CRUISE AROUD THE WORLD MONTEVIDEO- RIO DE JANEIRO.DEEL 7, MET MISTER 3 SIXTY

CRUISE AROUD THE WORLD MONTEVIDEO- RIO DE JANEIRO.DEEL 7, MET MISTER 3 SIXTY

Montevideo • Punta del Este • Balneário Camboriú • São Francisco do Sul • Paranaguá • Santos • Ilha Grande • Paraty • Rio de Janeiro

IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

Mijn doel als Mister 3 Sixty van deze Cruise around the world is natuurlijk genieten van de 31 verschillende landen en het aanleggen in 73 verschillende havens.Maar de uitdaging wordt om  aandacht te krijgen door  73 korte video's in 360 graden te maken die bekeken kunnen worden via You Tube, Facebook en de websites. Verder op de VR bril en als presentatie gebruikt kan worden via Thinglink. De organisatie wordt door de beste cruise specialist in Nederland Captain Cruise gedaan in samenwerking van Nicko Cruise uit Duitsland.

Stap aan boord voor deel 7 een onvergetelijke cruise langs enkele van de meest pittoreske en levendige bestemmingen in Zuid-Amerika. Deze cruise start in Montevideo, Uruguay, waar de charmante mix van koloniale architectuur en moderne cultuur een warm welkom biedt. Vervolgens zet de reis zich voort naar Punta del Este, een glamoureuze badplaats bekend om zijn prachtige stranden en bruisend nachtleven.

De Braziliaanse kust wacht op u met zijn uitgestrekte schoonheid en unieke steden. Bezoek Balneário Camboriú, een stad met indrukwekkende wolkenkrabbers en een bekend strandresort, gevolgd door São Francisco do Sul, een van de oudste steden van Brazilië, rijk aan historische charme. Paranaguá biedt vervolgens toegang tot het adembenemende Ilha do Mel, bekend om zijn ongerepte natuur en serene stranden.

De cruise gaat verder langs de levendige havenstad Santos, voordat u ontspant op de idyllische stranden van Ilha Grande, een paradijselijk eiland met kristalhelder water en weelderig regenwoud. De historische stad Paraty is uw volgende halte, waar de geplaveide straatjes en koloniale gebouwen u meenemen terug in de tijd.

Eindig uw reis in Rio de Janeiro, de stad die beroemd is om zijn levendige cultuur, het iconische Christusbeeld, en natuurlijk de betoverende Copacabana en Ipanema stranden. Deze cruise belooft een perfecte mix van ontspanning, avontuur en culturele verrijking in enkele van de meest fascinerende steden aan de Zuid-Amerikaanse kust.

CRUISE AROUND THE WORLD DEEL 7

Bekijk op deze digitale route kaart per dag waar ik ben, naar toe ga of ben geweest. Je vindt er alle havenplaatsen in 3D en mooie video's van de bestemmingen.

Welkom op de op deze cruise presentatie. Ik wil u graag uitleggen hoe u het maximale uit deze Google Earth kaart kan halen.
Rechts onder ziet u de knoppen welke u kan gebruiken. Klik op de – of + voor het vergroten of verkleinen. Klik op 3D, de luchthaven gaat nu draaien, klik weer op 2D en op het mannetje de blauwe lijnen is streetview, klik op de pijlen om er door te lopen. Ziet u blauwe cirkels dit zijn 360 graden foto’s. klik links boven om weer terug te gaan.
Rechts onder ziet u de inhoudsopgave klik op het linkse pijltje om de presentatie te starten blijf klikken om alles te zien. De hartjes zijn de bezienswaardigheden maak ook hier gebruik van de Google street en de blauwe cirkels. Wij wensen u veel kijk plezier

KIJK HIER

CRUISE AROUND THE WORLD DEEL 7
LUISTER NAAR  EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

LUISTER NAAR EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

Gebruik de linkermuis knop om naar recht of links te kijken.Klik op het vierkantje rechtboven voor een volledig beeld, klik op de pijlen om er snel door heen te lopen.

Luister naar de tekst voor de informatie.

MONTEVIDEO LUISTEREN
 
PUNTA DEL ESTE
 
SANTOS LUISTEREN
 
paraty luisteren
 
Rio de janeiro luisteren
 

                    (advertentie)

 

Amsterdam Light Festival Cruise

                        (advertentie)

 

                (advertentie) 

 

                      (advertentie)

 
CRUISE OM DE WERELD IN 148 DAGEN MET MISTER 3 SIXTY

CRUISE OM DE WERELD IN 148 DAGEN MET MISTER 3 SIXTY

Gebruik de muisknop om het beeld te ververgroten dat kan heel ver zodat je in de havens kan kijken waar het schip ligt. Klik op de buttons en bekijk de route, de video's en de 360 graden foto's die ik al op deze kaart gemonteerd heb. Wil jij een stuk meevaren dat kan de cruise is in verschillende  stukken geknipt.

 

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje