WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR DE CELEBRITY CRUISES, GEWOON HIER VOOR!

WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR DE CELEBRITY CRUISES, GEWOON HIER VOOR!

 Luxe en elegante, culinaire ervaring, innovatieve voorzieningen, spa en wellness, entertainment, service en gastvrijheid.  Of u nu wilt ontspannen bij het zwembad, deelnemen aan sportactiviteiten, of deelnemen aan culturele en educatieve programma's, er zijn tal van activiteiten om uit te kiezen. Celebrity Cruises biedt cruises naar verschillende bestemmingen over de hele wereld, waaronder populaire havens en meer afgelegen locaties.

LAAT U HIER INSPIREREN EN RESERVEER DEZE CRUISE ONLINE MET DE LAAGSTE CRUISE-ONLY PRIJS GARANTIE!

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

MAAK HIER EEN VIRTUELE TOUR OVER DE CRUISESCHEPEN VAN CELEBRITY CRUISES

 
NIEUW...

NIEUW...

Op het computerscherm in 360 graden, maar ook via de Quest 2-3 in echt 3D . Log in via bril naar de website van Travel Slide

CELEBRITY BEYOND

Het derde schip in de revolutionaire Edge®-serie gaat met de innovatieve verder dan ooit, waardoor een nog nauwere verbinding ontstaat tussen u, de zee en elke opwindende plek aan de horizon. Kom tot rust in uitgebreide openluchtruimtes. Geniet van lekker eten dat kan wedijveren met alles wat je aan land kunt vinden. En ontdek nog meer manieren om te ontspannen en te vernieuwen.

Celebrity Beyond is nu uitgerust met de Starlink-internetdienst van SpaceX, waardoor u snelle connectiviteit krijgt. Geniet van sneller, betrouwbaarder internet aan boord.

 

meer info
 

CELEBRITY APEX

De Celebrity Apex verdient de typering ‘buitengewoon’ cruiseschip ten volle. De Apex is namelijk van een heel andere dimensie dan de tot nu bekende cruiseschepen. Het schip bevat net zoals haar zusjes allerlei noviteiten, waarvan de Magic Carpet dat u niet kunt missen. Dit bewegende deel dat ‘buiten’ het ‘gewone’ cruiseschip op en neer kan, is een nog nooit vertoonde extensie van het varende paleis! Op dit ongekend luxe cruiseschip zijn er grotere, luxere hutten dan ooit.

 

 

 

meer info en foto's
 

CELEBRITY EDGE

Grootte: Celebrity Edge heeft een bruto tonnage van ongeveer 130.818 ton.
Passagierscapaciteit: Het schip heeft een passagierscapaciteit van ongeveer 2.900 passagiers bij dubbele bezetting.

In plaats van traditionele balkons heeft de Edge "Infinite Verandas". Deze kamers hebben glazen schuiframen die helemaal kunnen worden geopend, waardoor het binnenruim en het balkon één geheel worden. Rooftop Garden: Een levendige buitenruimte met een tuin, restaurants en een amfitheater waar live entertainment wordt gehouden.

 

 

 

 

MEER INFO
 

CELEBRITY ECLIPSE

Celebrity Eclipse heeft een bruto tonnage van ongeveer 122.000 ton.
Passagierscapaciteit: Het schip heeft een passagierscapaciteit van ongeveer 2.850 passagiers bij dubbele bezetting.

De Eclipse staat bekend om haar stijlvolle en moderne inrichting, luxe hutten en diverse eetgelegenheden. Lawn Club: Dit is een grasveld op het bovenste dek van het schip, compleet met echte grasmat. Passagiers kunnen hier picknicken, spelen of gewoon ontspannen.
Een overdekte ruimte met een zwembad en bubbelbaden, ontworpen voor ontspanning in een rustige omgeving.

MEER INFO
 

CELEBRITY MELLENIUM

Celebrity Millennium heeft een bruto tonnage van ongeveer 91.000 ton.
Passagierscapaciteit: Het schip heeft een passagierscapaciteit van ongeveer 2.138 passagiers bij dubbele bezetting.

Het schip biedt een scala aan eetgelegenheden, van hoofdrestaurants tot specialiteitenrestaurants met diverse keukens. Er is een theater aan boord voor live optredens en shows. Het schip heeft een spa met diverse behandelingen, fitnessfaciliteiten en ontspanningsruimtes.
Bars en Lounges: Verschillende bars en lounges bieden passagiers diverse plekken om te ontspannen en te socializen.

MEER INFO
 

CELEBRITY REFLECTION

Celebrity Reflection heeft een bruto tonnage, 126.000 ton. Het schip heeft een passagierscapaciteit van ongeveer 3.046 passagiers bij dubbele bezetting. Net als op andere schepen in de Solstice-klasse heeft de Reflection een grasveld op het bovenste dek, bekend als The Lawn Club. Passagiers kunnen hier activiteiten doen, ontspannen en zelfs picknicken op echt gras.
AquaClass Staterooms: Dit zijn speciale hutten ontworpen voor gasten die geïnteresseerd zijn in wellness en ontspanning. Ze bieden toegang tot het exclusieve restaurant "Blu" en hebben extra voorzieningen gericht op welzijn.

 

 

 

MEER INFO
 

CELEBRITY SILHOUETTE

Celebrity Silhouette heeft een bruto tonnage van 122.000 ton.
Het schip heeft een passagierscapaciteit van  2.886 passagiers

Net als andere schepen in de klasse heeft de Silhouette The Lawn Club, een grasveld op het bovenste dek waar passagiers kunnen ontspannen, spelen en zelfs picknicken.
Net als bij andere Solstice-klasse schepen biedt de Silhouette speciale hutten voor gasten die gericht zijn op wellness en ontspanning, met toegang tot het restaurant "Blu" en andere wellnessvoorzieningen.
Specialiteitenrestaurants: Het schip biedt een verscheidenheid aan specialiteitenrestaurants, van steakhuizen tot Italiaanse en Aziatische keukens.

 

MEER INFO
 

CELEBRITY SOLSTICE

Celebrity Solstice heeft een bruto tonnage van 122.000 ton.
Passagierscapaciteit: Het schip heeft een passagierscapaciteit van ongeveer 2.850 passagiers bij dubbele bezetting.

De Celebrity Solstice staat bekend om zijn luxe voorzieningen en moderne inrichting. Speciale hutten voor gasten die gericht zijn op wellness en ontspanning, met toegang tot het exclusieve restaurant "Blu" en andere wellnessvoorzieningen. Het schip biedt verschillende specialiteitenrestaurants, waaronder steakhuizen en andere internationale keukens. Net als andere Celebrity-schepen heeft de Solstice een spa, fitnesscentrum en wellnessvoorzieningen.

meer info
 

CELEBRITY SUMMIT

Celebrity Summit heeft een bruto tonnage van ongeveer 91.000 ton, de passagierscapaciteit van het schip is 2.450 passagiers.

Het schip biedt verschillende eetgelegenheden, variërend van traditionele eetruimtes tot specialiteitenrestaurants met verschillende keukens. Aan boord van de Celebrity Summit vindt u theatershows, live muziek, bars en lounges, en diverse entertainmentopties. Het schip heeft een spa met diverse behandelingen, een fitnesscentrum en wellnessfaciliteit. Voor gezinnen zijn er kinderclubs en jeugdprogramma's beschikbaar om jongere reizigers te vermaken.

meer info
 

WANDEL OVER HET SCHIP EN BEKIJK DE VERSCHILLENDE CABINS!

Gebruik de linker muisknop om naar links en rechts te kijken en klik op de grijze cirkels om door de cabins en het schip te lopen. Wens u veel kijk plezier!

 

 

 
 

 

NEEM EEN DIGITALE DUIK OP DE EDGE, KLIK OP DE CIRKELS...

Hou de muis ingedrukt  voor rechts en links te kijken.

 
 

 

 

ZOEK ALVAST EEN LIGSTOEL UIT...

Klik op de cirkels om door de welness te lopen, gebruik de linker muisknop voor rechts en links te kijken.

 
 

 

 

LOOP NU OVER HET SUNDECK...GENIET VAN DE ZONSONDERGANG!

Klik op de grijze cirkels en gebruik de linker muisknop voor recht of links te kijken.

 
 

WELKE VAARROUTE?

Kijk op de kaart voor de verschillende havens, klik op de buttons  bekijk de video en laat u inspirerendoor de video's. Bekijk dan het aanbod van Captain Cruise en reserveer online met de laagste cruise-only prijs.

bekijk de mogelijkheden
 
 

                       (advertentie)

 

Rondreizen Amerika

                        (advertentie)

 

Last minute vakanties

                      (advertentie)

 

IJsland wintervakanties van de gebaande paden met Voigt Travel

                     (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje