KIJK ALVAST EVEN ROND BIJ DE PINGUINS OP BOULDERS BEACH IN 360 GRADEN, KLIK OP DE PIJLEN 

RESERVEER NU LIVE MET DE BEELD-TELEFOON BIJ ONZE ZUID AFRIkAANSE COLLEGA'S

AAN DEZE PAGINA WORDT NOG HARD GEWERKT...

De corona tijd heeft ons veel geleerd en daarom gaan wij als reisbureau het anders doen. Wij hebben onze naam aangepast in reisstudio omdat wij gestopt zijn met het reserveren van pakketjes die door een andere zijn samengesteld.

Voor Zuid-Afika hebben wij de de mogelijkheid om direct samen werken met AAA-TRAVEL (African Ample Assistance) in Kaapstad. Ze zijn als actief sinds 1997 en hebben meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van onvergetelijke rondreizen, voor een of twee personen, voor een familie of een hele groep.

Hun ervaring gaat ver onder andere naar Zuid-Afrika, Namibie, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Swaziland, Mozambique, Oeganda, Tanzania, Rwanda, Madagascar, Maurittiud en Sechellen.

Wij organiseren eerst een gesprek via de beeld-telefoon direct met Kaapstad waar ik u laat kennis maken met een van onze specialisten, zij luisteren naar uw wensen en komen dan terug met een passend voorstel.

Mijn collega's combineren uitstekende dienstverlening met passie, inzet  en veel liefde voor hun land waar zij u graag kennis mee willen laten maken.

Bent u opzoek naar een strandvakantie, self-drive, een safari lodge, B&B, een vakantiehuis met zwembad, tussen vlicht of boor verbinding, zij zullen u graag helpen met veel enthousiasme.

Reisstudio Travel Slide, zorgt voor de financiele zekerheid om dat de betalingen via ons loopt en wij lid zijn van de ANVR en SGR.

Omdat wij een serieus met onze klanten omgaan verwachten wij dit ook van onze klanten en vragen vooraf € 45 voor het opmaken van onze offerte.

Laat u eerst inspireren door onze Google Earth kaart en bekijk de ligging, video's en lees de info hier.

Open Google Earth klik op presenteren en u start bij AAA-TRAVEL in Kaapstad. Links onder ziet u het menu, maak een keuze , bekijk de video's en lees de info. Rechts onder de technische mogelijkheden, van 3D, streat-view, vergroten of verkleinen, maak een wandeling door Stellenboch of een strandwandeling.

 

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE VIDEO'S WIJ HELPEN U DAARNA GRAAG VERDER MET DE KEUZES

WIJ HEBBEN EEN RUIME KEUZE ...MIJN FAVORIETE HOTEL
WORDT HET EEN RIT DOOR HET KRUGERPARK OF EEN SAFARI LODGE
OF WORDT EEN FLY-DRIVE
HET JANE GOODALL INSTITUTE
DIT IS HEEL BIJZONDER...
MEER INFO
OF WORDT HET EEN KOMBINATIE MET DE TREIN
EEN BALLOONVAART MET DE ZONSOPGANG
GAAN WE OOK EEN BALLETJE SLAAN?
LEKKER ETEN BIJVORBEELD IN KAAPSTAD
OP DE FIETS IS OOK MOGELIJK
OF MAAK EEN FANTASTISCHE WANDELING
WIJ MAKEN UW AFRIKA DREAM WERKELIJK

WAT IS ER NU MOOIER OM TE SLAPEN IN EEN LODGE, BEKIJK DEZE IN 360 GRADEN KLIK OP DE PIJLEN

Genoeg luxe accommodaties te vinden in Zuid-Afrika! De Royal Malewane doet niet onder voor zijn voorgangers en heeft zelfs een koninklijke uitstraling. Het Royal Malewane ligt in het Thornybush Private Game Reserve, vlakbij het Krugerpark. Naast privacy en luxe zul je dus ook de Big Five niet hoeven te missen. En een dagelijkse massage ook niet, want die is inbegrepen. 

Wij hebben een ruime keuze uit B&B, van twee tot viijf sterren hotels, huizen met en zonder zwembad en natuurlijk veel accommodaties waar de BIG Five te zien zijn.

