LOOP ALVAST EVEN LANGS HET ZWEMBAD IN 360 GRADEN VAN HET CACTUS ROYAL

HOTEL CACTUS ROYAL IN STALIS

Dit 5-sterrenhotel ligt aan een privéstrand in Stalís en beschikt over 3 zwembaden met zoetwater, en een bar aan het zwembad met een zonneterras. Tot de recreatieve faciliteiten behoren onder meer een Turks bad, een sauna en een fitnessruimte.

De ruime kamers van het Cactus Royal zijn uitgerust met een eigen balkon of een terras, grote ramen en elegant meubilair. Ze beschikken over airconditioning en satelliet-tv.

U kunt deelnemen aan aerobicslessen of een ontspannende massage boeken. Op het strand kunt u watersporten en er is een apart zwembad voor kinderen. Er is een tv-kamer met open haard waar u rustig de middag kunt doorbrengen.

Cactus Royal bevindt zich tussen Agios Nikolaos en de hoofdstad Heraklion. Het hotel ligt op 35 km van de luchthaven Nikos Kazantzakis en beschikt over een privéparkeerplaats.
Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Stalída.

RESERVEER DE PAKKETREIS

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

De straat overlopen en u staat op het strand reserveer hier alleen de hotel kame

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541