REISSTUDIO TRAVEL SLIDE GAAT VOOR EEN BETTER HOLIDAY EN WIJ WERKEN HARD AAN DE SELECTIE VAN ECO BEWUSTE HOTELS EN APPARTEMENTEN IN GRIEKENLAND

GRIEKENLAND VAN ALLE LUCHTHAVEN STEL DE VAKANTIE NU ZELF SAMEN

De bergen van Griekenland lopen evenwijdig aan de, al net zo mooie kustlijn. Vanaf hun toppen is de zee altijd zichtbaar. Vlakten en berghellingen worden overdekt door een rijke variatie aan planten, en ook de boomgaarden vol olijfbomen en wijnstokken dragen bij aan het sfeervolle landschap. De vaak woest ogende natuur staat in opvallend contrast met het open en gastvrije karakter van de bevolking. Daarnaast heeft het land een onvoorstelbare rijkdom aan bezienswaardigheden, waarvan de meeste eenvoudig bereikbaar zijn. De zon schijnt er in het hoogseizoen praktisch altijd, en nergens is de lucht zo wolkenloos en helderblauw. Het is dan ook niet voor niets dat vele vakantiegangers jaarlijks het prachtige Griekenland uitkiezen als vakantiebestemming.

RESERVEER HIER GRIEKENLAND VLIEGTICKETS VOOR BESTE PRIJS

WIJ HEBBEN EEN SELECTIE GEMAAKT VAN ECO BEWUSTE AKKOMMODATIES VAN DEZE GRIEKSE EILANDEN

KALYMNOS

Kalymnos is een klein Grieks eiland en gemeente, gelegen in de Egeïsche Zee. Het behoort tot de eilandengroep Dodekanesos, en is gelegen ten noordwesten van Kos en ten zuidoosten van Leros. Kalymnos is het op drie na grootste eiland van de Dodecanese.

MEER INFO EN RESERVEREN
KEFALONIE

Het is het grootste eiland in de Ionische zee en heeft een oppervlakte van 782km2. De kustlijn heeft een lengte van maar liefst 254 kilometer. Kefalonia ligt ten noorden van het eiland Zakynthos en ten zuiden van het eiland Lefkas. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers is Kefalonia een ideale vakantiebestemming, want er zijn idyllische baaitjes, ongerepte dennenbossen en gemoedelijke dorpjes.

MEER INFO EN RESERVEREN
LESBOS

Lesbos vakantie. Lesbos is een populair vakantie-eiland met zeer veel charme. Het is een zeer geliefd eiland bij zowel Grieken als bij niet-Grieken. Het is, met een oppervlakte van 1630 km2, het op twee na grootste eiland van Griekenland, na het grootste eiland Kreta en Evia. Lesbos ligt ter hoogte van de Sporaden en ten noorden van het eiland Chios. Het ligt op ongeveer driehonderd kilometer van Piraeus (de havenstad bij Athene) en bevindt zich zeer dicht bij de Turkse kust. De twee grote baaien geven het eiland zijn uitzonderlijke vorm. De lengte van het eiland is 70 kilometer, de breedte 45 kilometer en het heeft een omtrek van 320 kilometer.

MEER INFO EN RESERVEREN
MYKONOS

 Mykonos is een van de bekendste Griekse eilanden en hoort tot de Cycladen groep. Het is 85 km2 groot, het telt ongeveer tienduizend vaste inwoners en staat bekend als partyeiland en eiland van de jetset. Ieder jaar komen vele toeristen om een aantal dagen van de geweldige sfeer op het eiland te genieten. De hoofdstad Mykonos-stad is prachtig, met de smalle straatjes en de huizen aan het water.

MEER INFO EN RESERVEREN
NAXOS

Náxos is een Grieks eiland en gemeente in de Egeïsche Zee, met zijn oppervlakte van 448 km² het grootste eiland van de Cycladen, een eilandengroep waartoe bijvoorbeeld ook Tinos, Mikonos en Paros behoren.

MEER INFO EN RESERVEREN
PAROS

Paros is een Grieks eiland en gemeente in de Egeïsche Zee, in de Griekse bestuurlijke regio Zuid-Egeïsche Eilanden met zijn oppervlakte van 196 km² en 13.710 inwoners het op een na grootste eiland van de Cycladen.

MEER INFO EN RESERVEREN
RHODOS

Rhodos vakantie. Rhodos (Rodos) is een van de meeste geliefde vakantiebestemmingen van Griekenland. Het is het grootste eiland van de Dodecanese en het op drie na grootste van Griekenland. Rhodos bevindt zich in het zuidoosten van de Egeïsche zee en is ongeveer 1400 km² groot. Het klimaat van Rhodos is ideaal. De winters zijn mild en de zomers niet al te heet, door de aanwezigheid van een verkoelende wind.

"Op Rhodos kun je genieten van een heerlijke vakantie. "

De middeleeuwse hoofdstad is indrukwekkend mooi en het eiland heeft een mooie, afwisselende natuur. Je vindt er bergen en vlaktes die bedekt zijn met wijngaarden, olijfgaarden en dennenbossen die zeker een bezoekje waard zijn. Zoek je wat verkoeling? Er zijn tientallen prachtige stranden waar je een duik in de zee kunt nemen.

Daarnaast is Rhodos erg geliefd vanwege haar rijke cultuur en geschiedenis. Al in de oudheid speelde het eiland een belangrijke rol in het Middellandse zeegebied en in de middeleeuwen werd het een eiland met allure door de komst van de ridders van de Johannieten-orde. Wie dit eiland wil verkennen, heeft een ruime keuze tussen hotels en appartementen in alle prijsklassen en smaken.

MEER INFO EN RESERVEREN
SAMOS

Samos is een geliefde vakantie bestemming zonder massatoerisme in Griekenland. Samos heeft heel veel te bieden, want behalve de prachtige groene natuur heeft het eiland schitterende zand- en kiezelstranden, gezellige traditionele dorpen, een rijke geschiedenis en cultuur, zeer interessante opgravingen, schitterende heuvels en bergen, groene valleien, fascinerende grotten en zeer vriendelijke inwoners.

MEER INFO EN RESERVEREN
SANTORINI

Het eiland Santorini is zonder twijfel het meest bijzondere en schilderachtige van de Griekse eilanden. Santorini is het meest zuidelijk gelegen eiland van de Cycladen, een eiland dat geschikt is voor een korte of een lange vakantie. Het heeft zijn huidige vorm te danken aan de diverse vulkaanuitbarstingen die hier door de eeuwen heen hebben plaatsgevonden.

MEER INFO EN RESERVEREN
THASSOS

Thasos is een Grieks eiland in de noordelijke Egeïsche Zee voor de kust van Thracië. Het is 435 km² groot en telt 13.527 inwoners. Het ligt in de regio Oost-Macedonië en Thracië en vormt sinds 2011 een - gelijknamige - regionale eenheid. Het hoogste punt is de berg Ypsario, 1205 meter boven de zeespiegel

MEER INFO EN RESERVEREN
ZAKYNTHOS

Zakynthos vakantie (Ζάκυνθος). Een erg leuk eiland om op vakantie naartoe te gaan in Griekenland is Zakynthos. Met een oppervlakte van 410 km² is er veel te doen en te zien. Zakynthos is het derde grootste eiland van de Ionische zee, dat is de zee die tussen Griekenland en Zuid-Italië ligt, direct ten westen van Peloponnesos en het Griekse vasteland. In deze zee liggen ook Lefkas, Corfu, Paxi, Kefalonia en Ithaki. De hoofdstad van het eiland is Zakynthos stad.

"Zakynthos is een fantastische vakantiebestemming"

Waarom is Zakynthos dan zo'n geweldige vakantiebestemming? Het is een eiland met een erg mooie, groene natuur, het heeft een heerlijk klimaat en prachtige stranden en witte rotsen. Je vindt er bijzondere "Blauwe" grotten in het noorden van het eiland. Hun naam is te danken aan de blauwe reflecties van het water, waar verschillende tinten blauw zich vermengen en contrasteren met de witte rotsen van de grotten.

Dan is er natuurlijk het spectaculaire Navagio-strand (met het scheepswrak), dat het symbool van dit eiland is, met het witte kiezelstrand en het turquoise zeewater. Verder zijn er heel wat leuke dorpjes en een erg leuke hoofdstad, Zakythos stad. De typische traditionele Griekse specialiteiten zijn een must, met lokale producten zoals honing, olijfolie, kruiden, kaas en yoghurt die de basis van de heerlijke gerechten vormen. De bevolking van het eiland ontvangt je met open armen en is erg gastvrij. Ook de minder bekende plekken zijn adembenemend mooi, zoals Xigia, het "kuuroord" bijvoorbeeld. Kortom: Zakynthos heeft álles in huis om je vakantie tot een succes te maken!

MEER INFO EN RESERVEREN

RESERVEER HIER EEN TRANSAVIA HOLIDAYS VOOR DE SCHERPSTE PRIJS

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

JEWELS IN TRAVEL GRIEKENLAND

Ik ben bezig om een selectie te maken van eco bewuste hotels met onder laadpaal in Griekenland. Kleinschalige als het kan iets bijzonders. Vooral ook op de kleine eilanden Paros, Naxos, Mykonos, Levkas, Santorini. en nog vele andere. Ik word heel blij als er ook een mooie video is om u als klant te inspireren.

MEER INFO

DUURZAAM VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op naar mooie schepen

Openingstijden:

 

Wij zijn gesloten en blijven lid van het ANVR en SGR tot 31 december 2022

ANVR Calamiteitenfonds SGR