ALS U IN KAAPSTAD BENT DAN MOET U NAAR LIONS HEAD GENIET EVEN VAN DEZE 360 GRADEN FOTO

Of je nu één dag of twee weken in Kaapstad bent, het beklimmen van Lion’s Head is iets wat je in ieder geval moet doen. De top van Lion’s Head heeft een hoogte van 669 meter vanwaar je een spectaculair uitzicht hebt op Kaapstad, de Tafelberg en de oceaan. De hike is niet te moeilijk en je staat binnen ongeveer één uur boven. Het grootste deel kan je wandelen maar er zijn ook stukjes bij waar je een beetje moet klimmen dus trek goede schoenen aan. Ondanks dat het een vrij makkelijke klim is, voelt het toch avontuurlijk aan door de ruige natuur en steile afgronden hier en daar. Lees vooraf onze tips voor het beklimmen van Lion’s Head.

DIT MOET U GEZIEN HEBBEN NU EVEN IN 360 GRADEN DE GOD'S WINDOWGod’S WINDOW

God’s Window is een erg bekend uitzichtpunt op de Panorama Route. Het uitzicht is mooi maar een nog betere tip is om vanaf God’s Window door te lopen naar ‘Rainforest’. Dit is een hele mooie wandeling door een klein regenwoud en wanneer je eenmaal boven bent, is het uitzicht nog mooier dan bij God’s Window.

MAAK EEN WANDELING EN GA LEKKER ETEN IN STELLENBOSCH BIJ RESTAURANT OPPIE DORP , IN 360 GRADEN

Wij heten u van harte welkom in restaurant Oppie Dorp!

We zijn sinds 2012 gevestigd in het idyllische Stellenbosch. Sindsdien is het onze missie om voor iedereen een makkelijke eetervaring te creëren!

Aangezien we geen fine dining etablissement zijn, is wat u ziet wat u krijgt. Wij streven ernaar onze gasten een leuke, ontspannen, smakelijke en gemakkelijke ervaring te bieden waar u kunt genieten van luxe dineren in een ontspannen, relaxte en vriendelijke sfeer.

Door de jaren heen hebben we verschillende variaties van onze beste gerechten uitgeprobeerd en getest om het menu van dit seizoen te creëren. Het menu bestaat uit de meest populaire van onze gerechten om te ervaren & te genieten. We zijn er trots op dat we alleen de meest verse ingrediënten op elk bord gebruiken.

ONZE SERVICE

 

Waarom reserveren bij reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport

Beste service op de luchthaven

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel,
(Rolstoel) assistentie op de luchthaven, (medische) ruimbagage, online inchecken en stoelreservering verzorgen wij !

Tevens bieden wij vele voordelen op de luchthaven bij vertrek.

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfer naar het hotel/appartement.
Dit kan in de vorm van een bus- of taxitransfer zijn of denk aan de voordelen van een huurauto.Vrijheid, blijheid en inclusief alle verzekeringen.

Accommodaties

Voorkeuren van kamer, ligging etc geven wij met veel plezier door aan de accommodatie.Bijvoorbeeld een kamer met inloopdouche, rustige ligging of zeezicht.
 

Verzorging

In de ochtend opstaan met een heerlijk ontbijtje? Dat kan geregeld worden.
Accommodaties bieden mogelijkheden op basis van ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive.Geef het maar aan ons door en wij regelen het.

Stop met zelf zoeken op het internet gebruik onze kennis.

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s om de vakantiebeleving compleet te maken.

Vrij parkeren

Voor Rotterdam The Hague Airport hebben wij speciale tarieven voor het lang parkeren Relaxed vertrekken vanaf onze Airport is een goed begin van de vakantie !
*vraag naar onze voorwaarden

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

  

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

ANVR Calamiteitenfonds SGR

Zonvakanties 2021 corona proef ?

Vanaf 1/6/21 ?

Spanje

Canarische eilanden

Turkije

Portugal

Griekenland

Cruises 2022?

Vertrek van uit Rotterdam

Vertrek van uit Amsterdam

Vertrek van uit Rome

Vertrek van uit Florida

Vertrek van uit Palma

Vertrek van uit alle havens

De Cruisespecialisten

Thema's voor 2022

Swim up hotels

Adults only

All inclusive

Small & friendly

NIEUW: voor 2022

Hotels Paradores/rondreizen

Bubbelvakanties