DEEL 4 MISTER 3 SIXTY CRUISE AROUND THE WORLD MET DE VASCA DA GAMA CAIRNS-TAHITI

DEEL 4 MISTER 3 SIXTY CRUISE AROUND THE WORLD MET DE VASCA DA GAMA CAIRNS-TAHITI

 Cairns - New Caledonia - Vanuatu - Fiji - Samoa - Cook Islands - Bora Bora - Tahiti

offerte aanvragen
IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

Mijn doel als Mister 3 Sixty van deze Cruise around the world is natuurlijk genieten van de 31 verschillende landen en het aanleggen in 73 verschillende havens.Maar de uitdaging wordt om  aandacht te krijgen door  73 korte video's in 360 graden te maken die bekeken kunnen worden via You Tube, Facebook en de websites. Verder op de VR bril en als presentatie gebruikt kan worden via Thinglink. De organisatie wordt door de beste cruise specialist in Nederland Captain Cruise gedaan in samenwerking van Nicko Cruise uit Duitsland.

MISTER 3 SIXTY GAAT DE ZUID PACIFISCHE EILANDEN ONTDEKKEN

MISTER 3 SIXTY GAAT DE ZUID PACIFISCHE EILANDEN ONTDEKKEN

Ik ga mij laten betoveren door de ongeëvenaarde schoonheid van de Zuid-Pacifische eilanden tijdens deze luxe cruise. Mijn volgende avontuur begint in Cairns, Australië, waar ik de kans krijgt om te snorkelen in het adembenemende Great Barrier Reef en te genieten van de relaxte sfeer van deze tropische stad.

Vervolg de reis naar New Caledonia, een Franse archipel die bekend staat om zijn prachtige baaien en culturele mix van Frans-Polynesische invloeden. Ontdek de hoofdstad Nouméa en haar charmante markten, of ontspan op de idyllische stranden langs de kust.

Vanuatu wacht op mij met zijn unieke eilandcultuur en spectaculaire landschappen.De levendige hoofdstad Port Vila en de weelderige binnenlanden en bezoek Tanna Island om de majestueuze Yasur-vulkaan te bewonderen.

Fiji, met zijn warme gastvrijheid en prachtige koraalriffen, biedt een paradijselijke stop. We snorkelen in kristalheldere lagunes en ontdekken traditionele dorpen en geniet van de relaxte eilandvibe die Fiji zo geliefd maakt.

Samoa nodigt mij uit om zijn ongerepte natuurlijke schoonheid te ervaren, van watervallen die uit weelderige groene bergen stromen tot afgelegen stranden omringd door palmbomen. Ik ga de culturele rijkdom van Apia en de traditionele Fa'a Samoa-manier van leven verkennen.

De Cook Islands bieden een rustige toevluchtsoord met turquoise lagunes en witte zandstranden. Ik ga Rarotonga's weelderige binnenland per fiets of snorkel in de ongerepte wateren van Aitutaki, omgeven door verleidelijke motu's (kleine eilandjes) ontdekken.

Bora Bora, een icoon van romantiek en luxe, betovert met zijn turquoise lagune en weelderige, met groen bedekte bergen.

Tahiti, de grootste en meest levendige van de Franse Polynesische eilanden, biedt een mix van Polynesische cultuur, adembenemende landschappen en een bruisende hoofdstad. 

Ik laat mij verrassen door de magie van de Zuid-Pacifische eilanden!

 

CRUISE AROUND THE WORLD DEEL 4

Bekijk op deze digitale route kaart per dag waar ik ben, naar toe ga of ben geweest. Je vindt er alle havenplaatsen in 3D en mooie video's van de bestemmingen.

Welkom op de op deze cruise presentatie. Ik wil u graag uitleggen hoe u het maximale uit deze Google Earth kaart kan halen.
Rechts onder ziet u de knoppen welke u kan gebruiken. Klik op de – of + voor het vergroten of verkleinen. Klik op 3D, de luchthaven gaat nu draaien, klik weer op 2D en op het mannetje de blauwe lijnen is streetview, klik op de pijlen om er door te lopen. Ziet u blauwe cirkels dit zijn 360 graden foto’s. klik links boven om weer terug te gaan.
Rechts onder ziet u de inhoudsopgave klik op het linkse pijltje om de presentatie te starten blijf klikken om alles te zien. De hartjes zijn de bezienswaardigheden maak ook hier gebruik van de Google street en de blauwe cirkels. Wij wensen u veel kijk plezier

 

KIJK HIER

CRUISE AROUND THE WORLD DEEL 4
LUISTER NAAR  EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

LUISTER NAAR EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

Gebruik de linkermuis knop om naar recht of links te kijken.Klik op het vierkantje rechtboven voor een volledig beeld, klik op de pijlen om er snel door heen te lopen.

Luister naar de tekst voor de informatie.

Nouméa LUISTEREN
 
Isle of Pines luisteren
 
samoa luisteren
 
apia luisteren
 
AITUTAKI LUISTEREN
 
BORA BORA LUISTEREN
 
CRUISE OM DE WERELD IN 148 DAGEN MET MISTER 3 SIXTY

CRUISE OM DE WERELD IN 148 DAGEN MET MISTER 3 SIXTY

Gebruik de muisknop om het beeld te ververgroten dat kan heel ver zodat je in de havens kan kijken waar het schip ligt. Klik op de buttons en bekijk de route, de video's en de 360 graden foto's die ik al op deze kaart gemonteerd heb. Wil jij een stuk meevaren dat kan de cruise is in verschillende  stukken geknipt.

 

 

                      (advertentie)

 

               (advertentie)

 

                      (advertentie)

 

               (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje