MET DE VASCO DA GAMA CRUISE OM DE WERELD SINGAPOR TOT CAIRNS DEEL 3

MET DE VASCO DA GAMA CRUISE OM DE WERELD SINGAPOR TOT CAIRNS DEEL 3

Singapore - Java - Brunei - Borneo - Maleisië - Molukken - Papoea-Nieuw-Guinea - Cairns

offerte aanvragen
IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

Mijn doel als Mister 3 Sixty van deze Cruise around the world is natuurlijk genieten van de 31 verschillende landen en het aanleggen in 73 verschillende havens.Maar de uitdaging wordt om  aandacht te krijgen door  73 korte video's in 360 graden te maken die bekeken kunnen worden via You Tube, Facebook en de websites. Verder op de VR bril en als presentatie gebruikt kan worden via Thinglink. De organisatie wordt door de beste cruise specialist in Nederland Captain Cruise gedaan in samenwerking van Nicko Cruise uit Duitsland.

CRUISE ROND DE WERELD DEEL 3 SINGAPOR CAIRNS

CRUISE ROND DE WERELD DEEL 3 SINGAPOR CAIRNS

Deel 3 van mijn spannende reis gaat naar exotische bestemmingen in Azië en Oceanië! We beginnen onze reis in het bruisende Singapore, waar de moderne skyline en rijke culturele erfgoed samenkomen. Vervolgens gaan we naar het prachtige Java, Indonesië, bekend om zijn adembenemende tempels en weelderige landschappen.

Onze volgende stop brengt ons naar Brunei, waar we de prachtige moskeeën en de weelderige jungle verkennen. Daarna varen we naar Borneo, thuis van zeldzame orang-oetans en uitgestrekte regenwouden. Maleisië wacht op ons met zijn kosmopolitische Kuala Lumpur en de betoverende eilanden van Langkawi.

Onze reis gaat verder naar de betoverende Molukken, een archipel van ongerepte schoonheid en historische betekenis. Daarna naar het avontuurlijke Papoea-Nieuw-Guinea, waar we worden ondergedompeld in de fascinerende Melanesische cultuur en ongerepte natuur.

Ten slotte eindigen we onze onvergetelijke reis in Cairns, Australië, waar we het Great Barrier Reef kunnen verkennen en genieten van de tropische schoonheid van Queensland.

DEEL 3 VAN SINGAPORE NAAR CAIRNS

Bekijk op deze digitale route kaart per dag waar ik ben, naar toe ga of ben geweest. Je vindt er alle havenplaatsen in 3D en mooie video's van de bestemmingen.

Welkom op de op deze cruise presentatie. Ik wil u graag uitleggen hoe u het maximale uit deze Google Earth kaart kan halen.
Rechts onder ziet u de knoppen welke u kan gebruiken. Klik op de – of + voor het vergroten of verkleinen. Klik op 3D, de luchthaven gaat nu draaien, klik weer op 2D en op het mannetje de blauwe lijnen is streetview, klik op de pijlen om er door te lopen. Ziet u blauwe cirkels dit zijn 360 graden foto’s. klik links boven om weer terug te gaan.
Rechts onder ziet u de inhoudsopgave klik op het linkse pijltje om de presentatie te starten blijf klikken om alles te zien. De hartjes zijn de bezienswaardigheden maak ook hier gebruik van de Google street en de blauwe cirkels. Wij wensen u veel kijk plezier

 

kijk hier

DEEL 3 VAN SINGAPORE NAAR CAIRNS
LUISTER NAAR  EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

LUISTER NAAR EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

Gebruik de linkermuis knop om naar recht of links te kijken.Klik op het vierkantje rechtboven voor een volledig beeld, klik op de pijlen om er snel door heen te lopen.

Luister naar de tekst voor de informatie.

singapor luisteren
 
semarang luisteren
 
semerang luisteren
 
Borneo luisteren
 
cairns luisteren
 
CRUISE OM DE WERELD IN 148 DAGEN MET MISTER 3 SIXTY

CRUISE OM DE WERELD IN 148 DAGEN MET MISTER 3 SIXTY

Gebruik de muisknop om het beeld te ververgroten dat kan heel ver zodat je in de havens kan kijken waar het schip ligt. Klik op de buttons en bekijk de route, de video's en de 360 graden foto's die ik al op deze kaart gemonteerd heb. Wil jij een stuk meevaren dat kan de cruise is in verschillende  stukken geknipt.

 

 

             (advertentie)

 

Individuele reizen indonesië

                         (advertentie)

 

                   (advertentie)

 

             (advertentie)

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje