MISTER 3 SIXTY CRUISE ROUND THE WORLD VAN DUBAI NAAR SINGAPORE DEEL 2

MISTER 3 SIXTY CRUISE ROUND THE WORLD VAN DUBAI NAAR SINGAPORE DEEL 2

 Dubai - Khasab - Bombay - Goa - Colombo - Trincomalee - Langkawi - Georgetown / Penang - Port Kelang - Singapore

 
IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

Mijn doel als Mister 3 Sixty van deze Cruise around the world is natuurlijk genieten van de 31 verschillende landen en het aanleggen in 73 verschillende havens.Maar de uitdaging wordt om  aandacht te krijgen door  73 korte video's in 360 graden te maken die bekeken kunnen worden via You Tube, Facebook en de websites. Verder op de VR bril en als presentatie gebruikt kan worden via Thinglink. De organisatie wordt door de beste cruise specialist in Nederland Captain Cruise gedaan in samenwerking van Nicko Cruise uit Duitsland.

VAN DUBAI NAAR SINGAPORE IN 21 DAGEN, DEEL 2 MET DE VASCO DA GAMA

VAN DUBAI NAAR SINGAPORE IN 21 DAGEN, DEEL 2 MET DE VASCO DA GAMA

Na mijn verkenning van Dubai, stappen we aan boord voor het volgende hoofdstuk van onze reis. We varen naar Khasab, waar de fjorden van Oman ons verwelkomen met hun indrukwekkende schoonheid.

Vervolgens zetten we koers naar Bombay, een stad die bruist van energie en diversiteit, waar we worden ondergedompeld in de kleuren en smaken van India.

Onze volgende stop brengt ons naar Goa, bekend om zijn zonovergoten stranden en Portugese erfgoed, voordat we aankomen in Cochin, waar de geschiedenis van Kerala en zijn handel met de wereld tot leven komt.

We gaan verder naar Colombo, waar we de levendige cultuur van Sri Lanka ontdekken, en Trincomalee, een oase van natuurlijke schoonheid en maritieme geschiedenis.

Onze reis brengt ons naar Langkawi, een archipel van betoverende eilanden met ongerepte stranden en weelderige regenwouden, en naar Georgetown/Penang, waar we genieten van de smaken van Maleisische keuken en koloniale charme.

Tot slot bereiken we Port Kelang, de poort naar Kuala Lumpur's moderne skyline en rijke culturele erfenis, voordat we eindigen in Singapore, waar traditie en innovatie samenkomen in een stad die nooit slaapt.

VERTREK  10/11 TOT 30/11 CRUISE ONLY € 1899

VRAAG OFFERTE

DIGITALE ROUTE DUBAI -SINGAPORE

Bekijk op deze digitale route kaart per dag waar ik ben, naar toe ga of ben geweest. Je vindt er alle havenplaatsen in 3D en mooie video's van de bestemmingen.

Welkom op de op deze cruise presentatie. Ik wil u graag uitleggen hoe u het maximale uit deze Google Earth kaart kan halen.
Rechts onder ziet u de knoppen welke u kan gebruiken. Klik op de – of + voor het vergroten of verkleinen. Klik op 3D, de luchthaven gaat nu draaien, klik weer op 2D en op het mannetje de blauwe lijnen is streetview, klik op de pijlen om er door te lopen. Ziet u blauwe cirkels dit zijn 360 graden foto’s. klik links boven om weer terug te gaan.
Rechts onder ziet u de inhoudsopgave klik op het linkse pijltje om de presentatie te starten blijf klikken om alles te zien. De hartjes zijn de bezienswaardigheden maak ook hier gebruik van de Google street en de blauwe cirkels. Wij wensen u veel kijk plezier

KIJK HIER

DIGITALE ROUTE DUBAI -SINGAPORE
DUBAI -SINGAPORE

DUBAI -SINGAPORE

21 dagen | Dubai • Oman • India • Sri Lanka • Maleisië • Singapore

Na een tussenstop in het Sultanaat Oman vertrekt de VASCO DA GAMA eerst naar India en neemt je mee op een adembenemende ontdekkingsreis door Azië. De metropool Mumbai, het wereldberoemde mausoleum van de Taj Mahal en het kleurrijke voormalige hippiebolwerk Goa laten je heel verschillende aspecten van de Zuid-Aziatische staat zien. Bezoeken aan de wereldberoemde tandentempel van Kandy in Sri Lanka en sprakeloze verbazing over de wolkenkrabbers in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur zullen deel uitmaken van uw gevarieerde dagelijkse reisroutine. Opgewonden zijn!

VERTREK  10/11 TOT 30/11 CRUISE ONLY € 1899

VRAAG OFFERTE AAN
LUISTER NAAR  EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

LUISTER NAAR EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

Gebruik de linkermuis knop om naar recht of links te kijken.Klik op het vierkantje rechtboven voor een volledig beeld, klik op de pijlen om er snel door heen te lopen.

Luister naar de tekst voor de informatie.

Goa, luisteren
 
mumbai luisteren
 
colombo luisteren
 
langkawi luisteren
 
Kuala Lumpur luisteren
 
SINGAPORE LUISTEREN
 
CRUISE OM DE WERELD IN 148 DAGEN MET MISTER 3 SIXTY

CRUISE OM DE WERELD IN 148 DAGEN MET MISTER 3 SIXTY

Gebruik de muisknop om het beeld te ververgroten dat kan heel ver zodat je in de havens kan kijken waar het schip ligt. Klik op de buttons en bekijk de route, de video's en de 360 graden foto's die ik al op deze kaart gemonteerd heb. Wil jij een stuk meevaren dat kan de cruise is in verschillende  stukken geknipt.

 

 

De diensten die tijdens uw reis worden aangeboden
Cruise in de geboekte hutcategorie
Nicko cruises volpension  
Nicko Cruises cruisemanagement
Duitstalige lokale gids tijdens de excursies (dit kan niet op alle bestemmingen worden gegarandeerd, in deze gevallen Engelstalige gids)
Engelstalige service aan boord
Entertainmentprogramma en lezingen over de bezochte landen aan boord
Kinderopvang en een groot kindergedeelte, verdeeld over twee dekken met binnen- en buitenruimtes
Comfortabel Whisper-audiosysteem op alle excursies van Nicko Cruises
Gebruik van de fitnessruimte, zwembaden, buitensportgedeelte en spagedeelte met sauna  
Reisdocumenten
Bagageservice tussen aanlegsteiger en hut voor in- en uitstappen
Alle haven- en passagierskosten


Aanvullende diensten
Aankomst en vertrek
Klassiek drankenarrangement op zeereizen met VASCO DA GAMA: € 660 p. P.  
Premium drankpakket op zeereizen met VASCO DA GAMA: € 1.060 p. P.  
Non-alcoholisch drankenpakket voor kinderen en tieners op zeereizen met VASCO DA GAMA: € 280 p. P.  
Verzekering
Volledige verzekering
Reisannuleringsverzekering
Reisziektekostenverzekering

             (advertentie)

 

                   (advertentie)

 

                        (advertentie)

 

Maleisië reizen

                (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje