WERELD CRUISE MET DE VASCO DA GAMA DEEL 8 RIO DE JANEIRO- TENERIFE, MISTER 3 SIXTY

WERELD CRUISE MET DE VASCO DA GAMA DEEL 8 RIO DE JANEIRO- TENERIFE, MISTER 3 SIXTY

IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

IN 148 DAGEN MET EEN CRUISESCHIP DE WERELD ROND.

Mijn doel als Mister 3 Sixty van deze Cruise around the world is natuurlijk genieten van de 31 verschillende landen en het aanleggen in 73 verschillende havens.Maar de uitdaging wordt om  aandacht te krijgen door  73 korte video's in 360 graden te maken die bekeken kunnen worden via You Tube, Facebook en de websites. Verder op de VR bril en als presentatie gebruikt kan worden via Thinglink. De organisatie wordt door de beste cruise specialist in Nederland Captain Cruise gedaan in samenwerking van Nicko Cruise uit Duitsland.

DEEL 8 VAN DE WERELD CRUISE IN 148 DAGEN MET DE VASCO DA GAMA

DEEL 8 VAN DE WERELD CRUISE IN 148 DAGEN MET DE VASCO DA GAMA

Begin uw onvergetelijke cruise in de bruisende stad Rio de Janeiro, waar u kunt genieten van het iconische Christus de Verlosser-standbeeld, de Suikerbroodberg en de beroemde stranden van Copacabana en Ipanema.

Vervolg uw reis naar het pittoreske kustplaatsje Búzios, bekend om zijn kristalheldere wateren, prachtige stranden en charmante sfeer. Hier kunt u ontspannen, snorkelen of de lokale boetiekjes verkennen.

De volgende bestemming is Vitória, een stad met een rijke geschiedenis en prachtige koloniale architectuur. Ontdek de levendige markten, geniet van de lokale keuken en bezoek het indrukwekkende Penha-klooster.

Vaar verder naar Ilhéus, een stad doordrenkt met cacao-geschiedenis en literatuur, dankzij de beroemde Braziliaanse schrijver Jorge Amado. Verken de historische gebouwen en prachtige stranden zoals Praia dos Milionários.

Salvador de Bahia staat bekend om zijn Afro-Braziliaanse cultuur, kleurrijke koloniale gebouwen en levendige muziek- en dansscènes. Bezoek het historische centrum Pelourinho, een UNESCO-werelderfgoed, en geniet van de energieke sfeer.

In Recife, ook wel het Venetië van Brazilië genoemd, kunt u genieten van de prachtige waterwegen, historische bezienswaardigheden en het nabijgelegen Olinda, beroemd om zijn carnaval en koloniale charme.

De reis gaat verder naar Fortaleza, een stad met uitgestrekte stranden en een levendig nachtleven. Bezoek de levendige markten en geniet van de zon op de prachtige stranden van Praia do Futuro.

Na het verkennen van de Braziliaanse kust, zet uw cruise koers naar Kaapverdië. Deze eilandengroep biedt adembenemende landschappen, van vulkanische bergen tot serene stranden, en een rijke culturele mix van Afrikaanse en Portugese invloeden.

Eindig uw prachtige cruise in Tenerife, een van de Canarische Eilanden. Hier kunt u genieten van het zonnige klimaat, de diverse landschappen variërend van weelderige bossen tot vulkanische bergen, en de bruisende kustplaatsen.

Deze cruise biedt een perfecte mix van cultuur, geschiedenis, natuur en ontspanning, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt.
 

DEEL 8 RIO DE JANEIRO TENERIFE

Bekijk op deze digitale route kaart per dag waar ik ben, naar toe ga of ben geweest. Je vindt er alle havenplaatsen in 3D en mooie video's van de bestemmingen.

Welkom op de op deze cruise presentatie. Ik wil u graag uitleggen hoe u het maximale uit deze Google Earth kaart kan halen.
Rechts onder ziet u de knoppen welke u kan gebruiken. Klik op de – of + voor het vergroten of verkleinen. Klik op 3D, de luchthaven gaat nu draaien, klik weer op 2D en op het mannetje de blauwe lijnen is streetview, klik op de pijlen om er door te lopen. Ziet u blauwe cirkels dit zijn 360 graden foto’s. klik links boven om weer terug te gaan.
Rechts onder ziet u de inhoudsopgave klik op het linkse pijltje om de presentatie te starten blijf klikken om alles te zien. De hartjes zijn de bezienswaardigheden maak ook hier gebruik van de Google street en de blauwe cirkels. Wij wensen u veel kijk plezier

KIJK HIER

KIJK HIER

DEEL 8 RIO DE JANEIRO TENERIFE
LUISTER NAAR  EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

LUISTER NAAR EEN AANTAL HOOGTE PUNTEN EN BEKIJK DE 360 GRADEN BEELDEN

Gebruik de linkermuis knop om naar recht of links te kijken.Klik op het vierkantje rechtboven voor een volledig beeld, klik op de pijlen om er snel door heen te lopen.

Luister naar de tekst voor de informatie.

meer info RIO DE JANEIRO luisteren
 
meer info Vitória luisteren ??
 
meer info iheus luisteren ??
 
meer info Salvador luisteren
 
meer info Kaapverdie luisteren
 
CRUISE OM DE WERELD IN 148 DAGEN MET MISTER 3 SIXTY

CRUISE OM DE WERELD IN 148 DAGEN MET MISTER 3 SIXTY

Gebruik de muisknop om het beeld te ververgroten dat kan heel ver zodat je in de havens kan kijken waar het schip ligt. Klik op de buttons en bekijk de route, de video's en de 360 graden foto's die ik al op deze kaart gemonteerd heb. Wil jij een stuk meevaren dat kan de cruise is in verschillende  stukken geknipt.

 

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje