Cruise vertrekpunt

WIJ HELPEN U /JE GRAAG VERDER...

Captain Cruise is de specialist in Nederland en Belgie voor een rivier of zee cruises. Met meer dan 50 verschillende internationale rederijen hebben wij een ruime keuze. Cruise schepen vanaf 150 tot meer dan 7000 personen. Wordt het een rivier cruise of een zeecruise er zijn mogelijkheden vanaf 3 dagen tot wel 178 dagen, maar dan maak je wel een cruise om de wereld. We geven extra aandacht aan alleengaande maar ook aan de jonge 60 plussers. We gebruiken de nieuwe technieken, zoals een virtuele scheepstour in 360 graden. Dat kan eenvoudig op de pc, tablet, telefoon of en dat is heel uniek op de VR bril.

Wij van Captain Cruise online wensen u alvast veel kijk plezier, Angela en Kees

ER WORDT HIER NOG HARD GEWERKT!

40 ideeën

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje