KIES VOOR PLEZIER EN DUURZAMER , DAT IS CARNIVAL LINE, SPECIALIST VOOR  HET CARIBISCHE GEBIED

KIES VOOR PLEZIER EN DUURZAMER , DAT IS CARNIVAL LINE, SPECIALIST VOOR HET CARIBISCHE GEBIED

Choose Fun! Daar draait het allemaal om bij de Carnival Cruise Line. Hou je van actieve vakanties, flitsende shows, uitgebreide buffetmaaltijden, spelletjes, muziek van deze tijd en feesten tot in de vroege ochtend, dan is Carnival de juiste keuze. Zowel ’s avonds als ook overdag worden er volop programma’s, evenementen, wedstrijden, shows en andere activiteiten gepland. Overal komt de gezelligheid je tegemoet en er is altijd iets te beleven aan boord van een Carnival schip; maar heeft u geen zin, kunt u ook wegdromen op één van de vele ligbedden op het dek.

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

DE DUURZAMERE CARNIVAL MARDI GRAS

Ontdek de magie van het Caribisch gebied aan boord van Carnival's Mardi Gras, een schip dat staat voor innovatie en plezier. Gebouwd in 2021, is het Mardi Gras het grootste schip in de vloot van Carnival en de negende grootste cruiseschip ter wereld. Dit baanbrekende schip gebruikt vloeibaar aardgas (LNG) als brandstof, wat zorgt voor een milieuvriendelijkere cruise-ervaring.

Aan boord van de Mardi Gras vind je een overvloed aan activiteiten, entertainment, eetgelegenheden en hutten, verdeeld over 18 dekken. Een van de meest opvallende kenmerken van dit schip is BOLT: Ultimate Sea Coaster, de eerste achtbaan op zee, die een unieke adrenalinekick biedt tegen de achtergrond van de oceaan.

Carnival's Mardi Gras brengt een nieuwe dimensie van luxe met zijn Excel Suites, die debuteerden op dit schip. Deze ultieme luxecategorie van suites vertegenwoordigt het neusje van de zalm in cruisecomfort, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een extra vleugje verfijning tijdens hun vakantie.

Als een van de drie Excel-klasse schepen van Carnival, belichaamt Mardi Gras de nieuwste en grootste in de vloot, met kenmerkende functies zoals de LOFT 19 suite area en de exclusieve Havana sectie, die samen zorgen voor een onvergetelijke en verrijkende cruise-ervaring.

Het Mardi Gras schip combineert de nostalgische charme van de eerste TSS Mardi Gras uit 1972 met moderne innovaties en comfort, waardoor cruisen toegankelijk en plezierig wordt voor iedereen. Dit schip heeft de cruise-industrie veranderd en biedt een fun-fueled vakantie-ervaring, aangedreven door de nieuwste technologie en desig

ALLE AFVAARTEN

DE NIEUWSTE IS DE CARNIVAL CELEBRATION

Stap aan boord van de Carnival Celebration, een schip dat staat voor een nieuw tijdperk van plezier en innovatie in de cruise-industrie. Gelanceerd in januari 2022, is dit schip niet alleen een eerbetoon aan de 50-jarige geschiedenis van Carnival Cruise Line, maar ook een blik op de toekomst van cruisen.

Carnival Celebration, als onderdeel van de Excel-klasse, is een van de nieuwste en grootste schepen in de vloot van Carnival. Met een brutotonnage van 183,521 ton biedt dit schip ruimte aan 5,374 passagiers, ondersteund door een toegewijde bemanning van 1,735. Het schip heeft 15 dekken en 2,687 hutten in 53 verschillende categorieën, waardoor er voor elke smaak en voorkeur een perfecte accommodatie is.

Net als zijn zusterschip, de Mardi Gras, is de Carnival Celebration aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG), wat zorgt voor een milieuvriendelijkere cruise-ervaring. Deze vooruitstrevende technologie past in Carnival's inzet voor duurzaamheid en innovatie.

Een uniek kenmerk van de Carnival Celebration zijn de zes onderscheidende Zones: Celebration Station, The Gateway, Summer Landing, 820 Biscayne, Lido, en The Ultimate Playground. Elk van deze zones biedt een unieke ervaring, van relaxte strandatmosferen tot adrenalineverhogende attracties, zoals de 800-voet lange BOLT-achtbaan. Deze zones zorgen ervoor dat elke passagier iets vindt wat bij zijn of haar smaak past.

Met de Carnival Celebration belooft Carnival Cruise Line een nieuwe dimensie van plezier, comfort en duurzaamheid, allemaal verenigd op een schip dat gemaakt is om onvergetelijke vakantieherinneringen te creëre

ALLE AFVAARTEN

CARNIVAL CRUISE LINE HEEFT AL DUURZAMERE STAPPEN GEZET EN GAAT VERDER IN IN DE TOEKOMST

VOOR EEN FUN CRUISE MET DE GEMIDDELDE LEEFTIJD 35 JAAR IS GA DAN MET DE CARNIVAL CRUISE LINE

Kies je voor de Fun! Daar draait het allemaal om bij de Carnival Cruise Line. Hou je van actieve vakanties, flitsende shows, uitgebreide buffetmaaltijden, spelletjes, muziek van deze tijd en feesten tot in de vroege ochtend, dan is Carnival de juiste keuze. Zowel ’s avonds als ook overdag worden er volop programma’s, evenementen, wedstrijden, shows en andere activiteiten gepland. Overal komt de gezelligheid je tegemoet en er is altijd iets te beleven aan boord van een Carnival schip; maar heb je geen zin, dan kan je  ook wegdromen op één van de vele ligbedden op het dek.

Carnival vaart voornamelijk in het Caribisch gebied, Mexico en de Bahama’s met cruises van verschillende lengtes. In de Bahama’s zijn er al cruises vanaf 3 dagen! Dit kan je optimaal combineren met een week Florida!

Wat je misschien niet weet is dat Carnival ook beschikt over magische “Fun Ship” cruises op de Hawaïaanse eilanden, Alaska, Zuid-Amerika, Europa en nog veel meer. Stuk voor stuk een geweldige ervaring voor een ongelooflijke prijs/ kwaliteit.

bekijk hier alle schepen
 

GENIET EVEN EN WANDEL IN DE 360 GRADEN OVER HET CRUISESCHIP DE CARNIVAL BREEZE

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje