CRUISE OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE MET DE MSC SINFONIA MET DE LAAGSTE PRIJS GARANTIE

CRUISE OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE MET DE MSC SINFONIA MET DE LAAGSTE PRIJS GARANTIE

De MSC Sinfonia het schip is genoemd naar de muzikale term "sinfonia" en is een eerbetoon aan de symfonieën van grote componisten.

meer info
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

 
DE MSC SINFONIA INFORMATIE

DE MSC SINFONIA INFORMATIE

De MSC Sinfonia is een cruiseschip dat oorspronkelijk werd gebouwd in 2002 voor Festival Cruises en in 2004 werd overgenomen door MSC Cruises, een Italiaanse rederij. Het schip is genoemd naar de muzikale term "sinfonia" en is een eerbetoon aan de symfonieën van grote componisten.

Kenmerken en Geschiedenis:

Het schip werd gebouwd door Chantiers de l'Atlantique in Saint-Nazaire, Frankrijk, en heeft als thuishaven Panama-Stad, onder de vlag van Panama.
De MSC Sinfonia is een onderdeel van de Lirica-klasse van MSC Cruises.
Het schip werd in 2002 gelanceerd onder de naam MS European Stars en werd in 2005 omgedoopt tot MSC Sinfonia.
Van januari tot maart 2015 onderging het schip een uitgebreide renovatie als onderdeel van het "Renaissance-programma" van MSC, waarbij het werd verlengd tot 275 meter en modernere technologie en nieuwe faciliteiten werden toegevoegd. Het aantal passagiers werd verhoogd tot 2.680 met de toevoeging van ongeveer 200 extra hutten.
Interieur en Faciliteiten:

De MSC Sinfonia wordt gekenmerkt door een Europees Modern interieur, inclusief twee grote eetzalen, een zelfbedieningsbuffet, cafetaria, een showlounge van twee verdiepingen hoog, een discotheek, verschillende bars, een casino en een bibliotheek.
Op het lido-dek bevinden zich twee buitenzwembaden, twee jacuzzi's voor thalassotherapie en het Doremi-spraypark voor kinderen.
Het schip heeft elf dekken met toegankelijke faciliteiten voor passagiers, waarvan de meeste zijn vernoemd naar bekende componisten.
De gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan activiteiten, zoals een krachtige wandelbaan, minigolf, winkels, een spa met een stoomruimte, fitnessruimte, massagekamers, en een kapsalon.
Er zijn diverse eetgelegenheden aan boord, waaronder twee hoofdeetruimtes en een informeel buffetrestaurant met een breed scala aan gerechten en een uitstekende dessertstation.

Het schip heeft een brutotonnage van 65,542 ton.
Er zijn 1.554 passagiershutten beschikbaar, waarbij sommige hutten rolstoeltoegankelijk zijn.
De MSC Sinfonia heeft een bemanning van ongeveer 700 personen.
De MSC Sinfonia wordt voornamelijk ingezet voor cruises in de Middellandse Zee, maar heeft ook routes naar Zuid-Amerika en andere delen van de wereld. Het biedt een breed scala aan ervaringen, van ontspanning en wellness tot entertainment en avontuur, geschikt voor alle leeftijden​

 
BEKIJK DE MSC SINFONIA NU IN 360 GRADEN

BEKIJK DE MSC SINFONIA NU IN 360 GRADEN

Klik op het rechtse vlakje voor een volledig beeld gebruik de linker muis knop om naar links, recht en omhoog te kijken. Klik op de grijze cirkels als die zichtbaar zijn, zo kom je op andere plaatsen in 360 graden op de MSC Sinfonia

 
MSC SINFONIA ATHENE ATHENE
MSC SINFONIA ATHENE ATHENE

 Vaargebied   Middellandse Zee
 Route
 Athene (Piraeus) / Izmir / Istanbul / Corfu / Bari / Athene (Piraeus)

 
MSC SINFONIA VAN IZMIR NAAR IZMIR
MSC SINFONIA VAN IZMIR NAAR IZMIR

 Vaargebied    Middellandse Zee
 Route
 Izmir / Istanbul / Corfu / Bari / Athene (Piraeus) / Izmir

 
MSC SINFONIA VENETIE/VENETIE
MSC SINFONIA VENETIE/VENETIE

 Vaargebied  Middellandse Zee
 Route
 Marghera / Brindisi / Mykonos / Athene (Piraeus) / Zadar / Marghera

 

8 DAAGSE CRUISE OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE MSC SINFONIA

video, Cruise Oostelijke Middellandse zee, Msc Synfonia, Captain Cruise, reisbureau Schiebroek
🇮🇹 Brindisi | Millennia old harbour city
Mykonos VR Tour: Europe's Most Beautiful Island?
Piraeus | Greece
360° VR Acropolis of Athens Greece All About Viral Youtube Travel Videos
SPLIT, CROATIA (2023) | 10 BEST Things To Do In & Around Split
Venice Guided Tour in 360°: One Day in Venice (8K version)
CRUISE OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE MET DE SINFONIA

CRUISE OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE MET DE SINFONIA

Een cruise met de MSC Sinfonia die begint in Venetië en stopt in Brindisi, Mykonos-stad, Piraeus, Split, en terugkeert naar Venetië, zou een fascinerende route zijn die verschillende culturele en historische bezienswaardigheden omvat. Hier is een mogelijke beschrijving van deze route:

Vlieg vanaf Rotterdam Airport naar Brindisi
Brindisi, Italië: De volgende stop is Brindisi, een havenstad in de regio Apulië. Deze stad heeft een rijke geschiedenis en biedt bezoekers de kans om historische bezienswaardigheden zoals het Romeinse theater, de Tempel van San Giovanni al Sepolcro, en de prachtige kustlijn te verkennen.
Mykonos-stad, Griekenland: Vervolgens vaart het schip naar Mykonos-stad, een van de meest beroemde Griekse eilanden, bekend om zijn witgekalkte gebouwen, prachtige stranden en bruisende nachtleven. Bezoekers kunnen door de charmante straatjes slenteren, de iconische windmolens bezichtigen, of genieten van de zon op een van de vele stranden.
Piraeus (Athene), Griekenland: In Piraeus, de havenstad van Athene, kunnen passagiers de rijke geschiedenis en cultuur van Griekenland verkennen. Hoogtepunten zijn onder meer een bezoek aan de Akropolis, het Parthenon, en andere oude ruïnes in Athene.
Split, Kroatië: De cruise gaat verder naar Split, een stad aan de Dalmatische kust van Kroatië. Deze stad staat bekend om het Paleis van Diocletianus, een UNESCO-werelderfgoed, en biedt een prachtige mix van oude en middeleeuwse architectuur.

Venetië, Italië: De reis begint in Venetië, een stad bekend om zijn prachtige kanalen en historische architectuur. Passagiers kunnen genieten van de romantische sfeer, de historische bezienswaardigheden zoals het San Marcoplein en de Rialtobrug verkennen, of een gondelrit maken door de kanalen.

Door naar Brindisi voor de terugvlucht naar Rotterdam 

Deze route biedt een mix van historische en culturele ervaringen, prachtige landschappen en een kans om enkele van de meest pittoreske steden en eilanden in de Middellandse Zee te verkennen. Passagiers aan boord van de MSC Sinfonia kunnen ook genieten van de faciliteiten en entertainment aan boord terwijl ze van de ene bestemming naar de andere reizen.

Op deze route kan er ook opgestapt worden in Venetie, Athene en Split

meer info en prijzen
MAAK NU DE DIGITALE CRUISE

MAAK NU DE DIGITALE CRUISE

Beijk onze Google Earth kaart en bekijk alvast de vele hoogte punten van deze 8 daagse cruise met vertrek vanuit Rotterdam Airport

bekijken
 

Geniet samen van een unieke vakantie!

             (advertentie)

 

                     (advertentie)

 

                         (advertentie)

 

Rondreizen Amerika

                         (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje