MAAK EERST EEN VIRTUELE TOUR IN 360 GRADEN/VR  OVER DE DISNEY WISH

MAAK EERST EEN VIRTUELE TOUR IN 360 GRADEN/VR OVER DE DISNEY WISH


De Disney Wish is het nieuwste en vijfde schip in de Disney Cruise Line-vloot, onderdeel van The Walt Disney Company. Gelanceerd in juni 2022, vertegenwoordigt dit schip de volgende stap in luxe, innovatie en magie op zee. De Disney Wish biedt een unieke ervaring die zowel de klassieke charme van Disney als moderne technologieën en voorzieningen combineert. Dit uitgebreide verslag zal ingaan op de verschillende aspecten van de Disney Wish, waaronder de faciliteiten, entertainmentopties, eetgelegenheden en thematische elementen die het schip zo bijzonder maken.

BEKIJK DE 360 GRADEN PRESENTATIE GEBRUIK DE LINKER MUISKNOP OM NAAR RECHTS EN LINKS TE KIJKEN.

Klik op de buttons voor de informatie envideo's op de oranje buttons om verder te kijken.

MEER INFO
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

DE DISNEY WISH; EEN MAGISCHE ERVARING OP ZEE

DE DISNEY WISH; EEN MAGISCHE ERVARING OP ZEE

De Disney Wish is het nieuwste en vijfde schip in de Disney Cruise Line-vloot, onderdeel van The Walt Disney Company. Gelanceerd in juni 2022, vertegenwoordigt dit schip de volgende stap in luxe, innovatie en magie op zee. De Disney Wish biedt een unieke ervaring die zowel de klassieke charme van Disney als moderne technologieën en voorzieningen combineert. Dit uitgebreide verslag zal ingaan op de verschillende aspecten van de Disney Wish, waaronder de faciliteiten, entertainmentopties, eetgelegenheden en thematische elementen die het schip zo bijzonder maken.

Ontwerp en Architectuur
Het ontwerp van de Disney Wish is geïnspireerd door de tijdloze charme van klassieke sprookjes, gecombineerd met moderne luxe. Het schip heeft een lengte van ongeveer 341 meter en kan meer dan 4.000 passagiers vervoeren, met een bemanning van ongeveer 1.555 personen. Het interieur is elegant en verfijnd, met prachtige details die refereren aan Disney-verhalen en -karakters.

Centrale Atrium
Het centrale atrium, ook wel bekend als het Grand Hall, is het hart van de Disney Wish. Het is ontworpen als een betoverende kasteelhal, met een majestueuze trap, kristallen kroonluchters en een standbeeld van Assepoester. Dit gebied dient als de perfecte plek voor ontmoetingen met Disney-personages en speciale evenementen.

 

MEER INFO
 

Accommodaties
De Disney Wish biedt een breed scala aan accommodaties om aan de behoeften van alle passagiers te voldoen, van luxe suites tot comfortabele binnenhutten.

Luxe Suites
De meest luxueuze suites aan boord zijn de Tower Suites, geïnspireerd door het verhaal van Rapunzel. Deze suites bieden een spectaculair uitzicht en zijn uitgerust met de nieuwste voorzieningen, waaronder ruime woonkamers, meerdere badkamers en privébalkons.

Familiehutten
De familiehutten zijn ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. Ze bieden voldoende ruimte voor gezinnen, met aparte slaapgedeeltes voor ouders en kinderen, evenals tal van opbergmogelijkheden. Veel van deze hutten hebben ook een privébalkon met uitzicht op de oceaan

 
 

Eetgelegenheden
De Disney Wish beschikt over een breed scala aan eetgelegenheden die een verscheidenheid aan culinaire ervaringen bieden, van casual dining tot verfijnde gastronomische maaltijden.

Arendelle: A Frozen Dining Adventure
Deze eetgelegenheid biedt een meeslepende ervaring geïnspireerd door Disney's "Frozen". Passagiers kunnen genieten van een diner met live-entertainment en interacties met personages zoals Anna, Elsa, Kristoff en Olaf, terwijl ze genieten van de Scandinavisch geïnspireerde gerechten.

Worlds of Marvel
Dit is de eerste Marvel-diningervaring op zee. Gasten kunnen genieten van een interactieve maaltijd met hun favoriete Marvel-superhelden en -schurken. Het menu biedt een verscheidenheid aan gerechten die zijn geïnspireerd door de verschillende Marvel-werelden.

1923
Vernoemd naar het oprichtingsjaar van The Walt Disney Company, biedt 1923 een elegante eetervaring die hulde brengt aan het gouden tijdperk van Hollywood. Het restaurant combineert klassieke Californische gerechten met een moderne twist.

 
 

Entertainment en Activiteiten
De Disney Wish biedt een breed scala aan entertainmentopties en activiteiten voor passagiers van alle leeftijden.

Aquamouse
De Aquamouse is de eerste Disney-attractie op zee. Deze waterachtbaan combineert spannende ritten met speciale effecten en animaties, geïnspireerd door de Mickey Mouse-tekenfilms.

Walt Disney Theatre
Dit theater biedt Broadway-waardige producties met verbluffende sets, kostuums en speciale effecten. Populaire shows zijn onder andere bewerkingen van Disney-klassiekers zoals "The Little Mermaid" en "Aladdin".

Oceaneer Club
Voor de jongste passagiers is er de Oceaneer Club, een uitgebreide speel- en leeromgeving die is ontworpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De club biedt interactieve ruimtes geïnspireerd door Marvel, Star Wars en andere Disney-thema's.

Wellness en Ontspanning
Naast het uitgebreide entertainmentaanbod biedt de Disney Wish ook tal van mogelijkheden voor ontspanning en wellness.

Senses Spa
De Senses Spa biedt een breed scala aan behandelingen, van massages tot schoonheidsbehandelingen. De spa beschikt over luxe faciliteiten zoals stoombaden, sauna's en een ontspanningsruimte met uitzicht op de oceaan.

Volwassenen-Exclusieve Gebieden
Voor volwassenen zijn er exclusieve gebieden zoals Quiet Cove, een rustige plek met een zwembad, bar en lounges, en de Star Wars: Hyperspace Lounge, een chique bar met een sterrenstelsel-thema.

Conclusie
De Disney Wish biedt een ongeëvenaarde cruise-ervaring die de magie van Disney combineert met luxe en innovatie. Met zijn uitgebreide faciliteiten, thematische eetgelegenheden, eersteklas entertainment en tal van activiteiten voor passagiers van alle leeftijden, is de Disney Wish een droom die uitkomt voor elke Disney-fan en een perfecte keuze voor een onvergetelijke vakantie op zee.
 
 

 
 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje