cruise om de wereld met de vasco da gama valparaiso- montevideo deel 6

cruise om de wereld met de vasco da gama valparaiso- montevideo deel 6

Valparaíso Puerto Montt • Castro • The fijords of Chile • Puerto Natales • Punta Arenas • Ushuaia • Falkland Islands • Puerto Madryn • Mar del Plata • Montevideo

IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

Mijn doel als Mister 3 Sixty van deze Cruise around the world is natuurlijk genieten van de 31 verschillende landen en het aanleggen in 73 verschillende havens.Maar de uitdaging wordt om  aandacht te krijgen door  73 korte video's in 360 graden te maken die bekeken kunnen worden via You Tube, Facebook en de websites. Verder op de VR bril en als presentatie gebruikt kan worden via Thinglink. De organisatie wordt door de beste cruise specialist in Nederland Captain Cruise gedaan in samenwerking van Nicko Cruise uit Duitsland.

Valparaíso: Een kleurrijke havenstad in Chili, bekend om zijn steile straten, kunstscène en Victoriaanse architectuur.

Puerto Montt: Gelegen aan de rand van het Chileense merengebied, beroemd om zijn natuurlijke schoonheid en Duitse invloeden.

Castro: Hoofdstad van het eiland Chiloé, beroemd om zijn palafitos (paalwoningen), traditionele kerken en cultuur.

The Fjords of Chile: Spectaculaire fjorden langs de kust van Chili, met adembenemende landschappen van fjorden, gletsjers en bergen.

Puerto Natales: Een poort naar het Torres del Paine National Park, met zijn iconische granieten pieken en prachtige landschappen.

Punta Arenas: Gelegen aan de Straat Magellaan, bekend om zijn rijke geschiedenis als poort naar Antarctica en de Patagonische wildernis.

Ushuaia: De meest zuidelijke stad ter wereld, gelegen aan het einde van de wereld in Argentinië, omringd door bergen en het Beaglekanaal.

Falklandeilanden: Een afgelegen archipel in de Zuidelijke Atlantische Oceaan, bekend om zijn wilde dieren, zoals pinguïns en albatrossen, en de Falklandoorloggeschiedenis.

Puerto Madryn: Gelegen aan de Patagonische kust, een belangrijke plek voor walvisobservatie en toegangspoort tot het schiereiland Valdés.

Mar del Plata: Een populaire badplaats in Argentinië, beroemd om zijn stranden, architectuur en levendige culturele scene.

Montevideo: De hoofdstad van Uruguay, met zijn mix van koloniale en moderne architectuur, bruisende markten en rijke geschiedenis.

 
Dit is een prachtige route die een mix biedt van natuurlijke schoonheid, historische ontdekkingen en culturele verkenningen langs de Zuid-Amerikaanse kustlijn.

CRUISE AROUD THE WORLD DEEL 6

Bekijk op deze digitale route kaart per dag waar ik ben, naar toe ga of ben geweest. Je vindt er alle havenplaatsen in 3D en mooie video's van de bestemmingen.

Welkom op de op deze cruise presentatie. Ik wil u graag uitleggen hoe u het maximale uit deze Google Earth kaart kan halen.
Rechts onder ziet u de knoppen welke u kan gebruiken. Klik op de – of + voor het vergroten of verkleinen. Klik op 3D, de luchthaven gaat nu draaien, klik weer op 2D en op het mannetje de blauwe lijnen is streetview, klik op de pijlen om er door te lopen. Ziet u blauwe cirkels dit zijn 360 graden foto’s. klik links boven om weer terug te gaan.
Rechts onder ziet u de inhoudsopgave klik op het linkse pijltje om de presentatie te starten blijf klikken om alles te zien. De hartjes zijn de bezienswaardigheden maak ook hier gebruik van de Google street en de blauwe cirkels. Wij wensen u veel kijk plezier

kijk hier

CRUISE AROUD THE WORLD DEEL 6
LUISTER NAAR  EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

LUISTER NAAR EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

Gebruik de linkermuis knop om naar recht of links te kijken.Klik op het vierkantje rechtboven voor een volledig beeld, klik op de pijlen om er snel door heen te lopen.

Luister naar de tekst voor de informatie.

reserveer een excursie wordt aan gewerkt
 
castro luisteren
 
Puerto Natales luisteren
 
Ushuaia, luisteren
 
mar del plata luisteren
 

                 (advertentie)

 

Last Minute Zonvakanties Eliza Was Here

                     (advertentie)

 

                      (advertentie)

 

Last minute vakanties

                       (advertentie)

 
CRUISE OM DE WERELD IN 148 DAGEN MET MISTER 3 SIXTY

CRUISE OM DE WERELD IN 148 DAGEN MET MISTER 3 SIXTY

Gebruik de muisknop om het beeld te ververgroten dat kan heel ver zodat je in de havens kan kijken waar het schip ligt. Klik op de buttons en bekijk de route, de video's en de 360 graden foto's die ik al op deze kaart gemonteerd heb. Wil jij een stuk meevaren dat kan de cruise is in verschillende  stukken geknipt.

 

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje