WAARAAN MOET JE DENKEN, WERELD CRUISE OM DE WERELD MET DE VASCO DA GAMA

WAARAAN MOET JE DENKEN, WERELD CRUISE OM DE WERELD MET DE VASCO DA GAMA

Paklijst, reisducumenten, vaccinaties, verzekering, financien, communicatie, activiteiten, excursies en camera's.

 

Stel je voor hoe leuk het is om naadloos van het ene bucketlist-land naar het andere te reizen zonder in en uit te pakken, van hotel te wisselen, aan boord te gaan van talloze vluchten of zelfs de was te doen.

Denk je dat het een fantasie is? Het is eigenlijk een wereldcruise, het nirvana van veel oceaangaande toegewijden. Als bonus bevatten de meeste van deze reizen rond de wereld benijdenswaardige voordelen, zoals hotelovernachtingen vóór de cruise, alcohol, krediet aan boord, excursies aan wal met exclusieve toegang - en, ja, wasservice.

Gepensioneerd, de overwaarde van je huis, een baanonderbreking of werken op afstand? Een wereldcruise is een veilige, gemakkelijke en opwindende manier om een wereldwijd avontuur te scoren dat zijn weerga niet kent. Je kunt zelfs nieuwe vrienden voor het leven maken die dezelfde interesses delen.

IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

Mijn doel als Mister 3 Sixty van deze Cruise around the world is natuurlijk genieten van de 31 verschillende landen en het aanleggen in 73 verschillende havens.Maar de uitdaging wordt om  aandacht te krijgen door  73 korte video's in 360 graden te maken die bekeken kunnen worden via You Tube, Facebook en de websites. Verder op de VR bril en als presentatie gebruikt kan worden via Thinglink. De organisatie wordt door de beste cruise specialist in Nederland Captain Cruise gedaan in samenwerking van Nicko Cruise uit Duitsland.

Reisdocumenten: Zorg ervoor dat je paspoort geldig is gedurende de hele reis en controleer of je eventuele visums nodig hebt voor de landen die je gaat bezoeken.
Gezondheid en vaccinaties: Informeer bij je huisarts of een reisvaccinatieadviescentrum welke vaccinaties of preventieve maatregelen (zoals malaria profylaxe) je nodig hebt voor de verschillende bestemmingen.
Medische verzekering: Controleer of je medische verzekering wereldwijde dekking biedt en of deze ook noodgevallen en medische evacuaties dekt.
 

Paklijst: Maak een gedetailleerde paklijst op basis van het klimaat en de activiteiten op de verschillende bestemmingen. Denk aan kleding voor zowel warme als koude weersomstandigheden, comfortabele schoenen, zwemkleding, formele kleding voor diners aan boord, enzovoort.
Financiën: Zorg ervoor dat je voldoende financiële middelen hebt voor extra uitgaven zoals excursies aan wal, fooien aan boord, souvenirs, en eventuele onvoorziene uitgaven.

Veiligheid: Lees de veiligheidsinformatie van de cruise-operator en wees bewust van de veiligheidsprocedures aan boord en op de verschillende bestemmingen.
Activiteiten en excursies: Onderzoek de excursiemogelijkheden op de verschillende bestemmingen en boek vooraf indien mogelijk, vooral voor populaire tours die snel vol kunnen raken.
 

Zeeziektepreventie: Als je gevoelig bent voor zeeziekte, overweeg dan om medicatie of andere preventieve maatregelen mee te nemen.
Persoonlijke documenten en kopieën: Maak kopieën van belangrijke documenten zoals je paspoort, verzekeringspolissen en contactgegevens. Bewaar deze apart van de originelen.
Cruise-voorwaarden: Lees de voorwaarden van de cruise-operator zorgvuldig door, met name wat betreft annuleringsvoorwaarden, bagagebeleid en aansprakelijkheid.
Geniet ervan!: Last but not least, ontspan en geniet van deze fantastische reiservaring. Neem de tijd om te ontdekken, te leren en te genieten van de diverse culturen en landschappen die je tijdens je wereldcruise zult tegenkomen.

EEN WERELD CRUISE ER ZIJN MOGELIJKHEDEN IN 2024-2025-2026

EEN WERELD CRUISE ER ZIJN MOGELIJKHEDEN IN 2024-2025-2026

Er zijn verschillende mogelijkheden we hebben 134 mogelijkheden, vanaf 28 dagen tot de gehele wereld rond in 195 dagen.Bekijk hier alle mogelijkheden en de kleine selectie die ik heh gemaakt.

Bekijk op de kaart alvast de verschillende havens en de video informatie op de kaart.Klik op het menu links boven op de kaart of klik de buttons aan.

bekijk het gehele aanbod wereld cruises
 
VERTREK 3/1/25 42 DAGEN
VERTREK 3/1/25 42 DAGEN

Wereldcruise Route  Southampton / Madeira / Bridgetown / Curacao / Panamakanaal / Cabo San Lucas / San Francisco / San Francisco / Hilo / Honolulu / International Date Line / Apia / Nuku Alofa / Tauranga / Auckland 

 
VERTREK 5 -1-25 TOT 3 JULI 2025 179 NACHTEN
VERTREK 5 -1-25 TOT 3 JULI 2025 179 NACHTEN

 Wereldcruise  Route Miami / Atlantic Ocean Cruising / Atlantic Ocean Cruising / St. Maarten / Roseau / Bridgetown / Atlantic Ocean Cruising / Atlantic Ocean Cruising / Amazon River Cruising / Alter Do Chao / Parintins / Manaus / Manaus / Boca Da Valeria / Santarem / Amazon River Cruising / Atlantic Ocean Cruising / Atlantic Ocean Cruising / Atlantic Ocean Cruising / Salvador / Atlantic Ocean Cruising / Rio de Janeiro / Rio de Janeiro / A

 
VERTREK 6/1 63 NACHTEN
VERTREK 6/1 63 NACHTEN

Wereldcruise Route  Fort Lauderdale / Cartagena / Panama Canal Full Transit / Puntarenas / Puerto Quetzal / Puerto Vallarta / Los Angeles / Honolulu / Maui (Lahaina) / Cross International Dateline / Suva / Bay of Islands / Napier / enz. 

 
 CRUISE AROUND THE WORLD VASCO DA GAMA 2025/26

CRUISE AROUND THE WORLD VASCO DA GAMA 2025/26

VERTREK OP 7 NOVEMBER 2025 UIT HAMBURG OF GRAN CANARIA

Route 1: Hamburg naar Gran Canaria – 11 dagen
Route 2: Gran Canaris naar Jamaica – 17 dagen
Route 3: Jamaica naar Panama stad – 16 dagen
Route 4: Panama stad naar Tahiti – 23 dagen
Route 5: Tahiti naar Auckland – 16 dagen
Route 6: Auckland naar Sydney – 19 dagen
Route 7: Sydney naar Bali – 16 dagen
Route 8: Bali naar Dubai – 22 dagen
Route 9: Dubai naar Athene – 16 dagen
Route 10: Athene naar Malaga – 14 dagen
Route 11: Malaga naar Hamburg – 15 dagen


De grote wereldcruise van 175 dagen is beschikbaar vanaf €25.875 per persoon van/naar Hamburg. De kleine wereldcruise van 148 dagen gaat van Hamburg naar Bali en kost vanaf €17.063 per persoon.Of stel uw eiegen lange cruise samen  Sologasten betalen maar een toeslag van 15%

vraag gratis een offerte aan

                         (advertentie)

 

                    (advertentie)

 

                       (advertentie)

 

Costa Rica reizen

                            (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje