MAAK EEN DIGITALE 360 TOUR DOOR DE YACHT CLUB OP DE DUURZAMERE MSC EURIBIA

MAAK EEN DIGITALE 360 TOUR DOOR DE YACHT CLUB OP DE DUURZAMERE MSC EURIBIA

Welkom aan boord van de MSC Euribio, waar luxe en exclusiviteit samenkomen in de Yacht Club. Als lid van de Yacht Club geniet u van een ongeëvenaarde cruise-ervaring, compleet met exclusieve toegang tot privéruimtes zoals de Top Sail Lounge en het One Pool Deck. Laat onze toegewijde butlers u verwennen met 24/7 service, terwijl u verblijft in ruime suites met privébalkons. Geniet van VIP-voordelen zoals prioritaire inscheping, exclusieve excursies en gastronomische diners in het MSC Yacht Club Restaurant. Ontspan en verjong in ons privézwembad en zonnedek, terwijl ons attente personeel voor al uw wensen zorgt. Stap aan boord van de MSC Euribo en ontdek de ultieme luxe van de Yacht Club.
 
 

MEER INFO EN PRIJZEN
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

Hier zijn enkele specifieke extra's die leden van de Yacht Club op de MSC Euribia kunnen verwachten:

Hier zijn enkele specifieke extra's die leden van de Yacht Club op de MSC Euribia kunnen verwachten:

 

Exclusieve ruimtes: Leden van de Yacht Club hebben toegang tot exclusieve ruimtes aan boord van de MSC Fantasia, zoals de Top Sail Lounge en het One Pool Deck. Deze gebieden bieden een luxe en intieme sfeer, weg van de drukte van de rest van het schip.


Butlerservice: Yacht Club-leden worden bediend door speciaal opgeleide butlers die 24/7 beschikbaar zijn om aan al hun behoeften te voldoen. Dit omvat het regelen van excursies, reserveringen maken voor restaurants, en zelfs het regelen van privé-evenementen aan boord.
Luxe accommodaties: Leden van de Yacht Club verblijven in ruime en elegant ingerichte suites met privébalkons. Deze accommodaties bieden een hoog niveau van comfort en privacy, met extra voorzieningen zoals luxe beddengoed en badproducten.


VIP-behandeling: Yacht Club-leden genieten van VIP-voordelen, waaronder prioritaire inscheping en ontscheping bij havens van vertrek en aankomst. Ze hebben ook toegang tot exclusieve excursies en evenementen, zowel aan boord als aan wal.
Dedicated conciërgeservice: Leden hebben toegang tot een toegewijde conciërge die hen helpt met alle aspecten van hun cruise-ervaring, van het regelen van speciale verzoeken tot het bieden van aanbevelingen voor activiteiten en dinerreserveringen.


Exclusieve dining: Leden van de Yacht Club hebben toegang tot exclusieve restaurants, waaronder het MSC Yacht Club Restaurant, waar ze kunnen genieten van gastronomische gerechten in een intieme setting, weg van de drukte van de belangrijkste eetgelegenheden aan boord.


Privézwembad en zonnedek: Yacht Club-leden hebben toegang tot een privézwembad en zonnedek, waar ze kunnen ontspannen in luxe ligstoelen en genieten van verfrissende drankjes en hapjes geserveerd door het attente personeel.
Deze extra's dragen bij aan een buitengewone cruise-ervaring voor leden van de Yacht Club aan boord van de MSC Euribio, waardoor ze kunnen genieten van een ongeëvenaard niveau van comfort, luxe en service.
 
 

MEER INFO
MAAK EEN WANDELING IN 360 GRADEN DOOR DE MSC EURIBIA YACHT CLUB

MAAK EEN WANDELING IN 360 GRADEN DOOR DE MSC EURIBIA YACHT CLUB

Open hier op de website de presentatie door deze te starten. Gebruik de linker muisknop om naar rechts of links te kijken. Klik op de groene buttons voor informatie, bekijk de video en vervolg de wandeling door te brlijven klikken op de oranje pijlen Maak een foto van de QR code met de telefoon en maak een wandeling door de Yacht Club. Of ga via de VR bril naar deze website en bekijk de de presentatie echt in 360 graden een ware belevenis.

WINTER 2024

WINTER 2024
 

WINTER 24/25

WINTER 24/25
 

DE MOOISTE SUITE OP DE MSC EURIBIA

 
 
 
 

ER IS EEN YACHT CLUB OP DE VOLGENDE MSC SCHEPEN...

MSC-Grandiosa, MSC Bellissima.MSC Divina.

MSC Fantasia. MSC Meraviglia. MSC Preziosa

MSC Seaside. MSC Seaview.

MEER INFO
 
DE DUURZAME STAPPEN VAN DE CRUISE-REDERIJ MSC UIT ITALIE VOOR DE TOEKOMST

DE DUURZAME STAPPEN VAN DE CRUISE-REDERIJ MSC UIT ITALIE VOOR DE TOEKOMST

MSC Cruises heeft Wereld Oceanen Dag uitgekozen om haar duurzaamheidsrapport 2021 te publiceren. Hoewel het afgelopen jaar opnieuw in het teken stond van de uitdagingen die de pandemie met zich meebracht, heeft MSC Cruises naar eigen zeggen aanzienlijke vooruitgang weten te boeken in haar duurzaamheidspraktijken.

Het duurzaamheidsactieplan van MSC Cruises, dat werd ontwikkeld met de actieve betrokkenheid van medewerkers en externe partners, stelt zes belangrijke werkstromen binnen het bedrijf vast: de overgang naar een netto nuluitstoot, hulpbrongebruik en afval kritisch bekijken, ondersteuning van eigen mensen, investeren in duurzaam toerisme, het bouwen van groenere terminals, en duurzaam inkopen. Aan de acties in het plan zijn doelstellingen gekoppeld, met meetbare targets. Waar mogelijk zijn deze afgestemd op relevante, door de sector goedgekeurde meetwaarden. Deze zes belangrijke werkstromen vallen onder vier focusgebieden van het bedrijf op het gebied van duurzaamheid: Planeet, Mensen, Plaats en Inkoop.

De duurzaamheidsadviesraad voor de cruise divisie van de MSC Group, waaronder het merk MSC Cruises valt, staat onder voorzitterschap van uitvoerend voorzitter Pierfrancesco Vago. De raad moet verzekeren dat de duurzaamheidsstrategie relevant blijft en de voortgang ervan beoordelen, aangestuurd en ondersteund door het duurzaamheidsteam van het bedrijf.

Pierfrancesco Vago, uitvoerend voorzitter van de cruise divisie van de MSC Group, zegt het volgende:

“Terwijl we ons een weg baanden door de buitengewone turbulentie van de afgelopen twee jaar, zijn we ons blijven concentreren op duurzame bedrijfspraktijken en op de bescherming van onze gasten, werknemers en de gemeenschappen waarin we actief zijn. Vandaag erkennen we meer dan ooit het vitale belang van ons milieu en een gezonde en leefbare planeet. We zijn vastbesloten om onze langetermijndoelstelling van nul-impact cruiseoperaties tegen 2050 te bereiken en we zijn goed gevorderd op deze reis.

Tegelijkertijd investeren we als bedrijf en als sector zwaar in de versnelde ontwikkeling van milieutechnologieën en -oplossingen die nog niet bestaan om deze doelstellingen haalbaar te maken. We moeten erkennen dat we voor dit streven ook de volledige inzet van regeringen en andere publieke en private entiteiten nodig hebben om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat aan land de juiste infrastructuur bestaat en dat groene brandstoffen op schaal beschikbaar komen voor onze schepen over de hele wereld. Dat kunnen we niet alleen.”

Linden Coppell, duurzaamheidsdirecteur bij MSC Cruises, voegt hieraan toe: “De geschiktheid en relevantie van onze duurzaamheidsstrategie en actieplannen zijn bevestigd in een materialiteitsbeoordeling waarbij medewerkers, gasten en andere belangrijke externe stakeholders waren betrokken en die ons helpt om prioriteiten te stellen in onze duurzaamheidsthema’s. Voor elk van deze thema’s hebben we duidelijke meetwaarden vastgesteld waaraan we de vooruitgang kunnen afmeten. In onze toekomstige jaarlijkse duurzaamheidsrapporten zullen we verantwoording moeten afleggen met betrekking tot het behalen van onze targets.”

In 2021 is er vooruitgang geboekt op alle terreinen van het duurzaamheidsactieplan van MSC Cruises. Dit zijn de hoogtepunten:

PLANEET

Overgang naar netto nuluitstoot

Energiezuinige activiteiten binnen de hele vloot ondersteunen het streven naar een netto nuluitstoot. In 2021 heeft MSC Cruises geavanceerde proeven gedaan met maatregelen op het gebied van energie-efficiëntie op de MSC Grandiosa. Hierdoor is de uitstoot met 8% gedaald ten opzichte van de ontwerpprestaties.  Het doel is om deze maatregelen ook in de rest van de vloot door te voeren.

MSC Cruises streeft ernaar de uitstoot van SOx, NOx en fijnstof te beperken, met name in havens. Eind 2021 waren 14 van haar schepen voorzien van hybride systemen voor de reiniging van uitlaatgassen, waardoor de SOx-uitstoot met 98% is gedaald. De drie nieuwste schepen zijn uitgerust met selectieve katalysatoren, die NOx omzetten in onschadelijke stikstof en water.

Eind 2021 beschikten zeven van de 19 schepen, waaronder alle nieuwe schepen, over walstroomcapaciteit. Dit maakt het mogelijk de motoren aan boord uit te schakelen, wat de uitstoot vermindert. MSC Cruises verplicht zich ertoe deze systemen te gebruiken wanneer er walstroom beschikbaar is.

 
 
Een belangrijke stap op weg naar koolstofneutraliteit is de samenwerking met technologieleveranciers om nieuwe energiesystemen en nieuwe brandstoffen met een lagere emissie of nuluitstoot te ondersteunen en te testen. Er wordt ook nauw samengewerkt met overheden om effectieve beleidsmaatregelen te stimuleren die een sectorbrede overgang ondersteunen.

Snelheid heeft een grote invloed op de uitstoot. In 2021 heeft MSC Cruises haar routes grondig herzien, wat heeft geleid tot een gemiddelde snelheidsvermindering van meer dan twee knopen in vergelijking met 2019. 

Hulpbrongebruik en afval kritisch bekijken

MSC Cruises streeft ernaar om het waterverbruik aan boord van elk schip met 3% per jaar te verminderen, door een combinatie van het monitoren van het gebruik, het installeren van waterbesparende technologieën en het opleiden en voorlichten van de bemanning.

Alle schepen van MSC Cruises zijn uitgerust met goedgekeurde en gecertificeerde ballastwaterbehandelingssystemen. In 2021 werd 100% van het ballastwater gefilterd en onderging het een UV-behandeling voordat het op zee werd geloosd, om te verzekeren dat het geen schadelijke aquatische organismen en ziekteverwekkers bevat die het lokale milieu kunnen aantasten.

MENSEN

Onze mensen ondersteunen

In 2021 is MSC Cruises blijven investeren in het welzijn van haar medewerkers, zowel aan boord als aan wal, om hen veilig te houden en fysiek en mentaal te ondersteunen. Ondanks de aanhoudende pandemie is MSC Cruises ook doorgegaan met haar uitgebreide opleidingsprogramma’s, zodat de teams aan verplichte systemen voldeden en voorbereid waren op de invoering van nieuwe technologieën en toekomstige veranderingen. Daarnaast bleef het zich inzetten voor het opbouwen van een gezonde en diverse werkcultuur in de hele onderneming.

PLAATS

Investeren in duurzaam toerisme

Het team voor excursies aan wal heeft in samenwerking met touroperators excursies uitgezocht die op sterke duurzaamheidsprincipes zijn gebaseerd. Deze excursies, die ‘Protectours’ worden genoemd, zijn speciaal ontworpen om haar gasten iets bij te brengen. Bij ongeveer 70% van deze excursies wordt transport met lage impact gebruikt, zoals wandelen, fietsen of kajakken, en vele van deze uitstapjes leveren een directe bijdrage aan het milieu door de bescherming van soorten of habitats te ondersteunen.

MSC Cruises is een partnerschap aangegaan met Travelife om training en capaciteitsopbouw te bieden aan alle touroperators waarmee we samenwerken. Travelife is een initiatief voor toeristische ondernemingen die zich inzetten voor duurzaamheid: haar gespecialiseerde indicatoren, gebaseerd op de industrienormen van het Global Sustainable Tourism Council, richten zich op de impact van de toeleveringsketen en de verantwoordelijkheden van touroperators.

MSC Cruises zet zich volledig in voor de bescherming van natuurlijke ecosystemen door initiatieven te ondersteunen die verantwoord en duurzaam toerisme bevorderen. Door middel van de MSC Foundation ondersteunen we de bescherming van wilde dieren en het herstel van habitats, met name voor soorten die in de oceaan leven, onder andere rond onze eilandbestemming Ocean Cay. Ook zijn we in 2021 een samenwerking aangegaan met verschillende NGO’s om nieuwe manieren te identificeren om aanvaringen met walvissen te voorkomen.

Het bouwen van groenere terminals

In 2021 is MSC Cruises doorgegaan met investeren in nieuwe, duurzame terminalfaciliteiten en is vooruitgang geboekt met de werkzaamheden aan diverse van deze terminals. De Durban Cruise Terminal in Zuid-Afrika is in december 2021 in gebruik genomen. Dit was de eerste Zuid-Afrikaanse haven waar weer gestart werd met het varen van MSC Cruises sinds het begin van de pandemie. In de zomer van 2021 is begonnen met de bouw van de nieuwe terminal voor MSC Cruises in Miami, waarbij sprake is van een uitgebreid milieu- en sociaal beheersysteem voor de bouw en daaropvolgende exploitatie van de terminal. Een derde nieuwe MSC Cruises-terminal is in aanbouw in Barcelona en zou in 2023 operationeel moeten zijn.

 
MSC Cruises streeft naar een LEED-certificering voor alle nieuwe terminals waarin wordt geinvesteerd. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) is een veelgebruikt wereldwijd beoordelingssysteem voor groene gebouwen. De strenge scoresystemen garanderen een hoge mate van efficiëntie bij het ontwerp en de exploitatie van gebouwen.

INKOOP

Duurzaam inkopen

In 2021 heeft MSC Cruises een nieuw intern comité in het leven geroepen dat ervoor moet zorgen dat de inkoopbenadering een positieve impact heeft op de samenleving en schade aan het milieu tot een minimum beperkt. Het comité bestaat uit de hoofden van de afdelingen Inkoop, Logistiek en Duurzaamheid en komt elke twee maanden bijeen om de operationele standaarden in onze hele toeleveringsketen te evalueren en specifieke kansen voor positieve verandering te identificeteren

Met dank aan  Miriam, oprichtster van Cruisereiziger.

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje