LOOP ALVAST EVEN ROND IN HET AVILA BEACH HOTEL OP CURACAO OP DEZE 360 GRADEN FOTO

HET AVILA BEACH HOTEL

Het Avila Beach Hotel is een centraal gelegen luxe resort direct aan het strand in Willemstad op Curacao. Het hotel ligt overal dichtbij; in de levendige wijk Pietermaai District, in de buurt van Mambo Beach Boulevard en het Sea Aquarium en op maar 15 minuten lopen van het centrum van Willemstad. Wij zijn gelegen op 20 minuten rijden van Hato Airport en op 10 minuten rijden van het St. Elisabeth Ziekenhuis.

Al onze kamers zijn mooi ontworpen, comfortabel en voorzien van moderne technologie waardoor onze gasten zich prima op hun gemak kunnen voelen en van het eiland kunnen genieten met Avila als thuisbasis. Onze drie verschillende hotelvleugels bieden compleet verschillende hotelkamers die voldoen aan de diverse soorten behoeften van uw familie of vrienden om met volle teugen te kunnen genieten van Curacao en het Avila Beach Hotel.

RESERVEREN

TUI FLY CARIBISCHE GEBIED

Ik ben een gelukkig mens dat ik op al deze bestemmingen ben geweest.Heb voor u de selectie gemaakt van de eco bewuste hotels. Eigen video's of 360 graden foto's zullen u inspireren om deze bestemmingen te bezoeken.

*

AVILA BEACH BEACH

Vroeger ging de koninklijke familie hier op vakantie , een van de eerste hotels op Curacao is de laatste jaren ook uitgebreid, prima ligging aan het eigen strand.Aanrader

PRIJZEN EN RESERVEREN

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR