DE DUURZAMERE CRUISE VAKANTIE RESERVEREN BIJ DE JUISTE REDERIJ

DE DUURZAMERE CRUISE VAKANTIE RESERVEREN BIJ DE JUISTE REDERIJ

Een overzicht van de duurzamere rederijen nu en in de toekomst

BEKIJK HIER DE FANTASTISCHE OPNAMEN IN 360 GRADEN VAN DE MSC WORLD EUROPA

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

DUURZAMERE CRUISE SCHEPEN NU EN IN DE TOEKOMST

DUURZAMERE CRUISE SCHEPEN NU EN IN DE TOEKOMST

Er zijn verschillende nieuwe en duurzamere cruiseschepen die vanaf nu tot en met 2024 in de vaart worden genomen. Hieronder vind je een overzicht van enkele opvallende schepen:

Mein Schiff 7 (TUI Cruises) - Gepland voor juni 2024. Dit schip zal varen op LNG en biedt plaats aan 2.894 gasten. Het zal cruises maken naar bestemmingen zoals de Noordkaap en IJsland, en vanuit Palma de Mallorca in de herfstmaanden.
Silver Ray (Silversea) - Eveneens gepland voor juni 2024. Dit ultraluxe schip heeft een capaciteit voor 728 passagiers en zal ook op LNG varen.
Utopia of the Seas (Royal Caribbean International) - Gepland voor juli 2024. Dit is een groot familieschip met een capaciteit voor maximaal 7.000 passagiers en zal cruises maken naar het privé-eiland van de rederij, Coco Cay, en Nassau op de Bahama’s.
Icon of the Seas (Royal Caribbean) - Dit cruiseschip, dat begin 2024 haar eerste cruise zal maken, wordt gekenmerkt door zijn innovaties, waaronder een nieuwe suitecategorie die zich uitstrekt over drie verdiepingen. Het schip zal LNG als brandstof gebruiken.
Sun Princess (Princess Cruises) - Gepland voor februari 2024, maakt deel uit van de nieuwe Sphere-klasse en zal ook LNG als brandstof gebruiken. Dit schip is ontworpen met een lichtovergoten en innovatief ontwerp en biedt plaats aan maximaal 4.300 passagiers.
MSC Euribia (MSC Cruises) - Dit schip heeft milieuvriendelijke functies zoals anti-aangroeiverf op de romp en faciliteiten voor het nemen van zeewatermonsters. Het maakt ook gebruik van walstroom wanneer het aan wal ligt, wat helpt de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen.
AIDA Cruises en Norwegian Cruise Line hebben zich ook gericht op duurzaamheid. AIDA Cruises gebruikt onder andere LNG als brandstof, terwijl Norwegian Cruise Line inzet op energiebesparing en recycling.
Costa Cruises heeft nieuwe schepen zoals de Costa Smeralda en de Costa Toscana, die ook op LNG varen en zich richten op het verminderen van voedselverspilling.
De cruise-industrie zet stappen naar duurzamere operaties, met de introductie van schepen die op LNG varen en andere milieuvriendelijke innovaties

WORDT HET DE EERSTE CRUISE?

Bekijk dat deze video het helpt u met de juiste keuze, welk schip, is een kwestie van smaak. Hoelang, start met 8 dagen,  welke bestemming, blijf even dicht bij huis. De cabins zijn ook belangrijk, een binnen cabin is in prijs een stuk voordeliger dan een balkon cabin wat wel meer cruise plezier geeft.. Ik ga op zoek ook naar single cabins voor de juiste prijs Let wel op de vanaf prijs er zijn rederijen die alle kosten hebben inbegregen en andere niet. Heeft u vragen of vindt u niet de juiste prijs vraag een offerte aan, we komen ook op afspraak bij u thuis. Of  bel met mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan

OF MAAKT U EEN CRUISE WELKE DUURZAMER IS, MAAK EEN KEUZE UIT DE SCHEPEN

Een selectie van de duurzamere schepen.Maak de keuze uit een schip en kijk dan naar het vaargebied en de prijzen

Bouwjaar 2022, 6300 passagiers, koppels en familieschip, Middellandse zee
Bouw 2019, geren. 2021, 6500 passagiers, koppels en familieschip, Middellandse zee
Bouw 2018, 5000 passagiers, koppels, familieschip, video in 360 graden.Noorwegen, Noordzee
Bouw 2021, 6300 passagiers, koppels, familieschip, winter Emiraten, zomer Middellandse zee
Bouw 2023, 6100 passagiers, koppels en familieschip, Noorwegen, Noordzee
Bouwjaar 2020, 530 passagiers, expeditieschip, Zuid Amerika, IJsland
Bouwjaar 2024 , 2800 passagiers, familie en koppels, Noordelijk en Zudelijke Europa
Bouwjaar 2022, 680 passagiers, expedite schip
Bouwjaar 2020, geren. 2022, 5200 passagiers, 30-40 jaar, Caribische gebied
Boekjaar 2022, 5300 passagiers, 30-40 jaar, Caribische gebied
Bouwjaar 2023, 960 passagiers, de betere cruise passagiers, Caribische en Middellandse gebied

COSTA CRUISES MOOIE VIDEO'S VAN DIVERSE SCHEPEN

 

DIT IS EEN OVERZICHTSKAART VAN HAAST ALLE CRUISEHAVENS OP DEZE WERELD KLIK OP DE BUTTONS

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje