LOOP ALVAST EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADOR ZAFRIA, KLIK OP DE PIJLEN

PARADOR ZAFRA

Het Hotel de Zafra, Paleis van de Hertogen van Feria, staat op een majestueus 15e-eeuws kasteel met ruime en elegante kamers, dat in 1437 werd gebouwd als de residentie van de hertogen van Feria. De waarde van het paleis wordt uitgedrukt door een spectaculaire façade en zijn majestueuze renaissancepatio, in een ideale enclave om de monumentale omgeving en de landschappen van het gebied te ontdekken. U zult verrast zijn door het grandioze interieur, dat prachtige cassetteplafonds, kisten, ijzerwerk, leuningen en decoratieve elementen van het oude paleis heeft behouden. Ruime en statige kamers, een zwembad en een verzorgde tuin maken het aanbod van Parador compleet.
 

Je hebt toegang tot de prachtige stad Zafra via de poorten van de muur. Een van de mooiste ingangen is via de Puerta de Jerez, waar de Callejuela del Clavel u zal betoveren. Omlijst door een boog en versierd met tegels, kijken kleine en bloemrijke balkons uit op de straat en tekenen de perfecte ansichtkaart. Slenteren over de pleinen, La Grande en La Chica, de winkels op Sevilla Street, de Colegiata of het bezoeken van indrukwekkende kerken zoals La Candelaria zijn de belangrijkste attracties van deze stad, ook wel bekend als La Sevilla Chica .

U zult genieten van het kennen van dit land van Tempeliers en Señoríos , dorpen met eenvoudige en charmante mensen, rijk aan cultuur en wijs in gastronomie.

PRIJZEN EN RESEREVEN

KIJK EVEN ROND IN HET PALEIS LOS DUQUES DE FERIA IN 360 GRADEN KLIK OP DE PIJLEN

Stel zelf uw vakantiereis slim samen

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op naar mooie schepen

Openingstijden:

 

Wij zijn gesloten en blijven lid van het ANVR en SGR tot 31 december 2022

ANVR Calamiteitenfonds SGR

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO