Het hotel, Castillo de Enrique II de Trastamara, kijkt uit over de stad met zijn elegante Torre del Homenaje vanaf een hoogte als een adelaarsnest, over de vlakte van de rivier de Águeda en biedt een prachtig uitzicht op het landschap van Campo Charro.
 

 De stenen arcades van het restaurant zullen u bewondering wekken, evenals het  typische charro-eten , gebaseerd op rijke worsten, sappig gebraad en de beste Iberische ham, het is uitstekend! En als u zich uw trouwdag in de middeleeuwen voorstelt, of u wilt gewoon een ander feest vieren, dan bent u op de juiste plek, want wij vieren  unieke themabruiloften . 

Dompel jezelf onder in de geschiedenis. Ciudad Rodrigo, uitgeroepen tot historisch-artistieke site , biedt prachtige architectuur van Romeinse en middeleeuwse oorsprong. Ommuurde stad in zijn geheel, nodigt u uit om de omtrek van ongeveer 2 kilometer te wandelen en te genieten van een aangename wandeling. Verdwaal in de straten vol paleizen en statige huizen , ontdek het Plaza Mayor met het 16e-eeuwse stadhuis en de imposante kathedraal.  

De monumentale stad is een prachtige plek op iets meer dan 80 kilometer van Salamanca  (45 minuten met de snelweg), en 25  kilometer  van de Portugese grens . Hart van de regio, van hieruit kun je bijzondere plekken bezoeken als La Alberca, en andere dorpjes in de  Sierra de Francia , met labyrintische straatjes, stenen huizen met houten balkons, prachtige pleinen en fonteinen, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Of zoals Almeida, in Portugal, een ommuurd complex, een oude verdedigingsvesting op de grens tussen de twee landen.

Bekijk de Parador uit de lucht in 3D

RESERVEER HIER NU DE VLIEGTICKET, PARADOR EN HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

HET DINER

Charro regionale keuken
De Parador de Ciudad Rodrigo is een uitstekende exponent van de charro-gastronomie, met als belangrijkste producten Iberisch varkensvlees en Morucha-kalfsvlees uit de weiden. In de eetzaal met een middeleeuwse sfeer biedt het moderne traditionele gerechten met normen zoals worstjes, gebraden vlees, Guijuelo-ham van eikelvarkens of farinato.

HET DINER
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 
 

MIJN AANBEVELINGEN

kathedraal
Monumentaal Historisch Complex
Hoofd plein
Route door La Alberca, Peña de Francia en Miranda del Castañar
De Batueca's
Natuurpark Arribes del Duero
Rotsgravures "Green Harvest"
Salamanca (80km)
Vestingstad Almeida, Portugal (45 km)

 

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES
STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

meer info

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje