ROYAL CARIBBEAN ICON OF THE SEAS NU BIJ CAPTAIN CRUISE IN VR/360 GRADEN

ROYAL CARIBBEAN ICON OF THE SEAS NU BIJ CAPTAIN CRUISE IN VR/360 GRADEN

Met de Icon of the Seas heeft Royal Caribbean opnieuw de lat hoger gelegd voor de cruise-industrie. Dit schip biedt een perfecte mix van luxe, innovatie en avontuur, met voorzieningen die zowel families, koppels als solo reizigers zullen aanspreken. Of je nu op zoek bent naar spanning, ontspanning of een combinatie van beide, de Icon of the Seas belooft een onvergetelijke reiservaring te bieden die alle verwachtingen

BEKIJK ONZE PRESENTATIE KLIK OP DE ORANJE BUTTONS EN GEBRUIK DE LINKER MUIS KNOP OM NAAR REIS OF LINKS TE KIJKEN

meer info en afvaarten

ICON OF THE SEAS VAN ROYAL CARIBBEANIS DE CRUISE SENSATIE IN 2024

Icon of the Seas: Het Revolutionaire Cruiseschip van Royal Caribbean

Royal Caribbean International, een van de grootste en meest gerenommeerde rederijen ter wereld, introduceert met trots haar nieuwste vlaggenschip: de Icon of the Seas. Dit revolutionaire cruiseschip belichaamt de toekomst van luxe cruisereizen, met ongekende voorzieningen, milieuvriendelijke technologieën en een breed scala aan entertainmentopties die een nieuwe standaard zetten in de cruise-industrie.

Technische Specificaties
De Icon of the Seas is een technisch wonder. Het schip heeft een brutotonnage van ongeveer 250.800 ton, is 365 meter lang en 47 meter breed. Met een capaciteit om meer dan 7.500 passagiers en 2.350 bemanningsleden te huisvesten, is het een van de grootste cruiseschepen ter wereld. Het schip is uitgerust met geavanceerde milieuvriendelijke technologieën, waaronder een LNG (Liquefied Natural Gas) aandrijfsysteem, wat bijdraagt aan de vermindering van schadelijke uitstoot en een efficiënter brandstofverbruik.

Innovatieve Voorzieningen
De Icon of the Seas biedt een ongeëvenaarde ervaring aan boord, met een scala aan voorzieningen die ontworpen zijn om aan de wensen van elke passagier te voldoen. 
 

meer info en prijzen
 
 

AquaDome: Dit overdekte waterpark is een van de belangrijkste trekpleisters van het schip. Het biedt spectaculaire waterglijbanen, golfslagbaden en zwembaden, allemaal onder één gigantische koepel.
Central Park: Een serene groene ruimte met wandelpaden, tuinen en meer dan 20.000 levende planten en bomen. Dit is een perfecte plek voor passagiers die willen ontspannen te midden van de natuur terwijl ze op zee zijn.
Thrill Island: Dit themapark op zee biedt avontuurlijke activiteiten zoals een zip-line, klimwanden en de hoogste waterglijbaan op zee. Het is een paradijs voor adrenalinejunkies.
Chill Island: Voor degenen die de voorkeur geven aan ontspanning, biedt Chill Island verschillende zwembaden, cabana's en de grootste infinity pool op zee, met adembenemende uitzichten.

 
 

Entertainment en Shows: De Icon of the Seas biedt wereldklasse entertainment, inclusief Broadway-stijl shows, live muziek, comedy clubs en spectaculaire ijs- en waterstunts in de AquaTheater.
Culinaire Ervaringen: Met meer dan 40 eet- en drinkgelegenheden aan boord, variërend van gastronomische restaurants tot casual eetgelegenheden, is er voor elk wat wils. Passagiers kunnen genieten van gerechten van topchefs, internationale keukens en innovatieve eetconcepten.
Milieuvriendelijke Innovaties
Royal Caribbean heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, en de Icon of the Seas is daarop geen uitzondering. Het schip maakt gebruik van LNG, een schonere brandstofoptie die de uitstoot van broeikasgassen aanzienlijk vermindert. Daarnaast is het uitgerust met geavanceerde afvalbeheer- en waterzuiveringssystemen, waardoor de impact op het milieu verder wordt beperkt. Het ontwerp van het schip maximaliseert ook de energie-efficiëntie door gebruik te maken van slimme technologieën en innovatieve architecturale elementen.

 
 

Bestemmingen en Routes
De Icon of the Seas zal diverse routes varen, waaronder het Caribisch gebied, de Middellandse Zee en trans-Atlantische overtochten. Passagiers kunnen zich verheugen op stops bij enkele van de mooiste en meest exotische bestemmingen ter wereld, waarbij ze de kans krijgen om unieke culturen te ervaren, prachtige landschappen te verkennen en te genieten van ongeëvenaarde excursies aan wal.

Conclusie
Met de Icon of the Seas heeft Royal Caribbean opnieuw de lat hoger gelegd voor de cruise-industrie. Dit schip biedt een perfecte mix van luxe, innovatie en avontuur, met voorzieningen die zowel families, koppels als solo reizigers zullen aanspreken. Of je nu op zoek bent naar spanning, ontspanning of een combinatie van beide, de Icon of the Seas belooft een onvergetelijke reiservaring te bieden die alle verwachtingen

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje