CRUISE AROUND THE WORLD OP DE VASCA DA GAMA TAHITI-VALPARAISO

CRUISE AROUND THE WORLD OP DE VASCA DA GAMA TAHITI-VALPARAISO

Tahiti • Moorea • Gambier • Pitcairn Islands • Easter Island • Robinson Crusoe Island • Valparaíso

IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

Mijn doel als Mister 3 Sixty van deze Cruise around the world is natuurlijk genieten van de 31 verschillende landen en het aanleggen in 73 verschillende havens.Maar de uitdaging wordt om  aandacht te krijgen door  73 korte video's in 360 graden te maken die bekeken kunnen worden via You Tube, Facebook en de websites. Verder op de VR bril en als presentatie gebruikt kan worden via Thinglink. De organisatie wordt door de beste cruise specialist in Nederland Captain Cruise gedaan in samenwerking van Nicko Cruise uit Duitsland.

MET MISTER 3 SIXTY VAN TAHITI NAAR VALPARAISO deel 5

MET MISTER 3 SIXTY VAN TAHITI NAAR VALPARAISO deel 5

We varen verder naar Moorea, een idyllisch eiland met weelderige groene bergen, turquoise lagunes en ongerepte koraalriffen.We kunnen geniet van activiteiten zoals snorkelen, wandelen naar watervallen en het verkennen van oude archeologische vindplaatsen.

Gambier Archipel, een afgelegen parel in Frans-Polynesië, biedt rust en een prachtige onderwaterwereld. Ontdek verborgen baaien, historische kerken en de rijke Polynesische geschiedenis van de eilanden.

De Pitcairneilanden, een afgelegen Brits overzees gebied, zijn beroemd om hun ongerepte natuur en rijke maritieme geschiedenis. Bezoek Pitcairn Island, de thuisbasis van de nakomelingen van de Bounty-muiters, en ervaar de authentieke eilandcultuur.

Easter Island, een mysterieus eiland in Chili, is wereldberoemd om zijn Moai-beelden. Verken de oude archeologische sites, geniet van adembenemende uitzichten en leer over de fascinerende Polynesische cultuur.

Robinson Crusoe Island, voorheen bekend als Juan Fernández, is een betoverend Chileens eiland met steile kliffen, verborgen baaien en een rijke biodiversiteit. Ontdek de natuurlijke schoonheid en de geschiedenis van deze legendarische bestemming.

Deel 5 van mijn cruise eindigt in Valparaíso, een kleurrijke havenstad in Chili, bekend om zijn steile straten, historische architectuur en bohemien sfeer. Verken de kunstgalerijen, proef de heerlijke Chileense keuken en bewonder de adembenemende uitzichten over de Stille Oceaan.

.

 

CRUISE AROUND THE WORLD DEEL 5

Bekijk op deze digitale route kaart per dag waar ik ben, naar toe ga of ben geweest. Je vindt er alle havenplaatsen in 3D en mooie video's van de bestemmingen.

Welkom op de op deze cruise presentatie. Ik wil u graag uitleggen hoe u het maximale uit deze Google Earth kaart kan halen.
Rechts onder ziet u de knoppen welke u kan gebruiken. Klik op de – of + voor het vergroten of verkleinen. Klik op 3D, de luchthaven gaat nu draaien, klik weer op 2D en op het mannetje de blauwe lijnen is streetview, klik op de pijlen om er door te lopen. Ziet u blauwe cirkels dit zijn 360 graden foto’s. klik links boven om weer terug te gaan.
Rechts onder ziet u de inhoudsopgave klik op het linkse pijltje om de presentatie te starten blijf klikken om alles te zien. De hartjes zijn de bezienswaardigheden maak ook hier gebruik van de Google street en de blauwe cirkels. Wij wensen u veel kijk plezier

CRUISE AROUND THE WORLD DEEL 5
LUISTER NAAR  EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

LUISTER NAAR EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

Gebruik de linkermuis knop om naar recht of links te kijken.Klik op het vierkantje rechtboven voor een volledig beeld, klik op de pijlen om er snel door heen te lopen.

Luister naar de tekst voor de informatie.

Gambier luisteren
 
paaseiland luisteren
 
Robinson eiland luisteren
 
valparaiso luisteren
 

                           (advertentie)

 

Last Minute Zonvakanties Eliza Was Here

                     (advertentie)

 

                   (advertentie)

 

                          (advertentie)