MSC DE DUURZAMERE EXPLORA 1 JOURNEYS VOOR DE PERFECTE CRUISE VAKANTIE

MSC DE DUURZAMERE EXPLORA 1 JOURNEYS VOOR DE PERFECTE CRUISE VAKANTIE

Luxe Accommodaties: De Explora 1 heeft 461 suites, waaronder Ocean Terrace Suites, Ocean Penthouses, Ocean Residences en een exclusieve Owner's Residence. Deze accommodaties zijn ruim en elegant ingericht, voorzien van alle moderne gemakken zoals privébalkons, stijlvol meubilair, en luxe voorzieningen​​​​​​.
Uitgebreide Culinaire Opties: Aan boord vind je een verscheidenheid aan eetgelegenheden, waaronder meerdere restaurants en bars die een breed scala aan culinaire ervaringen bieden. Van verfijnde Franse gerechten tot Aziatische specialiteiten, er is voor ieder wat wils​​​​​​

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

EEN LUXE EN DUURZAMERE CRUISE ERVARING OP DE EXPLORA 1

EEN LUXE EN DUURZAMERE CRUISE ERVARING OP DE EXPLORA 1

Een cruise op de Explora 1 biedt een unieke en luxe ervaring met verschillende aantrekkelijke aspecten:

Luxe Accommodaties: De Explora 1 heeft 461 suites, waaronder Ocean Terrace Suites, Ocean Penthouses, Ocean Residences en een exclusieve Owner's Residence. Deze accommodaties zijn ruim en elegant ingericht, voorzien van alle moderne gemakken zoals privébalkons, stijlvol meubilair, en luxe voorzieningen​​​​​​.
Uitgebreide Culinaire Opties: Aan boord vind je een verscheidenheid aan eetgelegenheden, waaronder meerdere restaurants en bars die een breed scala aan culinaire ervaringen bieden. Van verfijnde Franse gerechten tot Aziatische specialiteiten, er is voor ieder wat wils​​​​​​.
Persoonlijke Service en Voorzieningen: Gasten kunnen genieten van voorzieningen zoals 24-uurs butlerservice (in bepaalde suites), conciërgeservice, en op maat gemaakte excursies, wat zorgt voor een persoonlijke en onvergetelijke ervaring​​​​.
Wellness en Ontspanning: De Explora 1 biedt diverse wellness- en ontspanningsmogelijkheden, waaronder een spa, fitnessfaciliteiten, en zwembaden. Dit biedt gasten de mogelijkheid om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen​​​​.
Unieke Reisroutes: Explora Journeys is gericht op het aanbieden van unieke reisroutes die minder bezochte bestemmingen en diepgaande lokale ervaringen omvatten, wat het mogelijk maakt om nieuwe culturen en plaatsen op een meer authentieke manier te ontdekken​​.

AFVAARTEN, PRIJZEN , RESERVEREN

MSC EXPLORA 1 EN 2

Explora Journeys | Full Ship Tour and Review | All Spaces including Ports of Call | Explora I
Explora I Ultimate Dining Guide (inc interview with Head of Culinary for Explora Journeys!)
Immerse in our Ocean Journeys I Explora Journeys Explora
Discover our Destinations I Explora Journeys
EXPLORA I - Our Restaurants I Explora Journeys
Explora Journeys I Chapter Two: The Caribbean Sea
MSC EXPOLORA 1 LUXE EN COMFORT IN RUIME SUITES

MSC EXPOLORA 1 LUXE EN COMFORT IN RUIME SUITES

De MSC Explora I biedt een uitgebreide reeks aan suites en residenties, ontworpen om een luxe en comfortabele ervaring te bieden. Hier zijn enkele hoogtepunten van de verschillende soorten accommodaties aan boord:

Ocean Terrace Suites: Dit zijn de instapniveau suites, met een oppervlakte van ongeveer 377 vierkante voet. Elke suite heeft een eigen balkon, stijlvol ingericht en voorzien van luxe faciliteiten zoals een Dyson Supersonic föhn en vloerverwarming in de badkamers.
Ocean Penthouses: Deze suites variëren in grootte van 753 tot 1.604 vierkante voet. Ze bieden een eetkamertafel met vier stoelen, een ruime zitruimte, bureau, en een Technogym kit. Gasten in deze categorie hebben ook toegang tot een verbeterd in-suite eetmenu en een superieure selectie drankjes in de minibar.
Ocean Residences: Deze residenties variëren in grootte en bieden onder meer butlerservice en een privé hottub op het balkon. De groottes variëren van 753 tot 1.604 vierkante voet.
Owner's Residence: Dit is een bijzonder luxueuze accommodatie, voorzien van een bar, ruime lounge, eetruimte voor acht personen, een telescoop, en een apart bureau. De privéterras heeft een infinity hottub, dagbedden, een eettafel, een loungegedeelte en een douche.
Elke suite is uitgerust met een minibar, champagne bij aankomst, binoculairs, en een stijlvolle waterfles van Explora Journeys voor excursies. Ook zijn er in de kamers boekenkasten met koffietafelboeken en vastgeschroefde kunstwerken. In de badkamers vind je marmeren afwerkingen, een ruime en krachtige regendouche, en aparte afneembare douchekop.

 
 PENTHOUSE
PENTHOUSE

Deluxe penthouse [DP]
Bezetting: max. 4 personen
Afmeting: 43-68m2 (suite 34-47m2, balkon 9-21 m2)

 
COVE RESIDENCE
COVE RESIDENCE

Cove Residence [CO]
Bezetting: max. 4 personen
Afmeting: 70-149m2 (suite 56-74m2, balkon 14-75 m2)
Kenmerken:

 
SUITE EXPOLORA 1
SUITE EXPOLORA 1

Ocean terras suite [OT1]
Bezetting: max. 3 personen
Afmeting: 35m2 (suite 27m2, balkon 8 m2)

 
DE EXPLORA JOURNEYS SCHEPEN WORDEN EEN STUK DUURZAMER NU EN IN DE TOEKOMST

DE EXPLORA JOURNEYS SCHEPEN WORDEN EEN STUK DUURZAMER NU EN IN DE TOEKOMST

Het nieuwe ultra-luxe cruisemerk van MSC Group, Explora Journeys , werkt samen met Travelife om duurzame reiseducatie aan te bieden aan haar reispartners.

Travelife wordt aangekondigd als "'s werelds toonaangevende training-, management- en certificeringsprogramma voor touroperators". Het bedrijf biedt een duurzaamheidssysteem voor touroperators en reisbureaus - een initiatief dat zich toelegt op het promoten van duurzame praktijken in de reis- en toerismesector.
 
Abonneer u op de gratis e-nieuwsbrief van LATTE Cruise om op de hoogte te blijven van alles op het gebied van luxe cruises.
 
Michael Ungerer, CEO van Explora Journeys zei: "Het is een belangrijk onderdeel van onze visie om een ​​echt bepalend en geliefd luxe reismerk te worden om onze klanten duurzamere reiservaringen te bieden."

"Onze immense bewondering voor de oceaan vormt de kern van onze reis en, uit diep respect voor de lokale gemeenschappen, ontwerpen we onze bestemmingservaringen om een ​​positieve indruk en impact achter te laten."

"In die zin zijn we vastbesloten om te werken aan het opbouwen en behouden van wederzijds begrip en een vastberaden inzet voor duurzaam toerisme", zei Ungerer.
“Daarom is het voor mij een genoegen om samen te werken met Travelife, die ons en onze touroperators en reisadviseurs kan helpen om ons doel te bereiken.”
 
Explora Journeys zegt dat het doel is om bij partners "een sterk bewustzijn van effectieve duurzame planning te genereren, op een manier die de sociale en economische voordelen voor de lokale gemeenschappen die haar schepen bezoeken maximaliseert, het cultureel erfgoed verbetert en de impact op het milieu vermindert".

Naut Kusters, CEO van Travelife , voegt toe: “Reisbureaus, touroperators, reisadviseurs en havens zijn cruciaal bij het ondersteunen van de duurzame implementatie van elke maatregel en zullen worden gemotiveerd met training en incentives. We juichen de inspanningen van Explora Journeys toe om holistische duurzaamheid te promoten door haar partners op te leiden en te motiveren om dit voorbeeld te volgen.”

Door de alliantie met Travelife hebben alle aan Explora Journeys verbonden touroperators en reisadviseurs gratis en onbeperkte toegang tot het virtuele Travelife-platform en kunnen ze profiteren van een reeks voordelen met betrekking tot duurzaam toerisme.

Waaronder;

een uitgebreid leerplatform met 16 à la carte modules over duurzaamheid, met eindexamens en certificering na voltooiing van elke module,
checklists voor verschillende soorten excursies en activiteiten die voldoen aan internationaal erkende duurzaamheidsnormen,
het schrijven van tools voor toegepaste rapporten en actieplanning om duurzaamheidspraktijken effectief te implementeren, en;
voorbeelden van goede praktijken in de reis- en toerismesector.
 
Krediet: Pixabay
De cruisedivisie van de MSC-groep bekrachtigde in september 2021 haar uitgebreide inzet voor duurzaamheid door zich ertoe te verbinden de uitstoot van broeikasgassen in haar maritieme cruiseactiviteiten tegen het jaar 2050 tot nul terug te brengen.

MSC Cruises, het andere merk van de cruisedivisie van de groep, begon haar samenwerking met Travelife for Tour Operators in 2018.

Ga voor meer informatie over Travelife naar travelife.info .

EXPLORA JOURNEYS 2 VOOR 2024

Alle schepen van Explora Journeys zullen 461 suites met uitzicht op zee hebben, beginnend vanaf 35 vierkante meter. De 14 dekken beschikken over meer dan 2500 vierkante meter aan buitenruimte met o.a. 64 privécabanas en drie buitenzwembaden. Een vierde zwembad zal een uitschuifbaar glazen dak hebben om bij elk weer te kunnen zwemmen.

Volgens het nieuwe cruisemerk zal de verhouding tussen gasten en bemanning 1,25 op 1 zijn. De schepen zullen flexibele eettijden hebben in 9 restaurants die menu’s aanbieden met lokaal geproduceerde, duurzame ingrediënten. De schepen zullen ook verschillende binnen- en buitenbars en lounges bevatten. De binnen- en buitenspa en fitnessruimte beschikken over behandelkamers, ultramoderne fitnessapparatuur, groepslessen en mogelijkheden tot personal training. Wellness-ervaringen zullen op elke bestemming beschikbaar zijn.

De all-inclusive cruises beginnen vanaf 7 nachten en bevatten “niet-conventionele aankomst- en vertrektijden gecombineerd met overnachtingen” om “exclusieve toegang tot once-in-a-lifetime ervaringen” mogelijk te maken. De schepen zullen de wereld rondreizen, met inaugurele reizen die havens bezoeken zoals Saint Tropez, Frankrijk, en Reykjavik, IJsland, maar ook minder bekende bestemmingen zoals Kastellorizo, een Grieks eiland; Bozcaada, een Turks eiland; en de Lofoten-eilanden, in de Noorse Zee boven de poolcirkel.

afvaarten en prijzen

De MSC Explora Journeys 1, onderdeel van de Explora Journeys-lijn van MSC Cruises, legt een sterke nadruk op duurzaamheid. Hoewel specifieke details over de duurzaamheidsinitiatieven van de Explora I niet direct beschikbaar zijn, heeft MSC Cruises als geheel een duidelijke toewijding aan duurzame praktijken.

MSC Cruises heeft aangekondigd dat het ernaar streeft om tegen 2050 netto nul broeikasgasemissies te bereiken in zijn cruise maritieme operaties. Dit doel omvat zowel Explora Journeys als MSC Cruises en gaat verder dan de ambities die door de sector zijn vastgelegd. De rederij heeft ook de bestelling bevestigd van twee op waterstof aangedreven schepen, gepland voor levering in 2027 en 2028, wat wijst op een vooruitstrevende benadering van duurzame brandstoffen en technologieën.

Explora Journeys, als onderdeel van de MSC Group, heeft een partnerschap aangekondigd met Travelife voor Tour Operators. Dit partnerschap benadrukt hun toewijding aan duurzaamheid in het toerisme. Travelife biedt een duurzaamheidsbeheersysteem dat goed aansluit bij de inspanningen van Explora Journeys om duurzame bestemmingservaringen te creëren. Het programma biedt onder andere opleidingsmodules, excursiechecklists die voldoen aan internationaal erkende duurzaamheidsnormen, en praktische rapportage- en actieplanningstools voor de effectieve implementatie van duurzaamheidspraktijken.

Het lijkt erop dat Explora Journeys een holistische benadering van duurzaamheid nastreeft, met nadruk op bewustwording onder partners, het maximaliseren van sociale en economische voordelen voor lokale gemeenschappen, het versterken van cultureel erfgoed en het verminderen van de milieu-impact.

Voor meer informatie over de specifieke duurzaamheidsinitiatieven van de Explora I, zou je rechtstreeks de website van Explora Journeys kunnen raadplegen​​​​​​.
 
 

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje

Nieuwe in 2024 VR tours in 360 graden :

 

JUWELS IN TRAVEL HOTELS IN 3D

 

 

 

 

 

Demo content

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.