ZOMER 2024 VANUIT HAMBURG , DE COSTA FAVOLOSA VAART O.A. NAAR NOORWEGEN, IJSLAND EN SCHOTLAND

De Costa Favolosa, is vanaf 2011 de vaart en heeft als thema de film-en theaterwereld meegekregen. Zo zijn de dekken vernoemde naar beroemde mensen zoals: Zhivago, Aida, Tosca.

Het hart van de Costa Favolosa wordt gevormd door een groot atrium met een centrale trap die toegang biedt tot negen dekken.

 

Start onze virtuele scheepsbezoek in 360 graden met ingesproken teksten van de gidsen Lieve en Kees. Klik op de driehoek.

Gebruik de linkermuisknop om naar recht, links en naar boven te kijken, wij wensen u veel kijk plezier.

BEKIJK ALLE AFVAARTEN
 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN MOOIE CRUISEVAKANTIE!

 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere cruise vakantie. Ik werk hier voor samen met Captain Cruise. Ik ga op deze website proberen om de vraag wat is nu belangrijker het schip of de bestemming te beantwoorden.Reserveer hier nu een cruise-only met de laagste prijs garantie!

Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne cruise vakantie!

DE COSTA FAVOLOSA DEZE WINTER IN ZUID AMERIKA EN ZOMER 2024 VANUIT HAMBURG

DE COSTA FAVOLOS0 HEEFT VERSCHILLENDE HUTTYPE'S BEKIJK ZE IN 360 GRADEN.

Klik op het  vierkantje voor een volledig beeld.Helaas waren niet alle hutten beschikbaar in 360 graden

 
 
BINNENHUT SAMSARA

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 14m²
Kenmerken:
Twee aparte bedden waarvan de meeste kunnen worden omgezet in een queensize bed / veel kastruimte / een eigen badkamer met douche / zithoek met een bureau / kaptafel / lades / interactieve televisie met satelliet / airconditioning / telefoon / föhn / minibar / kluis
Aanvullende hut privileges:
24-uursroomservice / eigen butler / onbeperkt toegang tot de spa en het thalassotherapeutische bad / twee gratis spa behandelingen met welkomsritueel / aroma diffuser / wellness douchefilter / thee assortiment

 
BUITENHUT

Bezetting: max. 4 pers.
Afmeting: 18 m²
Kenmerken:
Twee aparte bedden waarvan de meeste kunnen worden samengevoegd naar een Queen-size bed / Veel kastruimte / Badkamer met douche / Zithoek met een bureau, kaptafel, lades en bank / Interactieve televisie / Airconditioning / Telefoon / Föhn / Minibar / Kluis
* Mogelijk beperkt zicht

 
SAMASRA BUITENHUT

Bezetting: max. 3 pers.
Afmeting: 32m²
Kenmerken:
Grote panoramische ramen met glazen deuren / ruime privéveranda leiden / twee aparte bedden waarvan de meeste kunnen worden omgebouwd tot een queensize bed / voldoende kastruimte / eigen badkamer met bubbelbad en douche / grotere zithoek met bureau / kaptafel / lades / slaapbank / interactieve televisie met satelliet / airconditioning / telefoon / föhn / minibar / kluis
Aanvullende hut privileges:
24-uursroomservice / eigen butler / onbeperkt toegang tot de spa en het thalassotherapeutische bad / twee gratis spa behandelingen met welkomsritueel / aroma diffuser / wellness douchefilter / thee assortiment

 

TIP VAN KEES: VERGELIJK EENS DE PRIJZEN.

Vergelijk de prijzen eens met Amsterdam of Rotterdam, voor mensen uit het Noorden zou het wel eens een stuk goedkoper kunnen zijn.

 
NIEUW: MAAK NU DE VIRTUELE TOUR IN 360 GRADEN

NIEUW: MAAK NU DE VIRTUELE TOUR IN 360 GRADEN

Op de website is het geen probleem om de virtuele tour te maken, open de presentatie en klik op de buttons.

Zoek de Travel Slide website in de VR bril bijvoorbeeld de Quest 2-3 open de presentatie en klik op het VR brilletje op het beeld. De presentatie gaat zich dan uploaden, klik op de buttons.

Andere mogelijkheid is om een foto met de telefoon van de QR code te maken, start de presentatie en klik op het VR brilletje, het programma laat op, dan op continue, dan verschijnen er twee beelden. Plaats de telefoon in de mobile VR bril, kijk dan om u heen in 360 graden. Veel kijk plezier.

VERTREK UIT HAMBURG

Hamburg heeft verschillende cruise terminals die dienen als start- en eindpunten voor cruises naar verschillende bestemmingen. Hier zijn de belangrijkste cruise terminals in Hamburg:

Cruise Center HafenCity: Dit moderne terminalcomplex ligt in het hart van de HafenCity, een van de meest trendy wijken van Hamburg. Het biedt faciliteiten voor inscheping en ontscheping, evenals winkels en restaurants in de directe omgeving.
Cruise Center Altona: Gelegen in de wijk Altona, biedt dit terminalgebouw faciliteiten voor cruisepassagiers en heeft het een goede verbinding met het stadscentrum van Hamburg.
Cruise Center Steinwerder: Dit is een belangrijke cruise terminal in Hamburg, gelegen in het gebied Steinwerder. Het biedt moderne voorzieningen en heeft een directe toegang tot de rivier de Elbe.
Cruise Center HafenCity 2: Naast het eerste Cruise Center HafenCity is er ook een tweede terminal, die dient als extra faciliteit voor het behandelen van cruiseschepen en passagiers.
Blohm+Voss Terminal: Deze terminal, beheerd door het scheepsreparatiebedrijf Blohm+Voss, kan ook fungeren als aanlegplaats voor cruiseschepen en is geschikt voor zowel inscheping als ontscheping.

ALLE VERTREKKEN

BEKIJK OP DE DIGITALE KAART ALLE HAVENS IN HET NOORDEN VAN EUROPA KLIK OP DE BUTTONS VOOR INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN CRUISE VAKANTIE.
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
Captain Cruise  088 5018501


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje