RIVIER CRUISES IN EUROPA EN VER DAAR BUITEN, LAAT U EERST INSPIREREN

RIVIER CRUISES IN EUROPA EN VER DAAR BUITEN, LAAT U EERST INSPIREREN

Riviercruises in Europa bieden een unieke manier om het continent te ontdekken, met comfortabele reizen langs historische steden, prachtige landschappen en rijke cultuur. De rivieren buiten Europa zijn beroemd vanwege hun natuurlijke schoonheid, culturele en historische betekenis, en bieden unieke cruise-ervaringen die reizigers de kans geven om diverse landschappen en tradities te ontdekken.

De keuze van de rivier hangt af van de voorkeuren van de reiziger voor bepaalde landschappen, steden en culturele ervaringen.

AAN DEZE PAGINA WORDT NOG HARD GEWERKT!

schepen en prijzen
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE RIVIER CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE RIVIER CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een (duurzamere) cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

DE MOOISTE RIVIEREN MET DE LAAGSTE PRIJS GARANTIE, IK WENS U VEEL KIJK PLEZIER

 
 DE RIJN HEEFT EEN LENGTE VAN 1232 KM
DE RIJN HEEFT EEN LENGTE VAN 1232 KM

De Rijn stroomt door Zwitserland, Liechtenstein, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland. De Rijnvallei, een UNESCO-werelderfgoed, is een hoogtepunt vanwege zijn prachtige uitzichten en historische betekenis.

 
 DE SEINE HEEFT EEN LENGTE VAN 777 KM
DE SEINE HEEFT EEN LENGTE VAN 777 KM

De Seine stroomt door Frankrijk. De Seine cruise is vooral aantrekkelijk vanwege Parijs, de stad van de liefde. Daarnaast voert de rivier langs pittoreske Franse dorpjes, kastelen en tuinen. De regio Normandië biedt historische bezienswaardigheden, zoals de D-Day stranden.

 
DE DONAU HEEFT EEN LENGTE VAN 2850 KM
DE DONAU HEEFT EEN LENGTE VAN 2850 KM

De Donau stroomt door Duitsland, Oostenrijk, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Servië, Roemenië, Bulgarije, Moldavië en Oekraïne. De Donau is beroemd om zijn culturele en historische diversiteit. Het biedt een reis door het hart van Midden-Europa en brengt reizigers naar enkele van de mooiste en meest historische steden van het continent.

 
DE DOURO IS 900 KM LANG
DE DOURO IS 900 KM LANG

De Douro stroomt door Spanje en PortugaL  De Douro staat bekend om zijn dramatische landschappen, met wijngaarden die steil langs de rivierhellingen liggen. De regio is beroemd om zijn portwijnproductie.

 
DE LENGTE VAN DE RHONE IS 814 KM
DE LENGTE VAN DE RHONE IS 814 KM

De Rhône stroomt door Zwitserland en Frankrijk. De Rhône is vooral bekend om zijn wijnregio's en culinaire hoogstandjes. De cruise biedt een mix van prachtige landschappen, van de Alpen tot de Middellandse Zee,

 
DE MEKONG 4350 KM
DE MEKONG 4350 KM

China, Myanmar, Laos, Thailand, Cambodja, Vietnam

De Mekong is een van de belangrijkste rivieren in Zuidoost-Azië, die door zes landen Cruises op de Mekong bieden een unieke kijk op de diverse culturen, drijvende markten en tempels 

 
DE YANGTZE LENGTE 6400 KM
DE YANGTZE LENGTE 6400 KM

 China De Yangtze is de langste rivier in Azië en de op twee na langste ter wereld. De rivier stroomt door enkele van de meest spectaculaire landschappen van China, waaronder de Drie Kloven. Yangtze riviercruises de kans om iconische plekken zoals de Grote Muur 

 
EGYPTE DE NIJL 6650 KM
EGYPTE DE NIJL 6650 KM

Nijl Afrika (Egypte en Soedan)

Waarom beroemd: De Nijl is de langste rivier ter wereld en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de oude Egyptische beschaving. De rivier stroomt door iconische historische locaties zoals de piramides van Gizeh en de tempels van Luxor en Karnak. Riviercruises op de Nijl bieden een unieke kans om de rijke geschiedenis en cultuur van Egypte te verkennen.

 
G-AMAZONE LENGTE 6400 KM
G-AMAZONE LENGTE 6400 KM

Brazilië, Peru, Colombia en meer. De Amazone is de grootste rivier ter wereld op basis van watervolume en stroomt door het grootste regenwoud ter wereld, het Amazone regenwoud. Deze rivier is van onschatbare ecologische waarde 

 
GANGES LENGTE 2510 KM
GANGES LENGTE 2510 KM

India de Ganges is een van de heiligste rivieren ter wereld en heeft grote religieuze en culturele betekenis voor hindoes. De rivier stroomt door heilige steden. Riviercruises op de Ganges bieden een spirituele en culturele ervaring

 
MISSISSIPPI 3766 KM
MISSISSIPPI 3766 KM

Verenigde Staten De Mississippi is een van de langste rivieren in Noord-Amerika. Riviercruises bieden een reis door het hart van Amerika, langs historische steden zoals New Orleans en Memphis, en bieden inzicht in de rijke muziek- en culinaire tradities van de regio.

 
O

DE UITDAGING

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje