MSC SEAVIEW, VOOR EEN AVONTUURLIJKE CRUISEVAKANTIE VLIEG VANAF ROTTERDAM AIRPORT

MSC SEAVIEW, VOOR EEN AVONTUURLIJKE CRUISEVAKANTIE VLIEG VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Een 8 daagse cruise met twee overnachtingen in Barcelona, taxi service/of vrij parkeren, MSC Yard Club, vertrek en aankomst Barcelona, bezoeek de fantastische steden Cannes, Genua, la Spesia, Rome en Mallorca. Zo heeft u nog nooit een cruise gemaakt!

afvaarten en prijzen
MAAK EEN VIRTUELE TOUR OVER DE MSC SEAVIEW IN 360 GRADEN

MAAK EEN VIRTUELE TOUR OVER DE MSC SEAVIEW IN 360 GRADEN

Het menu bevindt zich aan de rechterkant of gebruik de grijze cirkels..Gebruik de linker muisknop voorzichtig om naar rechts en links te kijken. Let op onder aan rechts zit de VR bril mogelijk,  een - en +  het knopje, het laatste vierkantje is voor een volledig beeld.

Ik wens je heel veel kijk plezier

gebruiksaanwijzing voor VR
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

de msc seaview...er wordt hier nog gewerkt!

de msc seaview...er wordt hier nog gewerkt!

Bla Bla

MSC YACHT CLUB OP DE MSC SEAVIEW

MSC YACHT CLUB OP DE MSC SEAVIEW

Luxe van een privéclub, terwijl u geniet van toegang tot de talloze recreatie- en entertainmentmogelijkheden die de rest van het schip biedt
De beste locatie van de hutten en een gereserveerde ruimte die alleen toegankelijk is voor YC-leden, een speciaal restaurant en lounges en een groot privézwembad met solarium en bubbelbaden. 24-uurs butlerservice, speciale massageruimtes en volledige toegang tot de Thermal Suite in de MSC Aurea Spa

luxe accommodatie en exclusieve services zijn slechts het begin. De MSC Yacht Club biedt ook een reeks van fantastische privéfaciliteiten.  Zoals de elegante Top Sail Lounge, een panoramische lounge met spectaculaire uitzichten, een volledig toegewijd restaurant en de One Pool Deck, met privézwembad, bubbelbad, zonnedek en bar.

 

digitale kaart

 

overtocht

 
 
 
 
 

RELAXED IN DE LOUNGE OP ROTTERDAM AIRPORT

In samenwerking met Prima Vista – onderdeel van Aviapartner – biedt Rotterdam Airport de  premium lounge aan. In deze lounge kunt u genieten van extra comfort en rust. Zo zijn er comfortabele werkplekken en is er in de premium lounge ook een horecavoorziening aanwezig. De lounge heeft een capaciteit van 150 m2, en kan 20 gasten tegelijk verwelkomen  u kan  deze voor vertrek reserveren, bij een reservering van Silverjet is deze inbegrepen

De wereld veranderd ik gebruik graag de nieuwe technieken start de presentatie, vergroot het beeld(knopje recht onder) en wandel nu door de lounge, bekijk de video of de winter brochures.

Heeft u zelf belangstelling  voor zo'n presentatie als reisbureau of touroperator ik maak graag een offerte.

BEKIJK MIJN PORTOFOLIO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje