WELKOM IN HET DUURZAMER H10 PLAYA MELONERAS GRAN CANARIA, LOOP EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO, KLIK OP DE PIJLEN

O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Op een steenworp afstand van het strand van Meloneras ligt het comfortabele luxueuze 5-sterren hotel H10 Playa Meloneras Palace. Het hotel is gelegen in een prachtige rustige omgeving met uitzicht op de golfbaan en het strand. Door de 3 tropische zwembaden met watervallen, het uitgebreide wellnesscentrum, de stijlvolle ruime kamers en de relaxte gezellige sfeer kunt u optimaal genieten van je welverdiende vakantie! Wie gaat ermee op reis naar dit fijne hotel op Gran Canaria?

Het 7 verdiepingen tellende hotelcomplex heeft in totaal 374 kamers. Het gehele hotel is in een aansprekende, terrasvormige stijl aangelegd en biedt u een schitterend uitzicht op zee en op de omgeving.

Het H10 Playa Meloneras Palace verwelkomt u in een smaakvol ingerichte ontvangsthal met 24-uursreceptie en enkele zithoeken, meerdere liften en een gezellige lobbybar. Verder is er in het gebouw een speelkamer, een kapsalon, meerdere winkels en een minimarkt.

Bekijk de video en de ligging van het hotel hier

 

LOOP NU ZELF EVEN DOOR HET H10 PLAYA MELONERAS PALACE IN 360 GRADEN, (klik op de pijlen)

KIJK BIJ MIJN PARTNERS VOOR EEN PAKKETREIS, VERGELIJK DE PRIJZEN EN RESERVEER ONLINE (a)

Helaas kan ik u niet direct de vanaf prijzen laten zien omdat deze altijd in beweging zijn, dit komt door de vraag en het aanbod.Vanaf maart krijgen wij ook weer last minutes Voor uw zekerheid mijn partners zijn aangesloten bij het ANVR/SGR u reserveert direct bij hun zij nemen contact met u op voor de betaling en het toe zenden van de reIspapieren. Ik wens u alvast een fijne vakantie

RESERVEER HIER DE TRANSAVIA VLIEGTICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS  te huren.

MEER INFO EN ONLINE RESERVEREN

ALLE H10 HOTELS ZIJN ECO BEWUST EN GAAN VOOR DUURZAAMHEID

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541