ALS MISTER 3 SIXTY GA IK EEN CRUISE 'ROUND THE WORLD' MAKEN IN 148 DAGEN MET DE VASCO DA GAMA

ALS MISTER 3 SIXTY GA IK EEN CRUISE 'ROUND THE WORLD' MAKEN IN 148 DAGEN MET DE VASCO DA GAMA

Een lange wens gaat in vervulling, een cruise 'ROUND THE WORLD' in 148 dagen deze begint op 22 oktober op Kreta en eindigt op 18 maart 2025 op Tenerife. Totaal ga ik 31landen bezoeken en kom in  73 havens. Als Mister 3Sixty is het mijn doel om van elke  havenplaats een kleine 360 graden video te maken en de deze om de dag op mijn Facebook pagina te laten zien.

 

AAN DEZE PAGINA WORDT NOG HARD GEWERKT!

De Vasco da Gama, een prachtig cruiseschip vernoemd naar de legendarische Portugese ontdekkingsreiziger, belichaamt de elegantie en luxe die reizigers verwachten van een moderne cruise-ervaring. Dit schip, beheerd door de gerenommeerde cruisemaatschappij Cruise & Maritime Voyages (CMV), biedt een harmonieuze mix van comfortabele accommodaties, uitstekende eetgelegenheden en boeiende entertainmentopties, allemaal verpakt in een verfijnde ambiance.

Met een lengte van ongeveer 219 meter en een brutotonnage van rond de 63.000 ton, biedt de Vasco da Gama plaats aan meer dan 1.200 passagiers in haar ruime hutten en suites, elk met moderne voorzieningen en een elegante inrichting. Het schip beschikt over een scala aan faciliteiten, waaronder meerdere restaurants die gastronomische gerechten serveren, variërend van internationale cuisine tot specialiteiten uit verschillende culturen. Er zijn ook diverse bars en lounges waar gasten kunnen ontspannen met een drankje en genieten van livemuziek en entertainment.

Wat betreft entertainment en activiteiten biedt de Vasco da Gama voor elk wat wils. Van Broadway-stijlshows in het theater tot casino-avonden, van fitnesscentra tot spa's en zwembaden, het schip heeft voor elk wat wils. Er zijn ook leuke activiteiten voor kinderen en tieners, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen.

Op technisch gebied wordt de Vasco da Gama aangedreven door moderne motoren die haar in staat stellen om soepel en efficiënt door de wateren te varen. Het schip is uitgerust met geavanceerde navigatie- en veiligheidssystemen om de veiligheid van passagiers en bemanning te waarborgen tijdens de reis. Bovendien voldoet het aan alle internationale maritieme normen en milieunormen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor cruises langs de prachtige wateren van de wereld.

Kortom, de Vasco da Gama belooft een onvergetelijke cruise-ervaring te bieden, waar passagiers kunnen genieten van comfort, luxe en avontuur terwijl ze de wonderen van de wereld ontdekken in stijl en elegantie.

 

Midden-Oosten & Azië:

57 dagen Kreta naar Cairns 23-10/ 18-12-2024

Ik  begint de reis  op het Griekse eiland Kreta. Na een stop op Cyprus begint de VASCO DA GAMA aan de passage door het Suezkanaal. Via Oman, Dubai , de stad van superlatieven, naar India, Sri Lanka en Maleisië. Door de fascinatie van Singapore , voordat andere droombestemmingen als Indonesië, Brunei en Papoea-Nieuw-Guinea op de planning staan!

Midden-Oosten & Azië:

ZUIDZEE

36 dagen Cairns -Valparaiso 18-12/ 21-01-2025


Het volgende deel van mijn reis rond de wereld gaat helemaal over de verlangende eilanden van de Zuidzee : de Fiji-eilanden, Tonga en Samoa , de Cook Eilanden, Bora Bora en Tahiti zijn slechts enkele van de prachtige strandparadijzen. Moorea, Paaseiland, Robinson Crusoe-eiland en Valparaiso in Chili zal mijn hart van ontdekkingsreizigers sneller gaan kloppen op de tweede Zuidzeeroute van mijn wereldtournee!

ZUIDZEE

ZUID AMERIKA

57 dagen Valparaiso naar Tenerife 21-01-2025 – 18-03-2025


Nu is het tijd om Zuid-Amerika mijn volledige aandacht te geven! Onderweg door de zuidelijke fjorden van Chili langs de Falklandeilanden en Uruguay zal ik  meer dan eens sprakeloos zijn! Ik ga al het moois van Brazilië ontdekken voordat de VASCO DA GAMA de Atlantische Oceaan oversteekt en via Kaapverdië naar Tenerife reist . Als ik dan van boord gaat, dan zullen er heel veel video's op You Tube staan!

ZUID AMERIKA
 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje