MISTER 3 SIXTY HEEFT EEN DIGITALE SCHEEPSTOUR OVER DE OCEANIA MARINA GEMAAKT.

MISTER 3 SIXTY HEEFT EEN DIGITALE SCHEEPSTOUR OVER DE OCEANIA MARINA GEMAAKT.

De Oceania Marina staat bekend om haar verfijnde sfeer, buitengewone culinaire aanbod, en haar inzet voor een verrijkende cruise-ervaring die gericht is op volwassen reizigers die op zoek zijn naar een meer verfijnde en rustige vakantie op zee.

afvaarten en info
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

MAAK NU EEN DIGITALE SCHEEPSWANDELING IN 360 GRADEN

MAAK NU EEN DIGITALE SCHEEPSWANDELING IN 360 GRADEN

Gebruik de linker muisknop om naar links of rechts te kijken. Klik op de buttons vor meer informatie en verder te kijken. gebruik het rechter vierkantje voor een volledig beeld/ik wens u veel kijk plezier.

DE OCEANIA MARINA IS EEN LUXUEUS CRUISESCHIP

DE OCEANIA MARINA IS EEN LUXUEUS CRUISESCHIP

De Oceania Marina is een luxueus cruiseschip dat bekend staat om zijn elegante ontwerp en uitzonderlijke gastervaring. Gelanceerd in 2011 door Oceania Cruises, is dit schip ontworpen om een meer persoonlijke en intieme sfeer te bieden dan grotere schepen, met een capaciteit van ongeveer 1.250 passagiers.

De Marina onderscheidt zich door haar verfijnde ambiance en de nadruk op culinaire uitmuntendheid. Het schip heeft meerdere eetgelegenheden, waaronder het hoofdrestaurant genaamd The Grand Dining Room, en gespecialiseerde restaurants zoals Red Ginger voor Aziatische keuken en Jacques, een Frans restaurant onder toezicht van de beroemde chef Jacques Pépin.

 

De hutten op de Marina zijn ruim en goed uitgerust, variërend van comfortabele verandah hutten tot de weelderige Owner’s Suites, die zijn ingericht met meubels van het befaamde Ralph Lauren Home. Elk aspect van de hutten is ontworpen voor comfort en luxe, met voorzieningen zoals marmeren badkamers en designer toiletartikelen.

Naast gastronomische maaltijden biedt de Marina een reeks activiteiten en entertainmentopties. Het schip beschikt over een uitgebreide spa, een fitnesscentrum, en meerdere zwembaden en hot tubs. Voor culturele verrijking biedt het programma aan boord lezingen van experts, kookdemonstraties en kunstworkshops.

 
 

De itineraries van de Marina zijn gericht op bestemmingen die rijk zijn aan cultuur en geschiedenis, met vaarroutes die de Middellandse Zee, Noord-Europa, de Baltische staten, en soms ook Zuid-Amerika en de Stille Oceaan omvatten. Elke cruise benadrukt diepgaande verkenningen van elke haven, vaak met overnachtingen zodat gasten de lokale cultuur grondiger kunnen ervaren.

Al met al staat de Oceania Marina bekend om haar verfijnde sfeer, buitengewone culinaire aanbod, en haar inzet voor een verrijkende cruise-ervaring die gericht is op volwassen reizigers die op zoek zijn naar een meer verfijnde en rustige vakantie op zee.

nog meer info
 
 

                (advertentie)

 

                    (advertentie)

 

Last Minute Zonvakanties Eliza Was Here

                       (advertentie)

 

                       (advertentie)

 
 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje