MAAK EEN RONDREIS MET DE AUTO DOOR KROATIE EN BEZOEK DE PLIVIC-WATERVALLEN HIER IN 360 GRADEN

KROATIE IS MET DE AUTO OOK MOGELIJK

Kroatië is in veel opzichten uniek en heeft wortels in een ver verleden. Het land heeft een enorme rijkdom aan cultureel erfgoed wat de steden tot absolute pareltjes maakt. Neem daarboven op nog de ongelooflijk mooie natuur en je hebt een topbestemming.

Het land telt 8 nationale parken en UNESCO had hier een stevige kluif aan alle erfgoeden die het land rijk is. De prachtigste stranden, één van de mooiste zeeën ter wereld, afgelegen baaien, meren en bergpieken, schone rivieren en een heerlijke keuken… het is nog maar een kleine opsomming van wat het land te bieden heeft. Dat is Kroatië in een notendop maar het is meer dan dat. 

ZADAR

Ook met de auto

SPLIT

Door zijn ligging is Split uitgegroeid tot één van de belangrijkste havenplaatsen van Kroatië. Het is tevens de plaats waar de veerboot vertrekt naar één van de vele eilanden die hier voor de kust liggen. Split is een oude stad dit in de derde eeuw na Christus is gesticht.

lees meer

Istrie

Ook met de auto

ISTRIE

Bekende hotspots in deze provincie zijn Pula, Porec en Rovinj. In deze plekken zijn allerlei bezienswaardigheden te vinden waarvan sommige zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst staan, maar ook daar buiten kom je allerlei must-sees tegen.

LEES MEER

DUBROVNIK

Misscien wel te ver met de auto?

DUBROVNIK

Dubrovnik in Kroatië is volgens velen één van de mooiste steden van de Adriatische kust. Het historische centrum, of eigenlijk de compleet ommuurde vestingstad van Dubrovnik, staat op de lijst van Werelderfgoed van UNESCO.

LEES MEER

ZADAR en omgeving

Ook met de auto

ZADAR

Het oude centrum van Zadar ligt op een schiereiland en is makkelijk te bereiken met een voetgangersbrug. Een van de vele bezienswaardigheden in het oude centrum is de kerk van Sint Donatus uit de 9e eeuw, en het naastgelegen Romeinse Forum en de Sint Anastasias kathedraal.

LEES MEER

WIJ HEBBEN VAN DE BESTEMMINGEN IN KROATIE OOK EEN GOOGLE EART KAART GEMAAKT

Ga naar de aparte bestemmingen en open de kaart en bekijk de video's van de bestemmingen en de 360 graden foto's en gebruik ook streetview in 360 graden 

Stel zelf uw vakantiereis slim samen

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op naar mooie schepen

Openingstijden:

 

Wij zijn gesloten en blijven lid van het ANVR en SGR tot 31 december 2022

ANVR Calamiteitenfonds SGR